Keresés

Részletes keresés

leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 479
Sőt kurva jó! de minek kell még futkozni? meg ki mondta? részleteket, Baba, részleteket!!!!!!!!
Előzmény: leos carax cornelius (478)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 478
Az jó, mer az közel van.
Előzmény: Babaloo (477)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.08 0 0 477
TABÁN MOZI!! De még futni kell egy kört, vagy kettőt.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.08 0 0 476
szia Baba, volt már filmklub? mi tegnap alapítottunk egyet, de azonnyomban fel is oszlattuk, szóval nem volt az igazi.
Előzmény: Babaloo (475)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 475
Nagyon meggyőző a lista és a kommentár kedvesss kornél, de asszem a Nevem Senki nem igazán illik bele a vonulatba :) Cserébe beérem vmi jó kis animével, de jó legyen, lehessen rajta sírni. Kiváncsi vagyok, mit fognak hozzá szólni. Majd nagyon kedves leszek, és mosolygok, az általában bejön.

Vadi drága, a 12 HÓNAP, az is kéne. Az is felejthetetlen volt.

Bard Creative Commons License 2000.11.07 0 0 474
Üdv!

Nos, lehet, hogy ez a kérdés már tisztázva volt, meg minden, dehát én egy ilyen lusta ember vagyok, szóval valaki mondja meg nekem ennek a "Zichy tékának" a címét igérem elmegyek oda. Mer ez a Plan 9 nagyon érdeklene.

Előre is köszi.

Bard

Előzmény: VadalmaX (460)
DaDrill Creative Commons License 2000.11.07 0 0 473
Na ez mind szép, faszikáim, de HOL?
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 472
Nem kéne horror, má mé? valami szép kéne, Akira, Ghost, mittomén, nem ismerem én ezeket, te ismered.
Előzmény: VadalmaX (471)
VadalmaX Creative Commons License 2000.11.07 0 0 471
Suzuki veri a Kuroneko-t, bármelyik jöhet:-)

anime-horrort illetően van egy Urotsukidóji-mozifilmem műsoros kazin, kitűnő minőségben de vágottan, plusz ugyanaz a három epizód külön-külön vágatlanul de qrva szar képpel, esetleg a kettőből összerakhatunk egy élményt;-)

Előzmény: leos carax cornelius (466)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 470
Jóvammá, majd elmeséljük.
Előzmény: BMÁ (469)
BMÁ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 469
Nemvéletlenülraktamfeltételesmódba.
Előzmény: leos carax cornelius (468)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 468
NAUGYE
Előzmény: BMÁ (467)
BMÁ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 467
Nemtom'. Valszeg' nem.
Előzmény: leos carax cornelius (464)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 466
Meggyőztél, csak tudod, van egy tuti szövegkönyvem :D szal tök jó fordítást lehetett volna, meg szerelmes vagyok abba afilmbe egyszerűen... de japánnak lenni kell igen, valami anime is lehetne mondjuk, zárójelben jegyzem meg, úton van egy angol feliratos Tokyo Drifter + Branded to kill, de azokat majd a második sorozatba.
Előzmény: VadalmaX (465)
VadalmaX Creative Commons License 2000.11.07 0 0 465
távol álljon tőlem nép szerepben tetszelegni, azé a filmklub, aki építi,

egyébként télleg lusták, tudom én is doktor, ránéznek egy filmklub-programra oszt asszondják, Get Carter? biztos kafa, de fóóólyton megy a tévében, hülye leszek mínusz öt fokban elvillamosozni a moszkvatérig érte, bezzzeg ez a femalevampire jólhangzik és biztos megéri a fáradtságot, nosza kabátot, csizmát...

szóval csak ezért mondom, Kuroneko, gyerekek, Kuroneko!!!

