World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nagyobb dps-t meg úgy fogok elérni, hogy cd-re nyomom a novát, az elementalt, az icy veinst és a trinketet (a cold snap megmarad vész esetére). Vissza kell térnem a dps-lista tetejére. /punctum
Én az improved CoC-ra tuti nem rakok, ellenben a Permafrost és az Arctic Reach nagyon need. Kiraktam az Arctic Windset is (+5% dmg és 5% "dodge"). De most tényleg nem frost talentben gondolkozom elsősorban.
Most 10/0/többin nyomom. Szólózáshoz ideális. Instában kevés dps szerintem. Na mindegy, majd meglátjuk, végülis érdemes kipróbálni és megtanulni az összes specet, ami a kasztunkban van. (Warrival is voltam arms 60-ig, aztán protos tank, aztán furyval a dpslista tetején. Sámánnal voltam 10 percig elementál. :D Mondjuk resto az nem voltam.)
Egész pontosan én ezt raknám ki: http://www.wowhead.com/?talent=of0VZZVAGcocxs0ot
És marad 2 pont amivel lehet játszani, de levehetsz pl imp CoC-ról is. Az ice floes, winterschill, arctic reach, arctic winds amire érdemes lehet rakni innen.
Azabaj h soloban szintezésre egyértelműen a legjobb a deep frost vagy deep fire. Instázáshoz már 60+ ajánlatos egy kis arcane: arcane threat csökkentő és clearcast első körben. Pvphez meg fingom sincs, talán a frost :) Szerintem nyomd 10/0/többi talenttel és akkor mindenre majdnem jó. (arcane ágon 2 arcane subtlety, 3 focus, 5 clearcast)
Lvl 62 lett a kis raptorlovasom. Eddig deep froston nyomtam, de most úgy érzem, hogy kicsit kevés a dmg, ezért szeretnék áttalentolni fire-re, amíg elérem a 70-et.
http://www.wowhead.com/?talent=of0VZxg0zfcIoeot
Ezt a buildet képzeltem el magamnak, most lvl 62-re, aztán a fire ágon vennék fel még 1-2 dolgot, illetve frostból az elemental precision need még.
Jó ez így most szerintetek, vagy van egy-két dolog amit mindenképp fel kéne már most vennem, mások meg hülyeségek, amiket dobjak el? (Incineration pl. tetszett...)
A másik lehetőség, hogy már most felveszem az ele. precit és a clearcastból ledobok 3 pontot egyelőre. Így is, úgy is 3% manacost csökkentés, de a precision még a resist esélyét is csökkenti, ami nagyon jó...
Persze, mindenki mást mond, hogy mi a helyes. Páran azt javasolták, hogy maradjak deep froston, más az arcane/frostot javasolta, megint más arcane/firet, illetve van ez a deep fire build. Igazából tanácstalan vagyok. :S A játékstílusom most kb. 40% solo, 40% insta, 20% pvp. (70-re szeretném összegyűjteni a 27k honort az S1 botra. Most 8500-nál vagyok...)
Azgalor, rámrakja a doomot, kerül rám soulstone, szépen meghalok, abban a pillanatban, amikor nyomnám a use soulstonet elmegy az áram otthon... csak pár pillanatra de az ugye pont elég volt, vannak ilyen kiszámíthatatlan dolgok. :-)
Az igaz, hogy DC-t nehéz időben észrevenni. A notórius DC-zők / rossz netkapcsolattal rendelkezők ne vállaljanak klikkelést, ez a legjobb ötletem. Persze random DC bárkinél lehet, de ez inkább a kivétel mint a szabály.
Mindez teljesen igaz, de egy DC-t nehéz észrevenni és gyakran már késő, akkor a tartalék clickelő se segít. Tegnap is ez volt. Amúgy tényleg sokat fejlődött a csapat amikor mi is elmondtuk ezt, hogy nem érdekes a DPS csak a kockák, tulajdonképp meg is lett volna valszeg ha nincs az a hülye dc.
Lurkerrel egy szinten van, az viszont azt jelenti hogy sokkal nehezebb pl Gruulnál :) Legalábbis szerintem :) Nem nehéz Magi, csak zavar nagyon ez a dc miatti wipe, kicsit túl élesnek érzem így ahhoz képest hogy ez elvileg egy punyi entry level boss.
