Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2006.04.10 0 0 768
Ez azért volt tőled nagy hiba, mert te nem szoktad elkövetni ezt a hibát :)

Nem vagy egy vazsi, nah! :)
Előzmény: CSabesz (767)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.10 0 0 767

Jajj, 'stenem.....

Hát már te sem látsz át a sorok között???

Írtál, reagált Fera, majd én is.....én elkövettem azt a hibát, hogy nem raktam szmájlit....

Előzmény: saabee (765)
saabee Creative Commons License 2006.04.10 0 0 766
Capricorns vs Atomic Boys

(Pictures by: redlions, kenet, Csabba)

saabee Creative Commons License 2006.04.09 0 0 765
Azzal, hogy azt mondod "ennyi kijár nektek mindenhol" szvsz te is pont ugyanazt a szemléletet támogatod, amit gyakorlatilag magad is elítélsz...

Arról persze nem is beszélve, hogy azokról az eseményekről nem a paksi szurkolók tehetnek.
Előzmény: CSabesz (748)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.09 0 0 764
Naaa,azé ájjon meg a menet' (Maonika :D )  

:-)))
Előzmény: KISVISZI (763)
KISVISZI Creative Commons License 2006.04.09 0 0 763
Kergette a buszunkat a kis tolókocsijával :))))
Előzmény: CSabesz (761)
Skrewdriver Creative Commons License 2006.04.09 0 0 762
Szurkoljatok, hogy a Sopron ne legyen bennt a 8-ba, aztán az alsóházban újra összecsaphattok! :-)))

LESZ, LESZ, LESZ, CSAK AZÉRT IS LESZ, A LAMI-VÉD KÖRMEND ÚJRA MAGYAR BAJNOK LESZ!!!
Előzmény: KISVISZI (757)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.09 0 0 761

Remélem nem gurítottátok le a lépcsőn...;-)

Ennyire azért nem lehettek mugrózók...

Előzmény: KISVISZI (759)
echris Creative Commons License 2006.04.09 0 0 760
Ezek ott se voltak,az ő helyükön álltunk !
Előzmény: CSabesz (758)
KISVISZI Creative Commons License 2006.04.09 0 0 759
Az a kis tolókocsis volt a legkeményebb!Félre téve a tréfát!Nemezek voltak!
Előzmény: CSabesz (758)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.09 0 0 758

Ők voltak?

Nem tűnnek valami félelmetes bandának....

Előzmény: KISVISZI (757)
KISVISZI Creative Commons License 2006.04.09 0 0 757
1 félidben mutogattak a soproniak,majd mi kaptuk magunkat kb:20-30-an áttörtük a kordont,majd átmentünk a hazaiak bejáratához!Ott kint voltak kb 20-an,magyaráztak majd a lépcsőn felmentünk,1-2 ember kapott a többi befutott!Majd amikor az összes rendező kijött,akkor mutogattak!De elötte mért nem tették?Meccs végén,összeszedtük a buszos brigádot,és nem a buszhoz,hanem körbe mentünk,egypár sopronira vadászva!Késöbb megis jelentek,azok kaptak!Majd a szar rendőrség is megérkezett!
Előzmény: echris (746)
KISVISZI Creative Commons License 2006.04.09 0 0 756
Ecris képei itt találhatók:http://kep.tar.hu/vicente/50259214#2!
echris Creative Commons License 2006.04.09 0 0 754
Karaoke show az nálunk is volt Kópházán a kocsmában,aztán a pultos gyerek kurva gyorsan elvette a mikrofont....
Előzmény: Törölt nick (749)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.09 0 0 751

Akkor a következő sálatok már narancssárga színű lesz?

Előzmény: Törölt nick (749)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.09 0 0 748

Nem tudom mit csodálkozol...

A neutronos geciládák miatt ennyi kijár nektek mindenhol...

Előzmény: saabee (741)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.09 0 0 747

Sziasztok,

Joci képei a Debrecen-Olaj meccsről megekinthetőek a

www.kep.tar.hu/oilboys oldalon.