Előzmény: leos carax cornelius (463)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 464
Topót vetítette a NAGY filmklubcsináló Perlaki a télen valamelyk filmklubjába, és... szal, érdekes meg minden, de unalmas, mint állat... különben se jönnél, vagy igen? már nem az El Topóra, hanem amúgy.
Előzmény: BMÁ (462)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 463
A Get Carterre gondoltam, hogy lesújtasz, még magyar tévébe is ment vagy két éve... DE HA EGYSZER LUSTÁK, ÉS NEM NÉZIK MEG, mindegy ha nem, hát nem, Plan 9-nal is az van, hogy úgyse veszi ki a sok oktondi az angol tékából, de mindegy, nem ragaszkodom ahhoz se, bár Béla azér felejthetetlen benne... az egyetlen, amihez ragaszkodom, az Linocska, a többi a népre van bízva.
Előzmény: VadalmaX (460)
BMÁ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 462
Valamint ha már benne vagyok a javasolgatásban, abszolút jogtalanul egyébként, szóval nem tudom mit szólnál esetleg Jodorowsky El Topo-jához? Nem mintha láttam volna, de tökéletesen passzol a klub elgondolásához, szóval?
BMÁ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 461
Vagy a Zombie-ra vagy a Beyond-ra gondoltam, bár nem tudom hány embert vonzana.
Előzmény: leos carax cornelius (459)
VadalmaX Creative Commons License 2000.11.07 0 0 460
ez halálos, Meyer-filmért ölni tudnék, talán már mondtam, a Targets és a NoLD remekmű, a többit nem láttam,
kivéve a Get Carter-t ami tényleg jó, de havonta egyszer lemegy a TCM-en, szóval szerintem kilóg a sorból,
meg a Plan 9, ami megvan a Zichy-tékában az egyik sarokban hátul, utóbbi helyett javasolnám az Orgy of the Dead-et, szintén Ed Wood és kicsit ritkább, van belőle egy szép műsoros kazettám, szülinapra kaptam:-)
meg mondjuk legalább egy japán horror-klasszikus kéne, én javasolnám a Kuroneko-t Shindo Kaneto-tól, mivel az Onibabát úgyis mindenki ismeri, na meg mert szintén megvan, angol felirattal
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 459
Nemtom, BMÁ, én attól tartok, ez így is erős lesz egy hangyányit az illetékeseknek, meg a NightOTLD történetileg azér eléggé meghatározó... mindegy, meglátjuk... melyik Fulcira gondoltál különben? inkább majd a második sorozatba kéne Fulci, ha lesz egyáltalán első sorozat... (VOXon szerintem az összes volt már különben)
Előzmény: BMÁ (457)
Bard Creative Commons License 2000.11.07 0 0 458
Üdv!

Ha ebből a filmtervből véletlenül valódi filmklub lesz, akkor engem is érdekelne erősen.

Bard

BMÁ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 457
Szvsz zseniális összeállítás, de a Night of the Living Dead helyett lemehetne inkább valami Fulci mégis, ez még a VOX-on is ment, amúgy is elég ismert de a Mester bezzeg'...
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 456
mondjuk szerintem elég durva lista, a female vampire a egyetlen, ami így elsőre megfogott, fene tudja, szerintem legalább felét kicsit fogósabbra kéne lecserélni. például a Berlin fölött az égnek mintha lett volna folytatása, azt soha nem láttam, na az igazán lemehetne, persze csak ha mást is érdekel.
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 455
Illetve kettőt.
Előzmény: leos carax cornelius (454)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 454
Na csak egyet basztam el...
Előzmény: leos carax cornelius (453)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.07 0 0 453
Mondom akkor, withevel mire jutottunk, illetve először a lábjegyzet: szal három szempontja volt a válogatásnak, az első, hogy jó filmek legyenek, ezzel azt akarom mondani, hogy elfogultak voltunk nyilván, de nem is akartunk nem elfogultak lenni, a másik, hogy ne legyenek ismertek, illetve legfeljebb címről, mer gondolom, senkinek se hiányzik egy ötszázharmincnegyedik filmklub Brazillal meg Kék bársonnyal, szal emiatt, a harmadik szempont meg az volt, hogy fontos filmeket válasszunk, és itt objektívek próbáltunk ám lenni, Ovidio Assontis Óriáspolip című kiváló Cápa-utánzatáról is emiatt mondtunk le például, és fájó szívvel, mondhatom,
tehát:

Faster, Pussycat! Kill! Kill! (Russ Meyer, 1965.) a kebelbarátok kedvenc rendezője három tomboló nőstényről mesél, kábé mint a Thelma és Louise, csak Susan Sarandon helyett Tura Satanával.

