Mit értesz azon, hogy "a kampós anyátokat". Az én felmenőim között nincsenek kampósak.
másrészt pedig nekünk legalább a libatenyésztés megy,ti pedig már a Torgyán-Tordai pénzeiben sem bízhattok, el kell adnotok a Hurutka Janit is hehe.
Hajrá MTK@Barcelona
Biancoblu!
Mi az alapja annak, hogy Egervári lesz nyártól az MTK edzője?
Szerintem meg kellene várni, amíg teljesen elfelejti a szar egycsatáros játékot, és kiderül, képes-e egyáltalán másban gondolkodni.
Ami a jugókat illeti, eddig egyértelműen csak Jezdimirovics bizonyított, rajta kívül csak Szmiljanicsban van fantázia.
Egyébként a tudatos csapatépítésnek szerintem is lőttek.
Pölővel nincs semmi baj. Kenő elküldésének sajnos voltak okai, de hiszem, hogy lesz még kék-fehérben gólkirály! A szerbek -egy kivételével- nagyon jól beváltak, igenis sokat erősödtünk velük, versenyhelyzetet teremtettek a csapaton belül. Akinek kell, annak jut hely a csapatban a fiatalok közül, erre a legjobb példa Buzsáky és Elek, akik éltek a lehetőségükkel. Sajnos ott van ellenpéldának Kovács Henrik, aki kapott lehetőséget, de sikerült is elb@ssza az AEK elleni meccset, most meg a Kispestbe se fér be:(.
Zac!
Nagy kár, hogy nem a földet túrod vagy dolgozol a gyárban! Többet használnál mindenkinek. Hagyjál már minket békén, senkit sem érdekelsz!
Bar nem vagyok MTK-szurkolo, de tobb evig nagyon szimpatikus volt a csapatotok. Egeszen addig, mig meg nem jelent Poloskei.
Az egesz addigi csapatepitest sikerult rombadontenie. Eloszor is elkuldte Keneseit, majd idehozatta a partizanokat, elveve a lehetoseget a tehetsegesebb magyaroktol. Kerdem en: nem az addigi tudatos csapatepitest kellett volna folytatni? Nem a fiataloknak kellene egyre tobb lehetoseget adni?
Sajnalom az MTK-t, hogy egy ilyen kokler ul a kispadon.
Ez a meccs is a Pesti úton volt, előttünk az Újpest játszott ott, de mivel késtem egy kicsit, Korpsos "haverjainkkal" nem futottam össze. Az új szerb srác nagyon bíztató volt, ráadásul olcsóbb, mint egy középkategóriájú kocsi, szal szerintem meg kéne venni. A meccs ritka unalmas volt, a legérdekesebb az volt, mikor Váczi Zoli megjelent a második félidőre, majd a kispadon ülve végigcigizte és telefonálta a meccset :). A bíró ritka nagy barom volt, adott egy 11-est a Kecskemétnek, de hogy miért, azt a kecskemétiek sem tudták.
Kb. 200-an voltunk kint az idei év első meccsén valahol az Isten háta mögött, egy lakótelep és a szántóföld között. Végre rájöttem, hogy melyik játékos Golovics és melyik Djordjevics (az utóbbi a szar). Egész jól játszottunk, de a legérdekesebb jelenet az volt, amikor egy battai védő lazán a kapujába dobta a labdát:-).
Hát láttam a teremfocit... Kár érte, ez nem sikerült... Az az utolsó másodperces gól szarul esett! De utólag már mindegy a Hévíz úgyis nyert. Na sebaj, nem itt kell nyerni...