Most beszéltem Stunccal, jól van, nagyon boldog és fáradt, éjjel nem tudott aludni. Lizababa nyakán láttak egy kis duzzanatot, most azt vizsgálják, de valószínüleg csak a tartása miatt van. Egyébként ő is jól van, nemsokára viszik az anyukájához.
Sajnos azért nem tudtam előbb fórumozni, mert december végéig dolgoztam, és nem igazán volt időm rá. :(
Természetesen nem szeretnék senki elé befurakodni, de ezentúl is nagyon szívesen jövök hozzátok beszélgetni, és azért majd megosztom veletek a baba fényképét, ha megszületett. Január 31-re vagyok kiírva, szóval mostmár bármikor megszülethet a kislányunk. :))
Maradjunk akkor abban, hogy itt megosztom veletek az örömömet, és ne módosítsunk a szabályokon. :)
Laurynster, igazából azért szabtuk a határt, mert a terhesség elejétől, vagy a félidőtől itt lévő kismamákat érzékenyen érintheti, ha végig "küzdötték" magukat a táblán a legtetejéig, és a végén valaki eléjük tolakszik pár nap, vagy 1-2 hét erejéig. Amennyiben a jelenlegi első hármat nem zavarja, akkor beírlak. Mikorra is várod?
Allia - ha jól tudom, te szerkeszted az indexesbabák oldalát. Korábban kérdeztem, hogy lehetne- e esetleg időkedvezményt kapni, de nem jött még válasz. Van ilyesmire lehetőség? :))
Megszületett Liza, 4200 gramm, a hosszát nem mondta a kispapa, elég zaklatott, mert nem mutatták meg neki. Jól vannak, mindjárt hívom az ITO-t és megkérdezem az orvost.
Most beszéltem Stunc párjával. Stunc izgul már nagyon, szegényke nem sokat aludt. Lehet, hogy a párja bemehet vele a műtétre, most ez csak a doki jóindulatán múlik.
(Szurkoljatok nekik, a legnagyobb parája az volt, hogy egyedül lesz.)
Liza baba rendben van, az UH-os szerint szép nagy haja van és jó kis husis. Na, majd ezt meglátjuk! :-)))