Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 649
itt határozottan jól néz ki:))

+ két fiatalkori, ahol szintén:))

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 648
lehet irigykedni:))

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.11 0 0 647
folyt.:

a Szerelemre hangolva újra, mert rosszul tettem be:

szerelemre hangolva

DVD-n érdemes inkább megvenni (a jobb képminőség miatt), a Duna TV-n már kétszer is ment, talán láttad.
mindhárom Kar-wai film meghódította a nyugati világ művészfilmes rajongóit.

itt egy oldal Az akció mesterei sorozat eddig megjelent, ill. még megjelenésre váró filmjeiből, amit a Best Hollywood ad ki. vannak letölthető trailer-ek a filmekből:

Az akció mesterei sorozat

ezeket mindenhol lehet kapni VHS-en és DVD-n. mindegyiket melegen ajánlom, ha még nem...

Előzmény: harpokratesz (646)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.11 0 0 646
Daniel-ről nem találtam betehető képet, oldalak vannak, de hiába.

Odeon-ból ezeket ajánlom:

3 Wong Kar-wai film:

Chungking Express

Bukott angyalkák

Szerelemre hangolva
(DVD-n is kiadták!)

Ang Lee-nek egy tajvani filmje:

Étel, ital, férfi, nő

egy francia-vietnami film, egy tehetséges vietnami rendezőtől (Tony Leung-gal a főszerepben, hatalmas alakítással):

A riksás fiú

és van 2 tajvani film, Ming-liang Tsai-tól, de ezeket még én sem láttam:

Neonisten gyermekei

A folyó

Előzmény: Sárkány (639)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.11 0 0 645
Én ehhez lusta vagyok...:))))
De hogy haladsz???? Ez az a kérdés ami minket igazán érdekel...
Előzmény: Lórien Úrnője (644)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.11 0 0 644
Igen, éde kedve Súrnőm, de abban a mailben te csak nyomtatnivalót küldtél, méghozzá MAGADAT! :))
Haladok. Remélem, elég kicsi! :)))
Nem akar vki róla képet keresni? Vagy nincs?
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (643)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.10 0 0 643
Nem TOM, már mailt is írtam neki, de nem tájékoztat, olyan izé!!!
Előzmény: KENU (642)
KENU Creative Commons License 2004.05.10 0 0 642
:))) Nem TOD Lórien hogy halad RD-vel???
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (641)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.10 0 0 641
Nyilván elég kicsi!:)))) Hát perrrsze! Igaz hogy még egy képet se láttam róla, de muszáj neki!:)))))))))))
Előzmény: KENU (638)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 640
fogok indítani egy TK topikot, abba minden ázsiai jöhet, itt nem kedvelik őket:))
a Daniel Wu?? - helyes srác, de nem tartozik a legismertebb színészek közé. majd keresek róla képet. szerintem inkább Keanu hasonlít minden kínaira egy kicsit, nem véletlenül.
ez a jó a hongkongi filmekben, ha szar is a film, attól még érdemes megnézni, mert biztos látsz benne egy-két jó pasast.

Odeont holnap megnézem, hogy hogyan működnek most ott dolgok, és akkor ajánlok még néhány jó filmet.

hát Frodó kifogott rajtam. betettem egy csomó fotót róla, hogy legyen egy szőke, kék szemű kedvenc, de nem hagyta magát, pedig jó képek lettek volna.

Előzmény: Sárkány (639)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 639
Igen igen. Éppen most néztem meg a Bíboresőt. Csudaklassz a pasas.
Beszerzem a filmeket. Mondtad hogy tudsz párat ajánlani, megköszönném. Nem figyeltem mi jelent meg.
Egyébként Daniel Wu nagyon hasonlít Keanura... hogy ne annyira offok.
Ja akartam már mondani hogy van egy ilyen topic hogy kedvenc képek pasikról... Nézz körül ott is.
Előzmény: harpokratesz (632)
KENU Creative Commons License 2004.05.10 0 0 638
"Ismeretlen lány nyeri el Harry Potter szívét

