A 2 MBos pufferes a CR-4808 TE
A 16 MBos pufferes a CR-4809 TE
Mindkettő TE csak egy szám mutatja a különbséget! Lehet, hogy nem figyelték ezt "teljesen véletlenül" :)
Szasztok, Tegnap elbattyogtam a Media Marktba (Árkád), mondom veszek Mitsumi írót ilyen 16MBos pufferrel. Ott áll halomban szépnagy matrica rajta, asszongya 16MB, ám a dobozon meg kisbetűkkel a paramétereknél ez áll 2MB. Leírtam a típusszámot de nem találom asszem TE a vége :-) Elmondja vki most mi az ábra ? Kérem !
Egy egyszerü problémám lenne, de számomra ez egy igen csak nagy gond.
Miért van az, hogy a Nero 5.5.6.4 verziójával Audio-Cd írásakor valamint CD-Copy nem tudok 1x illetve 2x sebességgel olvastatni?
Az 5.5.1.8 verzionál még müködött /a köztes verziókat még nem probáltam/.
Lehet, hogy benne van, de az ember gyereke nem szokott kutató expedíciót szervezni azért, hogy egy alapvető funkciót megtaláljon egy progiban; ezért nem használom a Nero-t audio-ra (többek között...). Meg hát az a béna lokális CDDB kezelése a saját egyedi formátumával, amit képes potom 186 óra alatt létrehozni, majd ezek után nem tudod frissíteni...!! Van még mit fejleszteniük a fiúkáknak... 8)))
Nem tetszik a Feurio...?
Olyan problémám van, hogy win98 alatt 8x an tudtam írni cd-t, de mióta feltettem a win2000-et, és írtam először csak 4x en tudtam. Nem tudjátok mi lehet?