Így csalta el dubraviczky az MTK - Dunaferr meccset:
-27-es MTK játékos buktatta Molnárt a 3. percben
-Golovic rátartott Éger lábára a 13.percben
-Tököli és Smiljanic együtt ugrott a labdáért,majd elestek és az MTK-s a földön belerúgott Tökölibe a 13percben
-Bagoly hozzáér Ferenczihez, az összesik a 20.pecben
-Bagoly már továbbadta a labdát, érkezett Golovic? És fellökte a 22.percben
-ívelt labdát Ferenczi a bal kezével vette le (Ágai Kis szerint szépen) a 25.percben
-Smiljanic felugrik fejelni, ellöki Golovicot és Tököli ellen kifelé szabadrúgás a 34.percben
-Molnár elrúgja a labdát Jezdimirovic elől,az meg elesik a 48.percben
-Éger szabályosan szereli Madart, befelé szabadrúgás,majd abbó gól az 55.percben
-Smiljanic utolsó emberként lerántja Tökölit (sárga lap) 57.perc
-szabadrúgás után Golovic eltünteti Zavadszkyt,majd szabadrúgás kifelé mert a bíró szerint Tököli lesen állt,és Tökölit még ki is állítja reklamálásért az 58.percben (BRAVO!)
-Pompert fellökik,Orosz csínbe kapja a labdát,de előnyszabály(hát persze!) a 61.percben
-az erélyes játékvezető figyelmezteti Egervárit,mert fel mert állni a kispadról a 63.percben
-Komlósi kirúgja labdát NagyTomi elől,de mivel ő szeretne dobni dubraviczky beleegyezik a 92.pecben
-dubraviczky a 93.percben vet véget magánsohwjának.
Nem sok mindent akarok a TYSON leveléhez hozzátenni (ha egyáltalán el tudod olvasni). MINDEN SZÓ IGAZ!!!
Előbb kellett volna felkelnetek ahhoz, hogy a drapit elvegyétek a V.H.-tól!
Gondolkozzál már el mielőtt leirsz valamit,vagy nem YOO a memóriád.Mi a faszt keménykedsz az interneten?Mit szereztetek volna tőlünk,drapit?(Lehet,hogy nektek nincs is???)Szerintem legfeljebb egy rakás kék-zöld(ezt a kettő szint utálom)foltot faszkalap,meg egy pár gipszet a nyakatok köré.Ha annyira "kemények" vagytok,mint a neten,ott miért szartátok össze magatokat majdnem?Az az egy gyerek,aki kötekedett,a fél bandát széttépte volna,végetek lett volna,mint a Tween Peaksnek.Odáig nem alacsonyodunk,hogy egy rakás degenerált, tapló szakmunkás,pesi parasztot 8-an elverjünk.Te sem gondolod komolyan,hogy cseppnyi eséjetek is lett volna.Egyébként,ha ennyire keeménykedni akartok,nyugodtan lejöhettek a következő DUNAFERR-(mtk) meccsre,ott lejátszhatjuk,de remélem az ovónéniteket nem hozzátok,csak pelenkát és ködszert.
A meccs szerintem igazi rangadó volt,viszont a biró egy utolsó nagy szarevő paraszt,remélem egy pár hétig nem vezet meccset,mert az a magyar labdarugás szégyene lenne.Remélem elgondolkodik azon,mit művelt ezen a meccsen,a videófelvételt elküldöm neki,csak van videója?
Na ide figyelj kisgyerek!(Biancoblu)
Azért egy kis túlzás a drapiszerzés nem.Az az egy emberünk ledarált volna mindannyiatokat,ha arról van szó.De úgy gondoltuk nekünk nem ellenfelek 16-17 éves gyerekek.De ha már megint ekkora a pofátok,akkor majd legközelebb máshogy gondoljuk.
Találkozunk Újvárosban(már ha jöttök)"kemények"!
Majd szombaton legyen nagy a szátok! Bár ahogy az MTK drukkereket ismerem, lesztek , vagy öten az Üllői úton. :)))) Nem baj ,majd mi leszünk vagy tízezren... Üdv
Miről beszélsz? Nyertünk, ez a hír csak azért vicces mert a mi kapusunk helyett (Vlaszák) a mi volt, most a Dunaferrnél védő kapus, Rabóczky nevét irta be az origo tévedésből. Remélem jól elmagyaráztam és az ilyen szellemileg korlátoltak is megértették, mint te.
"Molnár jobb oldali beívelését Orosz Kuttortól szorongatva a jobb sarokra fejelte, Rabóczki csak nézte, ahogy a labda a kapufáról a kapuba perdül (0-1)." (origo)
Most ez hogy is volt?
Ezt a meccset a bíró csalta nektek, ha nem hiszed nézd meg videóról.
Ennyi,sajnos többet nem tehetünk. Pedig ez a bíró szemét módon megvert bennünket.
Örüljél te szerencsétlen ! :-(
Azt hiszem, ez mindent elmond. Fantasztikusan játszottunk, 2-1-nél kiállították Tökölit. A vezetést a Dunaferr szerezte meg, aztán fordítottunk, majd a végén fölényessé tettük a győzelmet. Meccs után páran összeakadtunk egy újvárosi csoporttal (Vörös Hadsereg?), közűlük egy ember akart balhézni, közűlünk senki, úgyhogy békén hagytuk egymást. Ha huligánkodni akartunk vona, akkor most lehet, hogy lenne egy újvárosi drapink. Azért jobb ez így, lehet gratulálni! :))))
Ne haragudj, de ez nem hullámvölgy.
Az MTK-nál játékosuralom van.
PÖLÖSKEI MONDJON LE!
Remélem tavasszal már új edzővel,
és a visszatért csatárokkal (Kenesei, Egressy, Ilea, stb)
vágunk neki!
A szerdai meccsen sok múlik!
Gyertek ki minél többen!
Bár ez valószínüleg üres beszéd a levegőbe.
Mind1.
A hullámvölgynek itt az ideje, hogy vége legyen.
Másrészt nem értem, pl. amikor a fradi majdnem kiesett akkor senki nem írta, hogy csalódás meg stb. most meg tessék, a fene a belüket vezetik a tabellát. Ráadásul mi azért messze vagyunk a tabella aljától. Ez egy apróbb megingás volt. Egyébként pedig az hogy megnyertük, ráadásul ilyen fölényesen, az alapszakaszt azt senki sem várta a megújuló csapattól, erre most meg már "elegem van"-ot meg "csalódtam"-ot lehet hallani, nekem se tetszik, hogy nem nyertünk már hét meccs óta, de azért nem kell még temetni a csapatot. tessék kijönni szurkolni!
Ez az MTK nekem nagy csalódás. Középcsapat lesznek, közük nem lesz a bajnoksághoz. És a nagyképűségük miatt meg is érdemlik.
Jobbnál jobb csatárokat engedtek el.
Magérdemlik a sorsukat!
Kicsit OFFok lettünk, nem?
Polyci, hucul!
Különben azt hittem, hogy csak a mi kis inteligens közgázosunkhoz szóltam, de végülis mindegy.
Egyszer sem fikáztam, nem vontam kétségbe 1920 tragédiáját, nekem más pol. nézetekkel volt bajom, de mint emlitettem csak vitáztam.
Ha ez neked, kicsi közgázos, klinikai eset akkor azt hiszem nem velem van a baj!
Strongnak igaza van. Én sem szeretekm minden magyar csapatot, de eszembe sem jutna ellenük drukkolni.
Azért Hajrá MTK!