Jó nézelődést....

echris Creative Commons License 2006.04.09 0 0 746

Sopron-FALCO:

A busz a csarnok elöl indult 3-kor,rendesen fullos helykihasználásra volt szükség rajta,mert szerencsére nagyon sokan gondolták úgy,hogy ott a helyük Sopronban a vendégszektorban!A sofőr kapásból azzal indított,hogy ne basszuk el egymás hétvégéjét,hagyjuk abba az ordibálást,mert szétesik a busz!Ezzel csak azt érte el,hogy ezután az út során végig mindenki csak őt szivatta!Az első menetrend szerinti megálló Csepregen volt.Megszálltunk egy kocsmát,elkezdődött (folytatódott) a züllés,a vandálkodás,emiatt is kellett aztán idő elött távoznunk,a tulaj a zsaruk kihívásával fenyegetőzött (vagy hívta is őket,nem tudom)A második megálló Kópházán volt,aztán olyan fél 6 felé érkeztünk meg Sopronba,a csarnokba belépve meglepődve tapasztaltam,hogy a velünk szembeni oldalon is Szhelyiek vannak,voltunk olyan 400-an,elkezdtük a szurkolást,kezdésnél begyujtottam egy tüzijátékot,persze egyből ott termett egy biztonsági melletem,elkzdett okoskodni,hogy miért van erre szükség?!Anyád!A szurkolásunk kibaszottul fantasztikus volt,zengett tőlünk a csarnok,szólt a dob,nagyon király volt!Aztán ahogy kezdett elúszni a hajó,a mi lendületünk is alábbhagyott,a hazaiak pedig ekkor kezdtek feléledni,a 4.negyed közepén pedig betelt nálunk a pohár,kivonultunk a szektorból!

A meccs után állítólag volt valami pofozkodás is,talán arról KISVISZI többet tud,én amire odaértem már megjelentek a zsaruk,elkezdtek pofázni:"huzzatok már innen a faszba,minek vagytok még itt",nevetséges hogy megengedhetik ezt a hangnemet!A buszunkat aztán szirénázó rendőrautó vezette ki a városból,úgyhogy hazafele már csak Újkérnél tudtunk megállni,ott meg valahogy eltűnt a polcról pár chips,meg még pár dolog,a pultos balhézott,húztunk onnan is a francba!

Nagyonfrankó kis túra volt!

Ízelítőül pár kép:

Marci14 Creative Commons License 2006.04.09 0 0 745

"A hazaúton meg kipihentük a meccs fáradalmait+még rátettünk egy lapáttal :)"

ti pihentetek mi meg ittunk,és daloltunk:-)))

a virág hol van?:)) ültessük el a csarnokba:D
gyűjtő szenvedély az meg van:-))

Hajrá ASE&AB
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.09 0 0 744
Ellenben jegyet nem kértek és  tegnap Debrecenben sem... :-)
Előzmény: Tyrant Joci (743)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.09 0 0 743

Nekünk se engedték be a nagyzászló rúdját...

Előzmény: belfera (742)
belfera Creative Commons License 2006.04.09 0 0 742
Szerintem a neutron miatt volt a kecskeméti rendezők hozzálállása. ;-)
Előzmény: saabee (741)
saabee Creative Commons License 2006.04.09 0 0 741
Kecsó - ASE

Csak magunkról, mert a hazaiakból a mi hujjogásunk miatt nem érzékelhettem semmit...

Állatok voltunk :)

Hozátartozik, hogy ingyé' buszt kaptunk a vezetőségtől Kecsóra és Debrecenbe - a csapat botrányos szereplése miatt...Valami oknál fogva a nagy busz ennek ellenére sem tellett meg...

Sz'al kezdtük azzal, hogy a Nádas-ig tábláig bevégződött egy 2literes boros :) Meg is álltunk újratölteni, még Micusnál...

