Sajnos még mindig nem tudtam eljutni KC-tuning-hoz :-( Elvileg pénteken viszem, hogy megnézze, miért indul nehezen melegben.
Ma azonban új dolgot produkált a kicsike! Reggel hideg volt (zúzmara ráfagyva körbe az ablakokra). Könnyen beindul, majd miután leolvasztottam a fűtéssel a szélvédőt indultam, de lefulladt. Újra indítás után is csak 2000 alatt erőtlen, ha meg lepadlóztam, akkor meg ugrált az egész autó,mint egy kecske. Bemelegedve minden ok. Ja és autópályán is mintha ingadozna az ereje 3000 ford. környékén.
Gyanús lehet a légtömegmérő, mert az előző gazdi cserélte, de szerintem bontottra (fehér filccel van ráfirkálva az 1,9 trafic...)
Juteszembe! Ma lett egy váltóm eladó 2.0dci 6-os hibája, hogy széttörött a difi benne és kitörött egy darabot a házból. Minden egyéb más hibátlan... 100E ft akcióba?
Szerintem szedesd szét a paripát aztán meglátod mi a baja mindkettő problémánál le kell szedni a váltót odáig azonos a munka díj,aztán kiderül mi a gond,de itt a fórumon ingyen és lehúzás nélkül segítenek a szerelő pedig csak a pénz miatt "segít".Ha szét van szedve az autó akkor látni fogod a problémát és lehet orvosolni.De azért ne vegyél alkatrészt addig.
Szerelek már pár éve Traficot, Vivarod, de kettőstömegű lendkerékkel még nem találkoztam még a 2011-es típusban sem, szóval a szerelőd javaslatára nyugodtan cserélj benne 150ezerért (vagy amennyit mond rá) megoldódni úgysem fog a problémád... Csak azt nem értem miért itt kérdezősködsz (ha tegezhetlek) ha úgyse fogadod meg? Egyébként azt csinálsz amit akarsz... csak a pénzed legyen elég hozzá :)
Jó estét mindenkinek.A szerelő azt mondja hogy nem kuplung hanem valószinüleg kettös tömegű lendkerék.Ha igaz új vagy felújitott legyen mert árban sok a külömbség.
Bármelyik renault kereskedésben.De akár egy unixnál is megveheted. Cikkszám alapján ők is beszerzik. A héten cseréltem 1,9 dci-be annak a cikkszáma 8200846748 (ez a három csavaros)
De a biztonság kedvéért nézz utánna a cikkszámnak alvázszámod alapján.