fehér-ember !Te ritka nagy geci vagy!Érdekelne, hol jártál iskolába, ki volt tanítód?....
kicsit korábban írtál volna, most azt válaszolhatnám: SÖTÉTSÉG DÉLBEN!! nincs :)),ezt komolyan gondolom!
Én nem vagyok sem izraelita származású, sem felekezetű! Nincsenek zsidó barátaim sem(...bocs Firenzében vannak)egyébként FORZA VIOLA!!de a magadfajták valahogy folyton a perifériára szorulnak minden téren, és ez örömmel tölt el.
Azzal se értek igazán egyet, mivel szerintem neki a foci a foglalkozása, és nem a hobbija. Nem hiszem, hogy az én főnököm örülne, ha beszólnék, hogy most pár napig ne várjon, mert szül az asszony.
Mindenesetre az én értékrendemben egy gyerek születése súlyosabb, mint egy két nappal későbbi NB1-es meccs.
Különben meg mi van nem kellene nektek a zsidó iskolában az ankéton lennetek?
A Faszt lesztek ti bajnokok. Undorítóságotok újabb jelét adtátok azzal, hogy kisírtátok a Béluska pihenését a válogatott meccs alatt. Férgek voltatok, azok is maradtok...
Jó hír: lehet, hogy a Kispest elleni edzőmeccs nálunk lesz. Kispestre valahogy nem mennék :). Egyébként idén mi leszünk bajnokok, egyedül a Fraditól tartottam, de a cseresznyeexportőr kiszállása után komoly anyagi gondok vannak/lesznek. Írhatnék egy nagyon szép okfejtést, hogy ez miért is van így, de asszem ez elég elfogultra sikeredne. Szóval, a lényeg:
Bianco...!
Boci nem arra gondolt,hogy a szaros front 5 emberrel lejön Újvárosba.
Hanem arra,hogy itt is legyél annyira kemény mint a neten!
Várom válaszod!
Hol,mikor?
Z
Örömmel láttam Pölöskeit és Illés Bélát a ma reggeli Naprakészben, jólláthatóan elégedettek,kipihentek , barnára sültek voltak :)))+Béla 2003-ig marad. Ez határozott reménykedéssel tölt el a tavaszi idényt illetően.
Biancoblu!
Nem tudod véletlenül mi a helyzet az új igazolások terén? Itt elsősorban a csatár Bunjac-ra (vagy hogy hívják)gondolok.
QQRYQ!
Nem feltétlen ezért nevezik így az MTK-t. A "libás" száz éve is ugyanazt jelentette, mint ma.
S nemcsak azért, mert e felekezet tagjai, vagy a klub alapítói között sok volt a liba -és tollkereskedő. Igy gúnyolták őket azon szokásuk miatt, hogy többségük a sertéshús helyett inkább libát evett. A szokás ma már nem túl jellemző, a "becézés" viszont maradt.
Nym!
Azért mert a klubbot gazdag libakereskedők alapították.
Mostanság azonban kicsit elédurvult ez a 'libás' helyzet, egyértelműen antiszemita megnyilvánulásnak számít, ami undorító és elítélendő. Mint ahogy mind cow mind fehérlóf... megnyilvánulásai, amikből szerencsére kimoderáltak elég sokat, de még mindíg nem eleget...