Megtalálták azt a lányt, aki a legmegfelelőbb lenne Harry Potter barátnőjének megformálására. Egy kínai lányról, bizonyos Katie Leungról van szó, aki a Harry Potter és a Tűz Serlegében szerepel majd és akinek ez lesz az első filmszerepe.
Katie Leunget több mint 4000 keleti színésznő közül választották ki a Harry Potter-filmek negyedik részének egyik szerepére, mégpedig ő lesz a film főszereplőjének első barátnője. A skót születésű, 16 éves Leung alakítja majd Cho Changot, a kínai lányt, akiért majd megdobban a varázslófiú szíve.
Egy bennfentes elmondása szerint: „A film producere és az írónő, J. K. Rowling mindenképpen egy teljesen ismeretlen lányt szerettek volna találni Cho Chang szerepére és Katie tűnt a legmegfelelőbbnek. Csinos, tündököl és mindenki számára egyértelművé válik majd, hogy Harry miért lesz szerelmes a lányba első pillantásra. Csillogó karrier vár még a lányra a jövőben.”"
Bocsesz, ha ez valakit nem érdekel, nekem viszont muszály megkérdeznem Jenőt és Lórient, hogy szerintük elég kicsi-e. Elég kicsi???:)))

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 637
Fructy,

megnéztem a csodaszép pasit: Rodrigo Santoro-t, de életemben nem láttam még egy filmjét se.
hát igen, a spanyolok..., ott vannak gyönyörű pasik. nekem ez a típus fekszik a legjobban.
azért nincs olyan szép, mint TK, mert nem mandulaszemű, de kissé hasonlít rá:))

berakhatnád ide is (mondjuk a második képet)!

Előzmény: Fructy (631)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.10 0 0 634
Na, hogy tetszik RD???? És hogy haladsz az elemzéssel?:) És mi van Dobcsival, ma nem is láttuk... Megjegyzem Bercit se...:((((
Előzmény: Lórien Úrnője (620)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 633
lécci, tedd már ide is be!
Előzmény: Fructy (631)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 632
ő nagyon édi, nem egy kimondott szépség, de ennivaló, és természetesen ő is popsztár.
a szemüveges a Bíboresős Daniel Wu, most már emlékszem.

ők nem műemberek, mint a hollywoodiak. abszolút természetesek, és ezért jók. teljesen önmagukat adják, nem játszanak szerepet.

az Odeont megnézem én is, mert régen vásároltam tőlük. kb. 1500 Ft egy kazetta, ha hármat veszel még olcsóbb.

Előzmény: Sárkány (630)
Fructy Creative Commons License 2004.05.10 0 0 631
És még fogok képeket felrakni róla no meg másról is. Nézz be mert van egy új pasi szerzeményem aki nem rosszabb Keanunál!! Szerintem ő is szívdöglesztő!!
Előzmény: wacsy (619)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 630
Igen igen ő volt. Aranyos. A másik volt szemüveges...
Érdekes hogy nagyon sokan vannak szemüvegesek képen. Nem probléma ott hogy okula van rajtuk. Halivúdban ilyen nincs.
Nézegetem az Odeont, de most kicsit kiköltekeztem, de jövő hónapban rendelek.
Előzmény: harpokratesz (629)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 629
folyt.:

a filmben mintha szemüveges lenne.

Előzmény: harpokratesz (628)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 628
nem ő volt az?

Aaron Kwock

Előzmény: Sárkány (612)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 627
Szia wacsy!!

Olyan ritkán bukkansz fel, te Keanu-imádó!
Szomorú vagyok, hogy neked sem tetszik TK, pedig páratlan szépség, senkit nem tudnék mellé állítani, mindenkit ver. Biztos ez a típus nem jön be neked se. Leon-t én is jobban szeretem, mint pasit (ezt már megbeszéltük egyszer), de ő nem hibátlan esztétikailag. Igen, azt a képet azért tettem be róla, mert ott hasonlít Keanura, de csak azon, más képeken nem.

