Mert Angyalföld és Vizafogó között nem találkozunk. A zsoldost sem a szépségéért, hanem a különös ismertetőjel kedvéért! Na jó csináltatok egyet neked is, oszt futok egy kört a vizafogón.
Biztos ebedeltek, azert szakadt meg parbeszedetek fel del utan. Szoval a XI. es a XII. keruletiek ugyanakkkor kajalnak? Azert ez nem semmi.
Egyebkent en meg a Vizafogon lakom es Angyalfoldon
van a munkahely.
A kedvenc focicsapatom viszont = Angyalfold-Ujpest.
Hú ahhoz nekem nagyon nem volt agyam, mikor tanultuk a föiskolán, pedig tényleg csak a felszínen maradtunk.
Szegény 6ás milyen lelkesen beoffolt ide, aztán most meg elment, hogy meglátott. Nagyon tartja a szavát :-). "Tökös csávó", ahogy ö mondta rólam a régi jánöszádás topic elején. Most én is visszabókoltam. :-)
Hú ezt, most hogy írjam körül?
Annak a cégnek az alkalmazottjaként, amit tudsz, egy pénzintézetben, ami itt van. Voltam én már operátor, tesztelö, tiszteletbeli operátor, ujabban technical support (ezt hogy mondják hivatalosan magyarul?). Mikor a rendörségnek kellett múlt héten adatot szolgáltatnom azt írtam számítástechnikai alkalmazott, hátha megsajnálnak.
Szerintem a lakáscsere neked nem üzlet. 25 nm-es kis lakás. Téglaházan, cirka 6 millánál nem ér többet.
A fizetésedre inkább nem kérdezek rá, de mit dolgozol?
Munkába a pesti rakparton megyek, hazafele a budain. Ha BKV, akkor 7A - Metro, Metro - 7A. Múltkor jött 4-5 karszalagos a buszon. Az nem az offkommandó volt?