Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Tudom már mi zavart az olimpiai közvetítésben: A magyar adón néztem és Szántó Dávid jó volt viszont a másik riporter Baló György volt, aki szintén jó volt csakhogy ő nem sportriporter, hanem politikai műsorokat szokott vezetni és ez nagyon kiütközött! Annyi jó sportriporterünk van, miértnem ők voltak ott?
Egy nagyobb kerékpáros csapat is imába foglalná a neved ha felvezetőként köztük lennél! Szélárnyék kedvelő sprinterek a tenyerükön hordoznának! Párossával menne mögötted a vonat... Tényleg, hová igazolnál ha biciklizni is tudnál? :))
1. Zandio 2. Allan Davis 3. José Luis Rubiera Vigil 4. Alan Perez 5. Rafa Serrano ( ő akkor se volt egyszerű eset, mikor az SDV ificsapatában volt, de tavaly óta továbbfejlődött)
....ha szeretsz. Azért raktam be ezt a felületi ábrázolásomat is, mert írtad, hogy nem tudsz eljönni a topic találkozóra. Így némi fogalmat alkothatsz "csekélységemről":-)
A Fideának van egy közlekedésbiztonsági akciója, szeretnék ha a szeptemberi tanévkezdéskor kevesebb gyerekbaleset lenne. Ennek jegyében a versenyzők is őrséget vállalnak a zebráknál. No, de nem ám mindenféle szakszerűtlen módon. Nem, ők elmentek a rendőrségre ahol okleveles szemaforokká képezték ki őket. A kemény elméleti és gyakorlati kurzusról láthatunk képeket a fenti linken. :-)
A vőlegény Bert Wellens, a Fidea csapat kilencszeres belga- és négyszeres világbajnok cyclo-cross versenyzője, a menyasszony pedig Lentel De Hertog pszichológus-hallgató. Az esemény aktuális volt, januárban ugyanis érkezik a baba.