Female Vampire (Jess Franco, 1973.) "Tanuljuk meg nézni a rossz filmeket!" a kukkoló-király Jess Franco több mint százötven filmet jegyez, és Tim Lucas nagynevű amcsi kultfilm-szakértő szerint "nem láttál Franco filmet, amíg az összeset nem láttad", hát, bármilyen szép is a célkitűzés, a megvalósítástól asszem, el kell hogy tekintsünk, viszont ízelítő képpen itt az egyik mestermű, a címszerepben a varázslatos Lina Romay látható.

Get Carter (Mike Hodges, 1971.) Mielőtt bejön a hollywoodi rimék Stallone-val, látni kell az erdetit, mer így néz ki egy angol gengszterfilm bazzeg, nem pedig úgy, ahogy azt Guy Richie elképzeli, és ráadásul van az az ominózus telefonszex-jelenet Britt Eklanddal...

Kamerales – Peeping Tom (Michael Powell, 1960) mozi, kukkolás, szex, erőszak, apa-komplexus, mozi, mozi, mozi, nagyjából ezekről a témákról mesél ez a nagyon okos, nagyon fontos és nagyon ismeretlen film, a mániákus apa szerepében a rendező maga, aki merészségével jó időre elvágta magát a producereknél, de megérte, és az utókor örökké hálás lesz neki érte.

Masque of the red death (Roger Corman, 1963.) Corman Poe-ciklusának talán legszebb darabja, egy kvázi-operafilm sok zenével, tánccal, gyönyörű színekkel és színészekkel, gondolok itt elsősorban a mindenható Vincent Price-ra.

Nagymenő – Superfly (Gordon Parks Jr., 1972.) klasszik feka drog-krimi, jobb, mint a Shaft, Curtis Mayfield, nyugodjék békében, szupermegazseniális zenéjével, és a magyar felirat a Priest-et Káplánnak mondja, mer magyar kiadású videó, bármilyen hihetetlen.

Night of the living dead (George A. Romero, 1968.) withe Fulcitól szeretett volna valamit, de ez alapvető, szal muszáj, a riméket sokan ismerik, íme az eredeti, okosabb, fekete-fehérebb, jobb.

Plan 9 from outer space (Ed Wood, 1958.) mer kellett egy vígjáték, és ez nagyon vicces, ha nem is annak készült... állítólag a világ legrosszabb filmje, ami hazugság, mer annyi szív van benne, hogy hihetetlen, plusz van hozzá egy haldokló Lugosi Béla is, a sztori közismert Tim Burton filmjéből...

Targets (Peter Bogdanovich, 1968.) az Utolsó mozielőadás se rossz, de ez a bemutatkozás maga a csoda, Bogdanovich tisztelgése a csodálatos Boris Karloff előtt először is meghatóan szép, másodszor roppant izgalmas, harmadszor hihetetlenül intelligens, negyedszer pedig Roger Corman Terrorjából is tartalmaz egy rövid részletet.

Vámpírok bolygója - Terrore nello spazio (Mario Bava, 1965) Rendezte: Mario Bava, pont.

szal ezekre gondoltunk a drága withevel, nyugodtan lehet változtatni, jöhet, Baba a Nevem: Senki abszolút, DE A FEMALE VAMPIRE-HEZ RAGASZKODUNK.

Előzmény: Babaloo (447)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 452
egy hét? de csak ha összekapja magát
Előzmény: Babaloo (451)
Babaloo Creative Commons License 2000.11.07 0 0 451
Vajon mit jelent nála az, hogy mingyá?
Előzmény: koponyányi monyó (450)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.07 0 0 450
egyre erősödik bennem az érzés, hogy cornelius nem áll elő semmivel. nem mintha nem volnának ötletei, de valahogy kicsúszik a kezéből a szervezés. ha így megy tovább, a Vágvölgyi filmklubjába megyek, az meg mégiscsak..., szóval, jobb lett volna, ha pörög ez a saját kis klub.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!