Előreküldtük pár emberrel a zászlókat (nem is engedeték be a rúdon levőket...), amíg 4-5en elmenetünk egy kocsmába, megtekinteni az Olajat a TV-ben. Szíjjel ordítottuk az agyunkat, meg a kocsmát :D - örültek is nekünk :))
Majd a csarnok felé vettük a zirányt. Kidumáltuk, hogy márpedig mi bevinnánk a zászlókat. Kb így zajlott:
-Miért nem vihetjük be?
-Mert nem.
-De miért nem.
-Mert nem lehet.
-Jó, jó, de miért?
-Mert eltörtiek a rudját és akkor fegyvedrként használható (sic!)

A hosszúakat nem engedték, végülis 1-2-t hagytunk kint...(Idióták, mert a rövideket meg be lehet dobni a pályára - a 'la Alba meccs...) Különben minek kell ilyen hozzállás, amikor semmi okot nem adunk rá...?!?! (neutronozást ne kezdjük - arról nem mi tehetünk...)

Mire beértünk már dobták is fel a lasztit.
Jó nagyot ordibáltunk izombúúúl! Megtöltöttük full house-ra a kötröcöt - sőt voltak még paksiak előtte, mellette is.
A csapat jól küzdött, így nem volt nehéz hangosnak és változatosnak lenni. Egész jól kitettünk magunkért szvsz.

A hazaúton meg kipihentük a meccs fáradalmait+még rátettünk egy lapáttal :)

Röviden ennyi.
belfera Creative Commons License 2006.04.09 0 0 740
Dombóvár-Körmend
Szurkolás

Az Ultra Fanaticok meglepően kis létszámban kezdték a meccset, mint kiderült a focistákat Mohácsra elkísérő különítmény nem ért vissza kezdésre.
Az elején szurkoltak, aztán ahogy kezdett eldőlni a meccs, úgy egyre jobban elcsendesedtek.
A csarnok többi része nem nagyon aktivizálta magát, az utolsó percekben viszont elszórt fütyüléssel fejezte ki nemtetszését a játékosaik teljesítményével kapcsolatban.
A kék-fehér csíkos mag zárásnak nyomott egy "Szégyelljétek magatok, hejj, hejj!" rigmust.

Vendégszektorban kábé 100 ember, egy busznyi illuminált devil, plusz az autókkal érkezők.
Egész jó szurkolás az első játékrészben - a Falco mindössze 2x lett említve, mikor a félidei állás és a végeredmény híre megérkezett.
Gery meccs közben még Forraival is társalgott, és Rudival is pacsizott. :-)

A második félidőnek sajnos a fele a mag politikai állásfogalásáról szólt - ennek szerintem semmi helye egy sporteseményen, ahova az emberek a saját csapatukat buzdítani mennek ki.
Az eső-kelő vezérszurkoló fasizmusozása és hitlerezése pedig már egyértelműen a szégyen kategóriába tartozik - nagy kár, hogy nem volt, aki leállítsa.
Nekem , mint NDFC-tagnakt, az is eléggé zavaró, mikor a keménymag nagy része nem ér oda a félidők kezdésére a kocsmából - szerintem lehet eleget inni az oda- és visszaúton.
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.09 0 0 739
  A "fél" szektor... Kb.
CSabesz Creative Commons License 2006.04.07 0 0 738
Csinálj képeket a vonatos útról is...
Előzmény: Tyrant Joci (737)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.07 0 0 737
Jó hogy mondod,akkor holnap nekem kell vinni a gépet... ;-)
Előzmény: CSabesz (736)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.07 0 0 736

Akkor még nem volt mivel....

Sőt azon a meccsen én sem tudtam jelen lenni...:-(((

Tudom, hogy te voltál, csak már nem emlékszel rá....:-)))

Előzmény: belfera (734)
Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.07 0 0 735
No Körmend No Party ?  :-))))
Előzmény: CSabesz (733)
belfera Creative Commons License 2006.04.07 0 0 734
2004-es nincs? :-)
Előzmény: CSabesz (733)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!