S.Zola! Köszi a segítséget, tegnap sikeresen megtaláltuk a helyet, tényleg közel volt a kilátó! Minden gyönyörű volt! A barna emberkékről meg annyit, hogy nem volt semmi gáz, viszonylag konszolidáltaknak tűntek. Aki már látta a Dobsina szélén, vagy Krompachy (Korompa) előtt a nyomornegyedüket, annak van összehasonlítási alapja!
Ez a zöld jelzésű út Tomasovce felől, az a baj, hogy ott lent közvetlenül barna emberkék laknak, tehát vagy itt kell parkolni, vagy jóval lejjebb. Innen kb 10-20 perc a kilátó, de először egy tisztás lesz, ami szintén a kilátó, a szakadékhoz be kell menni az erdőbe, a zöldet követve.
A hétvégén a Hernád-áttörés környékére megyünk. Azt szeretném kérdezni, hogy a Tamásfalvi kilátó ("Tomasovsky Vyhlad) megtekintéséhez, hol érdemes leparkolni kocsival, vagyis honnan közelebb: Cingovból, vagy Spisské Tomasovce-ból?
Teljesen igazad van... Nem is azért írtam, hogy sportot űzzünk belőle pusztán megjegyeztem, mert más kempingekben eddig teljesen mást tapasztaltam. Persze, hogy baráti ár az az 55 SKK. Ennyiért nem érdemes lelkiismeretfurdalást okozni magunknak.
Szia! Ad, de bankodtól függően kb. 1000 Ft kezelési költséget számolhatsz még rá. Így csak akkor éri meg, ha legalább 4000-5000 SK-t kiveszel.
A honlapom sajnos még nem érhető el, mert a domain regisztrációt még nem írták át. Lassan őrölnek a sulinet malmai.
Tavaly ilyenkor (aug végén) még működött, mi is Dedinky-bő mentünk fel a Zejmarska Roklinán és onnan vissza libegővel a dedinky-i kempinghez. Sajnos már nem emlékszem hány Sk volt.
Van elvileg egy "libegő" vagy micsoda a Geravy fennsíkról le Dedinky felé. Az működik mostanság? Mert gondoltam egy könnyed kis túra lehetne a párommal a Zejmark szakadék, aztán le a "libegővel".