"Ha jól vettem ki a morzsákból, akkor Edie férje Májki feleségére is kisfiára hajt? Úgy akar bosszút állni a balestért, hogy tőlük is elveszi a szeretteit nem? (De a végén nem sikerül)"
Igen. De aztán amikor Edie meghal, akkor egy kicsit mintha megtörne, de aztán új erőre kap, amikor Susan elárulja neki, hogy valójában ő vezetett, Mike csak magára vállalta. De aztán végül nem teszi meg.
"És Lynett fia megmenekül a börtöntől..." Igen.
"azt senki nem írta mi lesz szegény Orsonnal, csak annyit vettem ki, hogy Brie dobni fogja, de miért?"
Mert elkezd kleptomániáskodni, hogy bosszantsa Breet. (Breenek jól megy az üzlet, és másodhegedűsnek érzi magát, különösen amikor megtudja, hogy Andrew sokkal többet keres, mint ő.) Bree meg egy idő után ezt nem nézi már el. Ja, és Susan volt férje lesz a válóperes ügyvédje :-)
"Nekem a sorozatból Gaby és Carlos a kedvencem amúgy... :-)))"
Nekem is. (Meg Lynett :-))))) Gabyéknak lesznek még naggggyon jó jeleneteik!:-)
Sajna én csak a magyar tv2-ből tudom hetente nézni ezt a sorozatot, de nagyon függő vagyok, és egyáltalán nem érdekel, ha valaki elmondja a következő részt... de a fénykép alapján és Kathrinre tippelek csak úgy ex hasibusz. PL. amiatt, mert a dilinyós Susannak sokkal hosszabb a nyaka, valamit nincsen az az isten, hogy ő kontyba rakná a haját (egyáltalán egy esküvőt se tudna végigcsinálni, mert elhasalna az anyakönyvezető előtt, vagy lehányja a pap palástját, mittudomén.
Ha jól vettem ki a morzsákból, akkor Edie férje Májki feleségére is kisfiára hajt? Úgy akar bosszút állni a balestért, hogy tőlük is elveszi a szeretteit nem? (De a végén nem sikerül) És Lynett fia megmenekül a börtöntől... azt senki nem írta mi lesz szegény Orsonnal, csak annyit vettem ki, hogy Brie dobni fogja, de miért?
Nekem a sorozatból Gaby és Carlos a kedvencem amúgy... :-)))
Nna, megnéztem. Hát sajnos fogalmam sincs.... A menyasszony fejformájából semmit nem lehetett megállapítani, viszont Mike nézése olyan volt inkább, mint ahogy Kathrine-re nézett. Én mindenesetre Kathrine-nek drukkolok, megérdemli, hogy boldog legyen és sokkal harmónikusabb jelenség, mint a hisztérikus, idegesítő és mindent elbaltázó SuzieQ.
Szerintem Katherine-t veszi el mégiscsak Mike, mert őszintének tűnt, amikor azt mondta neki, hogy szereti. Korábban már mondta, hogy magával a házassággal vannak problémái. A csók csak a szituáció és az aggodalom miatt lehetett, de nem hinném, hogy rögtön összeházasodtak volna Susan-nel. Plusz Susan nemrég szerelmet vallott Jackson-nak, amikor azt hitte, hogy ő is szereti. Talán Mike egy rendes esküvővel és lagzival teszi jóvá Katherine-nek, hogy otthagyta a reptéren (és nem szólt neki egy árva kukkot sem, hogy hova megy, pedig valószínűleg nem kellett a világ végére menni egy kávéért szegény nőnek). Valahogy már előre idegesít az új lány. A Scavo-lányt is alig vártam, hogy kikerüljön a képből, annyira irritáló volt a karaktere.
Köszi mindkettőtöknek! Nem tudom, miért nem rakta fel senki a youtubra, itthon meg elég soká adják még ezt a részt.... (letöltős oldalakhoz hülye vagyok, még azt sem tudom, hogy kell a fényképezőgépről levenni a fényképeket :o))
Nagyjából le is írtad a lényeget. Lynette ikreket vár, ha jól értettem:) Tomnak lehet ugrik emiatt a suli, pedig lelkesen vásárolt:) Még illatos szövegkiemelőt is vett:)))
Carlosék egy nő (talán rokon?) unokáját fogadták be, mert ő a beteg szíve miatt már nem tud gondoskodni róla. A kiscsaj Gaby fiatal verziója, vannak nézeteltérések. Scavo fiúkat sikerült már elbűvölnie, lelkesen takarítottak helyette:) Csinál még galibát a következő évadban.
