Hát, ha most pl. nyerne, és még a köv. 2 tornán is hozna 25-30 győzelmet (inkább 30-at...), akkor is leghamarabb a márciusi tornán szerepelhetne yokozunaként először...
Kokkai? Miért? 4-4. Lehet ebből 8-7, sőt, matematikailag akár 11-4 is! :) --- Masutoo 2-2 --- Arra lennék kíváncsi, Asa mikor botlik meg, vagy megbotlik-e egyáltalán?
Keresgéltem a neten a mi rikisink után és találtam egy érdekes cikket. http://subarugirlviki.blogspot.com/2008_05_01_archive.html Az egyik képaláírás: I mentioned John, Masutoo's friend who introduced us. This is John with both of us! Thanks again John for introducing me to Masutoo!! :-) Mert ő egy aranyos ember, akire mindig lehet támaszkodni. :)
Annyira idegesítő az a gyufásskatulyányi, rossz hangminőségű stream, hogy inkább nem is nézem; inkább kivárom, amíg a jótét lelkek felpakolják a mérkőzéseket megosztókra.
Az Asa-Kaio meccsnél én továbbra is fenntartom, hogy Asa egyszerűen gyengébb volt, kevés lendülettel. (Hakuho ellen sokkal erősebb könyök-kitörést próbált a medve alkalmazni, de nem járt sikerrel.) Egyébként Kotooshu ellen sem nagyon villantott Asa. Mostanában nem olyan erős, mint 3-4 éve.
1./ Sokan vannak, akik nézni akarják. Nem volt szerencséd, az adásban volt egy pillanatnyi megingás valahol, a helyedre becsusszant valaki és több hely már nem akadt. :(
2./ Az mindegy, hogy melyik megjelenítő progival nézed, VLC-vel, vagy MP-vel, a lényeg az, hogy mit, és ha van mit....
Végre megnéztem a meccset. Ellenkezem veled: Kaio egyből felsőkarra fogott, Asa viszont már az első feszítést sem engedte meg, inkább lendületből kihúzta a karját a présből. Utána is mutatták, igencsak masszírozta a könyökét.
Érdekes: ezen a bashón ahány nyert meccse volt (mert a veszetett mecsnél nem említik, hogy mivel próbálkozott), minden más-más technikával nyert. Nézzétek csak vissza! Az előző bashóknál látszik, hogy megtanult 5-6 technikát és azt ismételgette. Most meg variál. Gondolom, tanul és keresi a saját nyerési technikáit, vagy - bár lenne igazam - ismételni akarja/akarná Homarefuji útját: a kimarite nála szinte kiszámíthatatlan.
Tudom , hogy ott van, szoktam is nézni - de nálunk a pénteki vihar egy villáma bevágott a hálózatba, és egynémely switchünk elszállt, a belső hálózat lebénult, nekünk meg a nyelvünk lógott, mire kijavítottuk a hibákat. Szal nem volt időm élveckedni.
Élesedik a verseny. Az élen 3 rikisi, mind 10-1 es eredménnyel - itt nem lesz számítgatás, hanem mindenki harcolni fog. Kiváncsi leszek, ha úgy alakul, összeengedeik-e a két Koto-t ugyanabból a beyából? Kaio a szokott kotenagejával lenyomta Asát. Gondolom, mindenki ismeri Kaio harcmodorát, de hogy pont egy yokozuna nem gondol rá és nem tudja kivédeni, az nekem magas - igaz, a meccset még nem láttam.