Igen, én is a videokártyára tippelnék, de DB szerint nem az a gond. :S Egyébként ma reggel egy YouTube-videó indításakor fagyott le. Kösz a tippet, uncsa.
Műszaki hiba – Segítsetek!
Sziasztok, légyszi segítsetek az alábbi problémával. Mi lehet a gond?
Mostanában azt a hibát produkálja, hogy különböző időpontokban (de leggyakrabban a wow „Success” felirata után rögtön, vagy a töltőképernyő alatt) a gép egyszercsak kikapcsol. De úgy, hogy a „zöld led” ég, tehát áram alatt van a gép és a zenét lehet továbbra is hallani, ahogy beakadt, viszont a képernyő elsötétül és maga a gép ki van kapcsolva (nem ad jelet a monitornak). Utána se kép, se hang, semmire sem reagál a reset-gombon kívül. A víruskeresés ugyanígy lefagyasztotta, de az elvileg up-to-date (internetezni általában lehet rajta), a legújabb frissítések is megvannak a windows-hoz. (kivéve az a genuine-izé /blush) Korábban volt már úgy 2-3 kék halál, de azokkal nem igazán foglalkoztam, mivel egyáltalán nem értek hozzá. Akkor még újraindítás után működött. Szerintetek software- vagy hardware-probléma? (elég régi már a gép, nem kizárt, hogy elromlott valami alkatrész) Installáljam újra a windows-t? (az nemrég volt) Please help! És bocs az offtopikért.
Ugyanitt LF megfelelő spec 61-es mage-nek, akinek a deep frost nem elég dps. Bár, ha nem megy a WoW, akkor asszem mindegy.
Az SSC/TK kulcs eltörlése előtt ugye Maggie készítette fel a guildeket az igazi csapatmunkára. Most is meglenne ez a szerepe, csak most már a legtöbben kihagyják. Mi megcsináltuk, a harmadik napon meghalt, és azóta majdnem mindig one-shot, pedig még csak 2/6-nál és 1/4-nél járunk a T5-ben.
Odafigyelés kérdése, meg hogy az e-peent félretegyük és ne fél szemmel a damage meteren "jaj csak még ezt a shadowboltot beviszem aztán megyek klikkelni" stílusban nyomjuk, mert tuti hogy akkor lesz egy földrengés és nem érünk oda.
Legyen egy tartalék klikkelő minden kockánál halál/DC esetére. Nálunk minden group kap egy kockát és saját felelősségre party chatben lerendezik, hogy ki a két klikkelő és a tartalék. Így mindnkinek csak a saját partyját kell figyelni ilyen szempontból. Ha egyszer minden a helyére kattan, onnantól könnyű, szerintem lurkerrel egy szinten van nehézségben.
Na igen de azért egy T4 bosstól ami elvileg Gruullal kéne egy szinten lennie nem azt várom hogy 1 dc és wipe... Gruul 2. pullra lement, azóta se nagyon van rajta wipe, egy vicc. Na most ahhoz képest egy más világ, tényleg.
Karatésra, Leóra, Vashjra, Kaelre ugyanúgy igaz tud lenni, hoyg egy rosszul időzített dc bármikor wipe-ot tud okozni. (A többire is csak auzéprt hozom ezeket fel, mert ezekre készültök most) Maggival az a baj, hogy mivel2*5 ember kockázik nagyobb a hibalehetőség.
Valami azt súgja nem fogjuk Magtheridont erőltetni, 2.4ig biztosan nem - előtte leöljük egyszer aztán szerintem felejtős. A legutolsó tryon is 50% alatt wipeoltunk egy rosszkor DCző ember miatt... Kurvajó encounter design.
Egyéni felelősség minden fightban van, csak nem egyformán. Egyébként ha kipucoltatok mindent akkor Vashj-t nézzétek meg. Kael sokkal több koordinációt és gyakorlást igényel szerintem.
de jó, belenéztem a quest leírásba, addig olvastam, hogy ideális pár embert összeszedni és Azsharában quest line, stb... Már csak azt nem néztem, hogy ez ahhoz kell, hogy Majordomot lehessen verni, ami már épp nálam nem aktuális :D Szóval heal a parasztokra