a rocket from the crypt új lemezére (group sounds)szeretném a figyelmet felhívni, mer a warnertől kidobott zenekar teljes pompájában mutatkozik meg rajta, felszabadultan, nagy-nagy lelkesedéssel túrnak, a legkeményebb lemezük asszem, de úgy hogy közbe meg a legragadósabb is (néhol már túl banálisak is a refrének, mondjuk az is igaz), hagy idézzem most drága uzseka norbit, aki a zenekar kettővel ezelőtti lemezéről ezt írta második kedvenc metal hammer lemezkritikámban (1. nirvana: in utero - cs. l.): "azért az tök szomorú, hogy a demonstrációban havonta van min. öt banda, amelyik 20-szor jobb ennél a csapatnál, aztán mégse lesz lemezük soha az életben"
ammen.
Jo lenne, ha kapna mar vegre egy allando frekvenciat a Tilos. Most lesz meg ket adas (jovo hetfon es utana hetfon 20:00-21:00) aztan megint csak internet, amit alig tudnak egy paran hallgatni.
A Suckerstarz is Glueciferes egy kicsit... Jó, én elfogult vagyok, mert a Szöszö a haverom. Meg csordavokálozom is rajta.
Ja, egyébként voltam Wiesenben Backyard Babies-en. Király volt nagyon! Ez a Dregen csávó egy állat! Tutira be volt speedezve a dobossal együtt.
Baromira zúztak. Nekem nagyon bejött!
Asszem be tudom szerezni a ket utolso lemezuket meg a most megjeleno ujat a Victorytol. Interju jo lesz. Ilyeneket mond a csavo:
"The major are afraid of rock n roll because they can not control it and so they support and create fake trends instead that makes it so that people only get the music that they are allowed to get by the major labels. And, when major labels do release what they call rock bands, they are usually fake and write lousy songs and then when the sales are low instead of accepting responsibility for making a shitty record, they blame rock n roll and say that people are not buying rock n roll. See how they twist things?"
Ezek az újkori rock'n rollerek szeretik a regi amerikai sport autokat (Hot rod lunatics- Hemi Cuda) a sportmotorokat (Zeke GOD of "Suzuki"Gsxr) és a hölgyeket is (Fuck all night) :)