Különben én is parázok, mert mi meg az Alexandrosba megyünk. No itt csak az a gáz,hogy Alexandrost ugyan találtam, de az sem az amit nekünk mutattak. Amiről én tudok az Ófaluban van, nekünk meg a Sarti beachen kellene hogy legyen az Alexandrosunk. Én bízom benne, hogy 2 db Alexandros van, mert az Ófalui az nekem gáz, "bever a harang" és a beachen elvileg egy tavaly épült Alexandros van. Bízom benne... Ibusszal megyünk, úgyhogy táncsak nem vertek át.
Barátaink lemondták a nyaralást, ezért nyaralótársakat keresünk. Ha, valakinek ismerőse, barátai, ... vannak, akik még keresgélnek, légyszi szóljatok nekik. Köszi.
Sartiban, Asteria apartmanban 2 főre szabad hely van!
Aug 1-11.-ei időpontra keresünk nyaraló társakat Sartiba. Van 2 szabad helyünk egy 4 fős apartmanban. A szállás az Asteria apartmanban van. Az ára 10 éjszakára 43500 Ft/fő, önellátó. Utazás egyénileg. Amennyiben autóval rendelkezel, szívesen betársulunk melléd, a költségek eloszlása végett.
Na látod ezzel van a gond, amit te küldtél állítólag a Panorama Appartman, de elvileg még sem az. Nem értem igazán, nekünk az utazási iroda, az előzőt mutatta, nem ezeket. Ha ide mennénk nem is lenne semmi gond, de a másik szörnyű szerintem. hát nem tudom mi lesz. Azért köszi mindenkinek.
Sziasztok, én találtam belső képet, bár ez áll az ajánlat végén:"Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a web-oldalon látható képek és információk tájékoztató jellegűek!"...
Mi is ide akarunk menni, most találtam egy nagyon akciós utat, csak gyanús, hogy nincs kép ott se.
Nekünk július 13-tól van szállásunk Toroniban, tehát egy nappal előttetek és az invázió előtt utazunk, tehát együttutazás kilőve (meg a férjed miatt is).
Én is éjfél körül saccolom az indulást és akkor kb. du. 3-ra vagyunk ott.
Érdekelne még a hely pontos elérhetősége (e-mail), hogy jövőre megpályázhassuk mi is (tudod, mi is Vourvourou-t néztük ki).
Köszi!
Aranyos vagy. Ezt már mi is láttuk, szörnyű. Legalább tudni lehetne, hogy
milyen belűl. Tiszta vagy valami. Nincs belső fotó ugye?
Azért köszke.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ti vagytok az utolsó reményem....(
Mint már sokan tudjátok, mert írtam:), júli 27.-én megyünk Sartira.
Már Március 30.-án lefoglaltuk a szállást, persze ahova szerettünk volna már nem kaptunki helyet. Na mármost az a problémám, hogy a Panorama Appartmanba lett a szállásunk erre az időpontra..egy a probléma..nincs róla fotó sem a katalógusban, sajnos a neten is csak egyetlen képet találtam. Ha tudtok segíteni megköszönöm. Fotóval, elhelyezkedéssel. Stb.
Július 14-től van szállásunk, tehát mi 13-án pénteken indulunk, de fogalmam sincs hogy mikor. A férjem azt fontolgatja, hogy alszik éjfélig vagy hajnali kettőig és utána mennénk. Én biztos, hogy nem fogok tudni aludni, és legutóbb is azt csináltuk, hogy délután aludt egyet és este 6-kor elindultunk, reggel 9-kor pedig ott voltunk, és vártunk du. 2-ig a szobára. Ezért akar most később indulni. Mi Szigetváron lakunk, tehát nekünk először Horvátország, ott valami kishatárátkelőn, alsóbb rendű úton elkerüljük az autópályán veszteglő török inváziót és a szerb oldalon megyünk rá a Zágráb-Belgrád-Nis autópályára. Nem emlékszem ti melyik városból jöttök, de ha Röszkénél léptek át akkor csak Belgrád után tudnánk összefutni. Egyébként a férjem nem egy "együtt autózós" típus. Amikor a legjobb barátainkkal mentünk akkor is úgy mentünk, hogy "akkor majd ott (Horvátországban) találkozunk", és mindenki ment a saját tempójával. De nincs mitől tartanotok éjszaka sem, én eddig életemben hétszer, igaz kétszer még gyerekként tettem meg ezt az utat, háromszor úgy hogy zajlott a délszláv háború. Mivel váltásnapon megyünk több ezer hozzánk hasonló magyar autóval és több tucatnyi magyar turistabusszal fogunk együtt haladni végig az úton. Én inkább azért utazok éjszaka mert a gyerekek alszanak és ritkábban kérdezik meg , hogy mikor érünk már oda. Privátban megírom az autónk rendszámát és hogy milyen típus, bár szerintem túl sok magyar autó lesz az utakon ahhoz, hogy kiszúrjuk egymást. Nem emlékszem végül is nektek hova és mennyiért sikerült szállást szereznetek?
