Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 781
Reggel néztem utoljára mélt, akkor megkaptam a leveledet. Újranézem.
Előzmény: vincere (778)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 780
Juhhé! :) (a semminél ez is több)
Előzmény: oldadore (779)
oldadore Creative Commons License 2002.11.06 0 0 779
Nem voltam ott, sajnos másképp alakult, pedig biztos vagyok abban, hogy ez is emlékezetes este volt Anconában. A Szervezésen ma azt hallottam, hogy a darabtemetésen kihangosítás-vetítés lesz az előtérben 300 Ft-os állójegyért.
Előzmény: ColinCrazy (777)
vincere Creative Commons License 2002.11.06 0 0 778
És még mindig nem találkoztatok?
CC, fontos levél ment neked!
Előzmény: ColinCrazy (777)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 777
Oldadore! Ugye ott voltál? (előzetes terveidnek megfelelően) Remélem! Emlékezetes este marad!
Előzmény: ColinCrazy (776)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 776
Tegnap este óta Ancounai :) lázban égek!
Una café per favoure! De szép ez az olasz nyelv! :)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 775
Egyelőre ennyi:
"Megpróbáltam...nem megy..tudod, én csak kis vidéki színésznőcske...:-((((("
Előzmény: vincere (774)
vincere Creative Commons License 2002.11.05 0 0 774
Én is tegnap kaptam meg postán a decemberi műsort. Hát, én is sajnálom a PAtkányokat, mert tényleg megnéztem volna újra, de most nem fogom.

Ezek szerint feladtad az Anconait?! Én nagyon szeretnék menni!!!

Előzmény: ColinCrazy (773)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.11.05 0 0 773
CC, az Anconai december 15-iki 200., darabtemetés-előadására baráti körösként sem kaptam jegyet, mert "szakmai előadás lesz", utoljára tehát november 13-án és 20-án látható. :(
A szervezőnktől már hallottuk a szomorú hírt, hogy az egyetlen decemberi (=utolsó) előadás nem nekünk készül. :( Azt mondta, az egyszerű színházbajárók talán az utolsó sorokba kapnak néhány jegyet. Nekem még az állójegy is nagy öröm lenne, de ha nem engednek be, nemigen tehetek semmit. :(
Nagyon úgy tűnik, hogy ma látom utoljára az előadást, ezúttal az első sorból! Köszönet érte Anettnek, akire a pénztárban rásóztak 2 jegyet, pedig nem volt kivel mennie... Topicokból ismerve rám gondolt. :)

A Patkányoknak dec. 10-én lesz az utolsó előadása.
FRANCBA!!! Pedig mostanában beszéltük meg Vincerével a színházas topicban, hogy úgy 1 év múlva újranéznénk. Most már hálás lehetek a sorsnak, hogy láthattam! Rettentően bosszantana, ha lemaradtam volna róla - mondjuk ilyen rendes topictárssal nehezen... :)

Előzmény: oldadore (772)
oldadore Creative Commons License 2002.11.05 0 0 772
CC, az Anconai december 15-iki 200., darabtemetés-előadására baráti körösként sem kaptam jegyet, mert "szakmai előadás lesz", utoljára tehát november 13-án és 20-án látható. :(
A Patkányoknak dec. 10-én lesz az utolsó előadása.
vincere Creative Commons License 2002.10.29 0 0 771
no igen...
Tegnap valóban igen szuggesztív játékot láthattunk Sz.T-től! Ki más is játszhatná Versinyint?! Én mondjuk felcseréltem volna Olga és Mása szerepeit, Schell Judit vonzóbb, mint Moldvai Kiss Andrea.

Egyébként azért jöttem, h. minden szóbajövő kategóriában szavazzatok a topik témájára!

FILMES SZAVAZÁS

A Stella Moziklub és a VOX 14 kategóriában szavazást rendez a 2002-es filmtermés értékelésére.

A következő kategóriák vannak:

1. Az év hollywoody filmje
2. Az év európai filmje
3. Az év magyar filmje
4. Az év külföldi színésze
5. Az év külföldi színésznője
6. Az év magyar színésze
7. Az év magyar színésznője
8. Az év külföldi rendezője
9. Az év magyar rendezője
10. Az év DVD-je
11. Az év filmzenéje
12. Az év animációs filmje
13. az év szinkronja
+1 Az év csalódása

A szavazatokat november 15-ig lehet elküldeni a postabontas@vox.hu címre, jelige Leltár 2002

Előzmény: ColinCrazy (770)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.29 0 0 770
Hiteles a mi emberünk a Három nővérben is! (Mondjuk nem is vártam mást...) Az a belépés! :)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.22 0 0 769
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.22 0 0 768
Gyöngy, 2002. október
Nem említenek meg minden szereplőt, de azért a semminél ez is több.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 767
Igenis, noszogatást vettem!
Előzmény: oldadore (765)
vincere Creative Commons License 2002.10.14 0 0 766
Oké! Ma találkozom vele, szerintem ez újabb motivációs tényező lesz...
Előzmény: oldadore (765)
oldadore Creative Commons License 2002.10.14 0 0 765
Ha CC-vel a video- és cikkcserém létrejön végre(noszogasd légyszi) ezt is elküldöm.
Előzmény: vincere (764)
vincere Creative Commons License 2002.10.14 0 0 764
Igen, szeretnék ilyet!!! Mi legális, amit itt művelünk?!
Előzmény: oldadore (763)
oldadore Creative Commons License 2002.10.14 0 0 763
Egyszerű magnókazettára abszolut házilagos, diktafon kivitelben vettem fel (sajnos egyáltalán nem legálisan), de legalább valami van a darabból, ha már ilyen ínséges idők járnak ránk a színház vállalkozói részéről.
Előzmény: vincere (762)
vincere Creative Commons License 2002.10.14 0 0 762
Én is teljesen fel vagyok háborodva, h. nem adták ki a felvételt. A mai technikák mellett olyan kicsi egy cédé anyagköltsége, h. tutira megérné nekik legalább annyit legyártani, amennyit meg is vesznek.

