A www.ticketpro.cz már lehet is rendelni, de nemsokára lehet nálunk is rendelni a www.ticketpro.hu oldalon és vásárolni is a ticketpro.hu által szerzödött üzletekben.
De visszatérve a Trooper-re. Justis 4 US kolléga is észrevett benne egy kis áthallást, csak ő a régi tv torna zenéjéhez hasonlította egy másik topikban. Szerintem a Troopernek és a tv torna zenének közös az eredete; valami orosz dal.
A háború után tébolyultan bolyongott a véres harcmezőn új hazájának szakadt zászlajával és véres kardjával a kezében... (erről később készült is egy formás grafika)
Halhatatlanná vált, de a borzalmak hatására elméje károsodott, ezért napjainkban gumiszobába zárták és (1983-ban) egy dortmundi műtéttel eltávolították az agyát. Ezt is túlélte.
Azóta volt fáraó, élve eltemették, de mennydörgések közepette kitört a sírból, aztán kiborg járőr lett, majd jégbe fagyott, eltemették, megint előbújt, korhadt fává vált, villamos székbe tették, akkor is csak nagy szerelme, a foci járt az eszében.
Később egy szép új világban hihetetlen idióta és furcsa kinézetű társaságban járta el a halál táncát.
De vére nem vált vízzé, visszatért a csatatérre, új lobogóját tankjára tűzve leigázta a világot.
Jövőre Prágában nosztalgia estet tart, ahol dalban mondja el nekünk élete aranykorát!! Egy biztos, HALHATATLAN!!!
Ha nem vagy Maidenes, elképzelhető, hogy most hülyének nézel...:)))
Egyszer régen láttam egy szovjet filmet (a címét nem tudom) a tv-ben, egy fickó zongorán játszott egy orosz (nép)dalt, ami pont úgy kezdődött mint a Trooper. Tudja esetleg valaki mi a címe ennek a dalnak?
szerintem ezek a szervező cégek üzleti titokként kezelik, hogy éppen kit próbálnak leszervezni. ezért nem valószínű, hogy bárkinek, aki csak úgy érdeklődik, írogatnak. ezért szerintem nem hibáztathatók, és nem kell magukat szégyellni sem!