Dave kitette MJ-t a kocsiból, mert a kislányát látta hátul, így megúszta baj nélkül. Dave pszichiátrián kötött ki.
Mike esküvőjével volt vége, de nem mernék tippelni ki volt a menyasszony.
Orson megtalálta a raktárt a cuccal, látta is Bree-t, majd mindent visszapakolt a házba, nem haragszik Bree-re nem akar válni. Karl megverette Orsont, Bree berágott ezért. Azért csók volt Bree és Karl között. Nem nagyon figyeltem oda, mert már unom őket. Úgy néz ki Bree következő férje Karl lesz:)
Léccilécci mesélje el nekem valaki az évadzárót, a youtubeon nincs fent, csak pár rövid részlet, annyit tudok, hogy Lynette terhes, Tom iskolába akar menni kínaiul tanulni, Carlos be akar valakit fogadni a családjából (kit?), Dave végül kiteszi MG-t a kocsiból (az ütközés utáni közelin még kinyitotta a szemét, meghalt azért végül vagy még volt eksön?) Orsonnal és Breevel mi lett?
Én simán kinézem a forgatókönyvírókból, hogy szándékosan átvágják a nézőt - mivel tudják, hogy a többség arra számít illetve azt szeretné, hogy Susan legyen az ara, így akarják megdöbbenteni a következő évad elején.
Viszont a Katherine-nek mondott "szeretlek" bár először őszintének tűnt, aztán inkább nyögvenyelősnek...
Igazad van a Canterbury Road-dal kapcsolatban. Szóval, tudja a fene :)
Mindegyik lehet, bár ez nem túl sokesélyes cliffhanger; viszont ha csupán a képre hagyatkozom, nekem egyértelműen Susan az: a tartása, a haja színe, a nyaka formája. Katherine más típus, persze könnyen kiderülhet, hogy megcsinálták úgy Katherine-t, csupán az átvágás miatt... Viszont ha ezek után Mike K-t veszi el, az fura lenne. Nem szereti K-t, csak kényszermegoldásként kérte meg. Ez a Canterbury Road keretet az az évadnak; ott kezdődött, ott végződött minden... jelzés értékű, na meg a csók is a végén. Persze lehet átvágás, hozzáteszem itt is. Mindegyik oldal felé billenhet a mérleg,hiszen Mike rájöhetett arra is az eseményekből, hogy mégiscsak fontos neki K, és ezért elveszi. De hajszálnyira Susan felé billen a mérleg, a balesetes dolgok jelzésértéke miatt. Mintha ezzel az utolsó jelenettel feloldódtak volna a ki nem mondott gondolatok, a régi viták emléke eltűnt, és újult erővel tört fel bennük a szerelem... Bár ez jó nyálas lenne, de simán kinézem ebből a sorozatból, elmentek a klisé felé nagyon mostanában.
Egyre inkább azt gondolom, hogy Katherine az... Főleg a kommentár miatt, melyben arról van szó, hogy Mike jól döntött-e.
"The groom wondered if he was doing the right thing. That's when the bells began to ring, telling him he had."
Vagyis, voltak kétségei, de már nincsenek - ez inkább Katherine-re utal.
De ebben is van logika:
"Maybe it really is Susan
Because: If Katherine was to get married to Mike, Susan would probably be there to be supportive
But
If Susan was to get married to Mike, Katherine wouldn't be there because she wouldnt be there out of pure anger and hatred toward both Susan and Mike."
Remélem, nem valami harmadik nőszemély, nagy marhaság lenne.
nem tudom, a csók után elég egyértelmű, hogy szuzön az, de amikor újraházasodás van, akkor nem vesznek fel megint nagy fehér ruhát. vagy ez csak itthon van így? tuti nem