Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Világrekord... oly annyira, hogy benne leszel vele a TV-ben is! :)) Aludnom kellett a dologra egyet, hogy el tudjam dönteni. De még így is bizonytalankodom. :))
Óriási szerencsém volt. Megkértük Pétert, hogy mutassa meg az Astana főhadiszállását. Egy kicsit időztünk az asztalos műhelynél utána mentünk az Astana busza felé. Pont amikor odaértünk, akkor jött ki a burgenlandi a buszból, hogy nekikezdjen gyakorolni. A busz ajtó és a görgők között leszólítottam, elé toltam a sárga trikót, amit tavaly nyertem az A.S.O tól. Utána megkérdeztem, hogy megenged-e egy közös képet a lányommal. Érthető módon nem ellenkezett. Aztán elment gyakorolni, mi meg tanulmányozni kezdtük a Yates hátát.
Itt tessék folytatni! Vanda, ha kipicsogtad magad a pulykáid miatt, nézzél szét az általad nyitot topikokban. Van még pár ahol lehet vígasztalódni. (aztán hátha tudsz engem is vígasztalni)
Jaj ez az életkép engem is megragadott! Kattingattam is bőszen. (igaz a képminőség sehol sincs a neten fllelhető profi képekhez képest, de számomra ezek a képernyőről elcsent képek visszanézése nagy örömet okoz)
Szegény Fabian Wegmann-nak, aki tegnap az egész napot végigküzdötte a szökésben, hogy aztán rossz lóra téve, elpuskázza a győzelmet, lehervadt az arcáról a védjegyét jelentő örökös mosoly.
Emlékeztem rá, hogy Wegmann kiköpött úgy néz ki, mint egy népszerű gyerekkönyv főszereplője, csak arra nem, hogy melyiké. Nos Hergé, a híres francia képregényrajzoló figurájáról, a Németországban Tim néven ismert Tintinről van szó.