A 120-as itt jár előttünk, én is szoktam vele jönni. A piros húszasnak meg nincs megállója a közelben, csak a 30-asnak. Azzal lehet menni Keletibe jól :-))
Asszem önkényes lakásfoglalók lepték el a lakásomat. Akár még szomszédok is lehetünk? Én a házból csak néniket ismerek, meg korombeli csajt. Te melyik vagy?
Én nem mondom meg most, hogy melyik utcában lakom, de nagyon pozitív jelentése van az utca nevének :-))) Egyébként itt van körülöttem az egész násznép meg rokonság... (aki nem érti, böngéssze az angyalföldi térképet :-)) )
koszi, vapiti.
ha csak ez kell, reggelente oda-vissza bekavezok majd xi es xiii kozott es orditom, hogy "email szeretni vapiti(aki pologyaros), zsoldos(aki nem szep, de kulonosen ismerteto) es frank (akinek foglalkozasa: kek csempesz).
Mert Angyalföld és Vizafogó között nem találkozunk. A zsoldost sem a szépségéért, hanem a különös ismertetőjel kedvéért! Na jó csináltatok egyet neked is, oszt futok egy kört a vizafogón.
Biztos ebedeltek, azert szakadt meg parbeszedetek fel del utan. Szoval a XI. es a XII. keruletiek ugyanakkkor kajalnak? Azert ez nem semmi.
Egyebkent en meg a Vizafogon lakom es Angyalfoldon
van a munkahely.
A kedvenc focicsapatom viszont = Angyalfold-Ujpest.