Érdekes, én ma beszéltem vele személyesen, és azt mondta, biztos, hogy nem drágul a lakás… Szeretem az ilyen egyértelmű dolgokat.
Más: nem ma mentél árajánlatért? Élménybeszámoló?
HOT TOPIC!!!!
Javaslom, hogy jövő héten sürgősen derítsük ki, hogyan lehet ebből a szarból(én kérek elnézést) kimászni, amibe belerángattak. Sokkal fontosabb, mint a módosítások!
Ha kell, menjünk a CP-hez tüntetni, de most komolyan!
Inkább azt találják ki, hogy hogyan lehet et elkerülni. Én már több, mint egy éve "megvettem" a lakásom(tavaly április), és nem rajtam múlott, hogy nincsen kész még most sem. JAVASOLJANAK MEGOLDÁST! Én sem fizetem ki. Lesz egy eladó lakás az E-A-ban! (szerintem több is)
Beszéltem telefonon a CP ügyvédjével: egyelőre nincs határozott válasza, utána fog nézni, de erős becslésként az az érzése, hogy a teljes telekhányadra jutó ÁFA összegével növekszik majd az ár.
Kicsit nagy rohanás van most náluk, szerződéskötés ezerrel ... remélem pár napon belül határozott választ kapunk erre a CP-től. Kéretik nem azzal a jogász szöveggel nyomulni, hogy várjuk meg, míg elfogadják a törvényt.
A CP nem járna se jól se rosszul.... ő ugyanis úgyse kapja meg a banktól a pénzt amíg a lakások nincsenek átadva... a bankban van a pénzünk nem a CP-nél...pont ezért ,,biztonságos,,.
Szerintem ez csak azokra vonatkozhat akik jövőre vesznek lakást!!A francba is már..én is és a legtöbbünk már tavaly megvettük.....!!(lekötöttük)
Mi van akkor ha nem tudom kifizetni? Mert nem tudom....
Készültségi fok szerinti ütemezésnél hamarabb nem fog fizetni a bank, és nekünk sem lenne jó. Kiadnád a kezedből az utolsó adu ászt.
Én korábban attól féltem, hogy TAM helyett kedvezményes kulcs alá kerül át a telekhányad, erre most várhatóan jön ez a 25% ... nagyobb összeg, mint a tervezési meg művezetési díj, és még lemondani sem lehet róla, mint a változtatásokról :(
Mit lép erre a CP??? Ha még olvassa!
Az Ő hibájuk is(csúszik az építkezés), ha most sok száz családdal milliókat fizettetnek ennek a "jóléti" államnak.
Ugy van ahogy mondod. Csak az nem vilagos hogy a teljes telekhanyadra eso vetelarreszre kell fizetni vagy csak arra a reszre amit jovore fizetunk.
Szerintem meg lehetne ezt ugy oldani hogy dec. 31-ig kifizetesre kerul(aki hitelbol annak a bank hamarabb utalna) a lakas teljes vetelara.A CP is jol jarna mert hamarabb kapna meg a penzt,mi is mert nem kene kifizetni azt a sok penzt hiaba. A CP ugyis az allamnak fizetne be azt a penzt.
Megpróbálom a mai képeket még ma fölrakni, de el vagyok havazva munkával. Ha nem sikerülne, akkor szombat vagy vasárnap kerülnek fel a képek. Jövő héten nem leszek, így nem lesz képfrissítés sem.
Látom kicsit már felhergelted magad :) Nem emlékszel én pont azon voltam kiakadva,hogy a szagelszívó ZANUSSI lesz és nem az ígért Whirlpool! A szagelszívó jár :) nyugi :)
Állok elébe, ha nem hányja le senki a 220 ezer forintos konyhabútoromat :)) és az előszobában a laminált parkettát!Vagy ki tudja lehet hogy a járólapot??? :)))
A műszaki leírásban a következő szerepel a konyhabútorra:
„A konyhabútor felső és alsó elemekből áll. A korpusz ABS élzárással készül. A frontfelület színe választható. A vízvezető a munkalappal azonos színű. A konyhabútorba egymedencés, rozsdamentes mosogató, kerámialapos elektromos főzőlap és sütő, szagelszívó kerül beépítésre. Mosogató részére gépészeti és elektromos csatalakozás kerül kiépítésre. (Főzőlapon, a sütőn és az elszívón kívül más gép, berendezés nem kerül átadásra.)”
Ezidáig a fáma nem szólt a szagelszívóról is pedig azt is kellene kapnunk... Ezek tudatában az a 220.000 forint már igen csak irreálisan alacsonynak tűnik....
A falazás látszik is :) de egy része a sátorhelyemnek is és ez szívet melengető látvány volt számomra :). Legközelebb kéretik a 3.-at telibe venni :)) Köszönettel!