1 félidben mutogattak a soproniak,majd mi kaptuk magunkat kb:20-30-an áttörtük a kordont,majd átmentünk a hazaiak bejáratához!Ott kint voltak kb 20-an,magyaráztak majd a lépcsőn felmentünk,1-2 ember kapott a többi befutott!Majd amikor az összes rendező kijött,akkor mutogattak!De elötte mért nem tették?Meccs végén,összeszedtük a buszos brigádot,és nem a buszhoz,hanem körbe mentünk,egypár sopronira vadászva!Késöbb megis jelentek,azok kaptak!Majd a szar rendőrség is megérkezett!
A busz a csarnok elöl indult 3-kor,rendesen fullos helykihasználásra volt szükség rajta,mert szerencsére nagyon sokan gondolták úgy,hogy ott a helyük Sopronban a vendégszektorban!A sofőr kapásból azzal indított,hogy ne basszuk el egymás hétvégéjét,hagyjuk abba az ordibálást,mert szétesik a busz!Ezzel csak azt érte el,hogy ezután az út során végig mindenki csak őt szivatta!Az első menetrend szerinti megálló Csepregen volt.Megszálltunk egy kocsmát,elkezdődött (folytatódott) a züllés,a vandálkodás,emiatt is kellett aztán idő elött távoznunk,a tulaj a zsaruk kihívásával fenyegetőzött (vagy hívta is őket,nem tudom)A második megálló Kópházán volt,aztán olyan fél 6 felé érkeztünk meg Sopronba,a csarnokba belépve meglepődve tapasztaltam,hogy a velünk szembeni oldalon is Szhelyiek vannak,voltunk olyan 400-an,elkezdtük a szurkolást,kezdésnél begyujtottam egy tüzijátékot,persze egyből ott termett egy biztonsági melletem,elkzdett okoskodni,hogy miért van erre szükség?!Anyád!A szurkolásunk kibaszottul fantasztikus volt,zengett tőlünk a csarnok,szólt a dob,nagyon király volt!Aztán ahogy kezdett elúszni a hajó,a mi lendületünk is alábbhagyott,a hazaiak pedig ekkor kezdtek feléledni,a 4.negyed közepén pedig betelt nálunk a pohár,kivonultunk a szektorból!
A meccs után állítólag volt valami pofozkodás is,talán arról KISVISZI többet tud,én amire odaértem már megjelentek a zsaruk,elkezdtek pofázni:"huzzatok már innen a faszba,minek vagytok még itt",nevetséges hogy megengedhetik ezt a hangnemet!A buszunkat aztán szirénázó rendőrautó vezette ki a városból,úgyhogy hazafele már csak Újkérnél tudtunk megállni,ott meg valahogy eltűnt a polcról pár chips,meg még pár dolog,a pultos balhézott,húztunk onnan is a francba!
Csak magunkról, mert a hazaiakból a mi hujjogásunk miatt nem érzékelhettem semmit...
Állatok voltunk :)
Hozátartozik, hogy ingyé' buszt kaptunk a vezetőségtől Kecsóra és Debrecenbe - a csapat botrányos szereplése miatt...Valami oknál fogva a nagy busz ennek ellenére sem tellett meg...
Sz'al kezdtük azzal, hogy a Nádas-ig tábláig bevégződött egy 2literes boros :) Meg is álltunk újratölteni, még Micusnál...
Előreküldtük pár emberrel a zászlókat (nem is engedeték be a rúdon levőket...), amíg 4-5en elmenetünk egy kocsmába, megtekinteni az Olajat a TV-ben. Szíjjel ordítottuk az agyunkat, meg a kocsmát :D - örültek is nekünk :)) Majd a csarnok felé vettük a zirányt. Kidumáltuk, hogy márpedig mi bevinnánk a zászlókat. Kb így zajlott: -Miért nem vihetjük be? -Mert nem. -De miért nem. -Mert nem lehet. -Jó, jó, de miért? -Mert eltörtiek a rudját és akkor fegyvedrként használható (sic!)
A hosszúakat nem engedték, végülis 1-2-t hagytunk kint...(Idióták, mert a rövideket meg be lehet dobni a pályára - a 'la Alba meccs...) Különben minek kell ilyen hozzállás, amikor semmi okot nem adunk rá...?!?! (neutronozást ne kezdjük - arról nem mi tehetünk...)
Mire beértünk már dobták is fel a lasztit. Jó nagyot ordibáltunk izombúúúl! Megtöltöttük full house-ra a kötröcöt - sőt voltak még paksiak előtte, mellette is. A csapat jól küzdött, így nem volt nehéz hangosnak és változatosnak lenni. Egész jól kitettünk magunkért szvsz.
A hazaúton meg kipihentük a meccs fáradalmait+még rátettünk egy lapáttal :)
Az Ultra Fanaticok meglepően kis létszámban kezdték a meccset, mint kiderült a focistákat Mohácsra elkísérő különítmény nem ért vissza kezdésre. Az elején szurkoltak, aztán ahogy kezdett eldőlni a meccs, úgy egyre jobban elcsendesedtek. A csarnok többi része nem nagyon aktivizálta magát, az utolsó percekben viszont elszórt fütyüléssel fejezte ki nemtetszését a játékosaik teljesítményével kapcsolatban. A kék-fehér csíkos mag zárásnak nyomott egy "Szégyelljétek magatok, hejj, hejj!" rigmust.
Vendégszektorban kábé 100 ember, egy busznyi illuminált devil, plusz az autókkal érkezők. Egész jó szurkolás az első játékrészben - a Falco mindössze 2x lett említve, mikor a félidei állás és a végeredmény híre megérkezett. Gery meccs közben még Forraival is társalgott, és Rudival is pacsizott. :-)
A második félidőnek sajnos a fele a mag politikai állásfogalásáról szólt - ennek szerintem semmi helye egy sporteseményen, ahova az emberek a saját csapatukat buzdítani mennek ki. Az eső-kelő vezérszurkoló fasizmusozása és hitlerezése pedig már egyértelműen a szégyen kategóriába tartozik - nagy kár, hogy nem volt, aki leállítsa. Nekem , mint NDFC-tagnakt, az is eléggé zavaró, mikor a keménymag nagy része nem ér oda a félidők kezdésére a kocsmából - szerintem lehet eleget inni az oda- és visszaúton.