Oldadore, milyen felvétel az? úgy értem, mire van felvéve?

Előzmény: oldadore (756)
vincere Creative Commons License 2002.10.14 0 0 761
Én is felfedeztem még a kettővel ezelőtti héten a műsorújságban, és gondoltam is rá, h. reklámozom itt, de aztán belenéztem... Hát én aztán sok mindent képes vagyok elviselni azért, h. SZ.T. bársonyos hangját hallgassam, de ez már nekem is sok... 5 percig bírtam, kénytelen leszek megvárni egy újabb szinkronszerepét.
Előzmény: ColinCrazy (759)
vincere Creative Commons License 2002.10.14 0 0 760
Örülök, h. ennyire tetszett!!!
Előzmény: hadesz (755)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 759
Ki a kedvenc szinkronhangod topicban feltettem a kérdést, hogy nem azt a Csillagkaput emlegetik-e (tv2-vel kapcsolatban), amiben SzT is hangol. A válasz:
noimporta 2002-10-12 08:44:15 (549)
De igen, úgyhogy kezdd el gyorsan nézni! Nem sokról maradtál le, eddig még csak a nyitófilm ment le két részletben. :))))))
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 758
Engem személy szerint nagyon bosszant, hogy az utca túloldalán a színrevitel pillanatában kiadták a Pókasszony csókja CD-t, ami korántsem akkora siker (ha az egyáltalán), mint az Anconai. Legalább az utolsó előadást felvehetné a színház videóra. Annyira megvenném! Természetesen a CD-t is!
Előzmény: oldadore (756)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 757
Fel vagy véve! :)
Előzmény: hadesz (755)
oldadore Creative Commons License 2002.10.14 0 0 756
Már vagy öt éve meg kellett volna jelentetni az Anconai-CD-t. Ezeket a fülbemászó, ismert olasz dallamokat színészek éneklik egyedien, szépen, magyar nyelven is - a hanganyag nagyon jó. 200 előadás x 200 hely = 40.000 elbűvölt néző! Kasszasiker lehetett volna a CD is.
Viszont még mindig nem késő egy videokazettán megörökíteni a Radnótinak ezt az eredeti, saját maga írt és kitalált ős-előadását (ahogyan a Katona is kiadta egy időben a műsorról levett darabokat).
Vincere, ha nem találsz jobbat, nekem van egy halk-zörgő-zajos felvételem egy 1997-es előadás részleteiről. Ha viszont találnál legálisan kazettát, engem is nagyon érdekelne.
Előzmény: vincere (752)
hadesz Creative Commons License 2002.10.11 0 0 755
Hello, itt is.
Szívesen csatlakoznék én is az Anconai-utso előadásra menők táborába:)))
Hádész
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.11 0 0 754
Miközben én az Anconairól álmodtam, a vonatban mellettem ülő srác a tegnapi esti Showderről áradozott. Kit érdekel, ki volt benne, amikor mi Anconaizhattunk! Ezzel a résszel nyilván össze sem hasonlítható a srác élménye:
ColinCrazy Creative Commons License 2002.10.11 0 0 753
Én is a dallamokat dúdolom még ma is (igaz, a melankolikusakat, a hangulatom miatt) és én is velük álmodtam (kívánom, hogy a Tied váljon valóra!), még reggel a vonatban is (ill. csak erre emlékszem). Én a tegnapi előadást élveztem újra. :)
A zene kérdése a Radnóti vendégkönyvében is felmerült már, többen azzal védték a színházat, hogy nagyon sokba kerülne CD-n kiadni. Akkor a Pókasszony csókját miért adják ki az utca túloldalán? Nehogymár jobb legyen az Anconainál!
Folyton eszembe jutnak ilyen részek, hogy (nem szó szerint) "Haggyad má' a lábadat! Hát itt töröm el!" Ezektől röhögnöm kell, ami nagyon jót tesz most nekem.
ÉLJEN SZERVÉT TIBOR!!! és a többiek is!!!
vincere Creative Commons License 2002.10.11 0 0 752
Ezt nekem is jó volt újraolvasni!

A tegnapi Anconai teljesen lázba hozott. Még ma reggel is az olasz dallamokat dódoltam. Miért nincs nekem meg a zenéje?! Legközelebb kérdezzük meg a zenészfiúkat, nincs-e nekik valamilyen házifelvételük.

Tényleg a 2. sorból láttuk, és ott is a legJobb helyen... Annyira jó volt ilyen közelről látni őket, és főleg mikor SZ.T. ül egyedül az asztalnál és azt a csodálatos dalt énekli egy lányról... Hjaj!!!
Hát csoda, h. velük álmodtam?! Igen, álmomban az Anconai utolsó előadásán voltam, szünetben SZ.T-vel beszélgettem, előadás után vele és S. Judittal, nagyon aranyosak voltak. Majd odajött egy nő a színháztól, és közölte, h. beszélték SZ.T-vel, h. milyen jó, h. van ez a topik, de még jobb lenne létrehozni egy klubot, ahol találkozhatnánk és beszélgethetnénk vele!!

Lassan az egész 2. sor megtelik az utolsó előadásra, annyian fogunk menni. Én hajlandó vagyok a drágább jegyet is megfizetni, csak hogy a jobb oldalon ülhessek...

ÉLJEN SZERVÉT TIBOR!!!

Előzmény: ColinCrazy (748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!