Jó bankot kell választani ... bár olyan nincs, mer mind lenyúlja az embert :-((
Amúgy szerintem nincs jelentősége annak a két rugónak a nyaralás árához viszonyítva, nem? :-) ... ennél sokkal bosszantóbb volt, mikor két éve megvettem a vízumot negyven rugóért, aztán mire mentünk, addigra már nem kellett .. volna =:-O
Szerintem az apartmanok ára nagyban függ attól, hogy hol helyezkednek el, milyenek és milyen a telítetség a kért időpontban. Én januárban kezdtem el levelezni több száz görög szállásadóval és júliusra a kétágyasokat 35-40 euróért a 4 személyeseket 45-70 euróért ajánlották. A parttól távolodva mindig olcsóbb. Mi egy földszintes házikóban fogunk lakni közvetlenül a parton (nem Sartiban hanem Vourvourouban), privát strandszakasszal, napágyakkal napernyőkkel, ingyen légkondival 60 Euróért / éj. Mi 4-en vagyunk és a gyerekek miatt fontos volt, hogy a "vízen lakjunk" hogy ne legyen örökös program a fel-le rohangálás, lakáskulcsolás, ezt-azt otthon felejtettem, pisilni kell, szomjas vagyok stb. Szóba se jöhetett, hogy valahol a víztől 300 méterre egy apartmanház harmadik emeletén lakjunk pedig azt megúszhattuk volna 40 euróból is. Tehát mindenki ott keres magának helyet ahol talál az igényeinek és péztárcájának megfelelőt. Ami nekünk kellett, nem volt megtalálható az utazási irodák kínálatában, de szerintem árban sem tér el a nagy átlagtól. 100 ezet Ft / 4 fős apartman / hét július végén. Már csak 12-t kell aludni és indulunk, 2 hétre megyünk.
Teo papa, nem vagyok egyetlen utazási iroda reklámhordozója, csak számolgattam egy kicsit... ez most ennyire jött ki. de azt azért hozzáteszem, hogy februárban még tavalyi áron foglaltunk és kifizettük a 100%-ot. Végül is azóta használta az iroda a pénzünket, de ez engem már a legkevésbé sem érdekel. A lényeg, hogy van szállásunk, nem is drágán, (egyébként közel a parthoz) és 5 nap múlva indulunk Sartira!!!!
Barátaink lemondták a nyaralást, ezért nyaralótársakat keresünk.
Sartiban, Asteria apartmanban 2 főre szabad hely van!
Aug 1-11.-ei időpontra keresünk nyaraló társakat Sartiba. Van 2 szabad helyünk egy 4 fős apartmanban. A szállás az Asteria apartmanban van. Az ára 10 éjszakára 43500 Ft/fő, önellátó. Utazás egyénileg. Amennyiben autóval rendelkezel, szívesen betársulunk melléd, a költségek eloszlása végett.
Aki görögbe utazik a hétvégén illetve hétfő magasságában és a románok fele megy no és van egy üres helye, légyszi jelezzen nekem, mert lejárt az útlevelem és nem tudok a csoportommal menni Szerbia fele. A benzinpénzbe bőségesen beszállnék.
Igazad van mi tavaly ott akartunk maradni még egy hetet, és 100 eu kértek egy éjszakára akkor amikor egy hét került 100.000 ft -ba 4 főre 700 eu az kb 175.000ft ha csak 250ft 1 eu. Akkor mi a drága, szerintem el vannak szállva. És tavaly 283 ft vettük az eurót.
Tavaly voltunk 2 hétig Sartiban egy 2 légterű, 4 ágyas apartmanban, ami az apartman harmadik szezonja volt, tehát újnak is mondható. Apollon traveles, buszos utazás volt. Előkerestem a papirokat. A buszköltség levonása után kb. 400 euró volt négyünknek a 4 ágyas apartman 14 éjszakára. Az 28,60 euró/éjszaka/ 4 fő.
Az idén Thassoson voltunk, szintén 2 légterű 4 ágyasban, ugyanazzal az utazási irodával 1 hétig. Sikerült itt is kifognunk egy szépen felújitott apartmant. 300 euró körül volt a szállás. Ez kb. 43 euró/éjszaka/ 4 fő.
Úgy látom hogy egy kicsi vitát elindítottam a kérdésemmel. Azért köszönöm a segítséget. Szerintem mi megpróbáljuk hogy csakk elindulunk és majd keresünk kint. Igérem beszámolok az eredményről, akár mi lessz a kimenetele.
Elég nagy az apartmanok szórása. Nem tudom innen, hogy az, amit foglaltál milyen épületben van, mekkora, mennyire van a parttól stb. Én innen nemigen tudom ezt megítélni.
A saját ügyemben keresgéltem én is elég rendesen, eleve 50 és 100 Euro között láttam 4 személyes (nappali + 2 külön háló) apartmanokat augusztus végére.
Az utazási irodáknál egy épületen belül minden apartmant eladnak, én meg ugyanazon épületben tán egy-két apartmanba mennék el maximum. Én tudom, hogy pontosan mit kapok, az utazási irodában foglalók még csak sejtik. Ez is egy igen lényeges különbség :o
Az utazási irodák elég rendes laufot kapnak a görög szállásadóktól, ebben igazad van. De az irodák ezt nem Neked és nekem akarják odaadni, hanem jó alaposan lenyúlni. Ha persze Te egy iroda reklámhordozója vagy, akkor úgysem fogod elismerni, ezt megértem :-)