Azért majd nyugati fiúkat is keresek, csak nem sok van, alig-alig lelkesedem bárkiért is. A Távol-keleten meg annyi van, de annyi.

Előzmény: wacsy (604)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 626
HERO (Jet Li):

HERO már megy a mozikban nálunk, feltétlen meg kell nézni, szuperlátványos, a téma pedig nagyon kínai. Jet Li tetszett benne a legjobban, nagyon átélte a Hős szerepet. Jó őt ilyenekben is látni, nemcsak mindig ugráló kung-fu majomként.
Nekem a rendezővel van csak bajom, láttam más filmjeit is, hát nem egy nagy ász. De, sokan odavannak a Hero-tól, úgyhogy ebben megoszlik a vélemény. Szerintem unalmas és művészieskedő, bár a látvány mindent kárpótol. Messze nem olyan jó, mint a Tigris és sárkány, az nagyon élvezhető volt.

A sárkány csókja nem rossz film, a külföldiek közül a legjobb, ha felvetted ne töröld el.

Végignéztem a Bíboresőt, hát egyszer nézhető. A főszereplő fiúka nagyon helyes srác (Danie Wu), a Jelszó: Káoszban is főszereplő volt, az édi Aaron Kwock mellett. Már nem tudom melyik volt a rendőr, utána kell nézzek, de Aaron lehetett az.

A kazettákkal kapcsolatban mi a probléma??
a www.odeon.hu - Bolt-ra rákattintani, ott kikeresni a filmeket az adatbázisban, máris rendelhető. Előtte kell egy regisztráció jelszóval együtt, űrlapot kitölteni, ott bejelölöd, hogy postán kéred a szállítást, vagy személyesen is be lehet menni értük a XIII. Hollán Ede utcába, I. emeleten van a bolt. Csak itt lehet őket kapni, máshol nem!

Előzmény: Sárkány (612)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 625
Látom te is megtaláltad. Nagyon klafa....
:-)))))))))
Na ebből kellene filmet csinálni.
Előzmény: harpokratesz (624)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.10 0 0 624
itt a weblapja:

Oni-musha

tényleg play-station, de fantasztikusan élethűek a színészek, persze ebben a japánok profik. Jean Reno-t is imádom, hatalmas egy arc, így ketten marha jól festenek.

Előzmény: Sárkány (623)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 623
Előzmény: Sárkány (622)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 622
oni-musha
Előzmény: Sárkány (614)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.10 0 0 621
Én nem vagyok zenész, ilyeneket ne kérdezzél, de egyetemen dolgzok, ahol van zenei képzés.
Ilyen jellegű kérdésedre szívesen, ha gondolod küldök tájékoztatót is.
Előzmény: Lórien Úrnője (620)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.10 0 0 620
Aaaaaah, ez fantasztikus! Van kedvenc darabot/zeneszerződ/zongoristád? Mindegyik kérdésemre nyálcsöpögve várom a választ... :))) Na jó, szóval tűkön ülök. Na szóval... várakozással tekintek elébe. :))) I'm looking forward to, és remélhetőleg ich freue mich darüber.
Jah, és te?

Hát igen, a gyönyörű Konstantinápoly! :))) Csak a helyzet az, hogy most eléggé itt csücsülök Magyarország közepibe, mert meghívásra vagyok hivatalos. Mingyá' jönnek ide. KENU, Rejtő, és Ifj. Captain Jack Sparrow.

Előzmény: Sárkány (613)
wacsy Creative Commons License 2004.05.09 0 0 619
Fructy egész sok képed van:-)És örülök,hogy értesülhettem a készülő Keanu-filmről!
Előzmény: Fructy (616)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.09 0 0 618
Én is szeretem Keanut, egyéb személyiségeim nem t'om:) hogy viszonyulnak hozzá, az majd csak akkor derül ki, ha skizo pillanatomban írok ide, de az nem most van, mert most egységes személyiségként örülök RD-nek, olyan jó lett, és nagyon contente vagyok, hogy én láthattam elsőként!!!!:))))))))))))))
Előzmény: KENU (617)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!