Az elején még képben voltam, olvasgattam a moderatopikot, az újabb eseményekről nem tudtam.
Nem időlegest kaptál csak?
Mikor jár le?
Indítsunk aláírásgyűjtést?
Ez utóbbi néha még hasznos is tud lenni, mikor engem akartak egy abszolút nemlétező dolog miatt kivágni, hatásos volt hogy sokan irkáltak a modiknak. (igaz, nem a polmodiknak..)
Sajnos az moderatőri nagyképűségre és inkorrektségre nem tudok Ivy james iránti rajongásával reagálni. Inkább Mr. Stokes életszemlélete áll közelebb hozzám.
Mégis mit képzel magáról, James???
: )
Érdekes, az utóbbi időben nekem is feltűnően kevés türelmem van az emberekhez. Azt hiszem öregszem. Puszi Neked is : )
Miss Modi és Mr. Polmodi furcsa dolgokat tett velem..
Én meg ijedtemben mindenféléket vágtam a fejükhöz, hangosan, hogy még azok is megértsék, akiknek törlőrongy van a kezében.
Meg nem értették, de a reflexeik működtek.
Azóta nyőgetem őket, hogy nyiladozzanak, de ha szólnak sincs benne köszönet. (pláne értelem)
Egy haveromnak van DVD iroja, azon megiscsak jobban elferne az osszes resz (mondjuk 2 DVD-n). Valahogy fel kene szednem ezeket a fileokat.. Hogyan lehetne?
OFF
Az első nyolc sorozatnyi rész az már fenn virít CD-n, számszerint 29-en.
A 9. sorozat, amit pár hete kezdtek az HBO-n adni még csak angolul van meg egyenlőre 17 rész, NBC-ről felvéve.
ON
Engem mindenfelekeppen erdekelne (magyar, jo minosegben), mivel fuggo vagyok. Most is ott fogok csungeni szombat delutan, meg amikor volt meg Sziv TV allandoan ezt ismeteltek, vagy 3x lement a sorozat egymas utan ;). Amikor meglattam hogy lesz megint a Dunan, gondoltam hogy felveszem az osszeset kazira, de nem volt lelkierom belekezdeni.
Hadd hívjam fel a figyelmet, uraim a 2773-ra. A méret alapján olyan vacak nem lehet. Látni még nem láttam, mert a melóban csak leszedtem, haza még nem hoztam.
Nekem szintén megvan DC++ forrásból. Pont 13 CD, CD-nként 2 rész. Fehérvári illetőségű vagyok.
Mellette Waczak Szálló, Halló, halló! és Jóbarátok összes is megvan. Meg egyebek... :-))