Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Szerintem az a lényeg, hogy egy jelölőnégyzetben egyértelműen két egymást keresztező vonal legyen. Ha a lap aljára kedves üzenetet ír a t. szavazó, azt leszarják, attól még érvényes.
Még mindig úgy áruljuk a hypót, hogy az üvegére rá van írva: "Ne igya meg!" Vegyük már le ezeket a címkéket két évre és utána tartsunk egy referendumot.
Azért érdekes, hogy az ezen a hangfelvételen levő mondatokból kiderül az, hogy Karácsony nem csak sunyi, mint korábban jellemeztem, hanem egy agresszív, hazug, képmutató, kétszínű, gerinctelen manipulátor is, egy machiavellista, hogy ez mennyire nem ütötte át a sajtó ingerszintjét- nyilván MP miatt-, én pl. még az Origón sem találtam erről semmit (vagy csak átsiklottam felette).
Ja és az RTL is így interpretálta ma este. Lehet, hogy ez egy joghézag, de akkor sem annyira fekete-fehér, mint állítjátok. Gyengén lesatírozott-lehúzott jelöltre adott szavazatot lehet úgy értelmezni, hogy nem érvénytelen, ha van mellette másik, mivel a lehúzott jelölt neve és a karika, amibe az x-et teszed olyan, mintha ott sem lenne, mivel visszalépett. De ezt majd a választási bizottság eldönti, mi úgysem tudjuk.
Mondjuk az azért nem lenne baj, ha aludna is néha és nem pörögne napi 20 órában. Azt ígérte, a választások után ki fogja aludni magát, erre hétfőre virradóra saját bevallása szerint aludt 2,5 órát. Szerintem ez valamilyen személyiségzavar, még két évig nem lehet ilyen fokon pörögni és szomjazni a figyelmet, arra rá fog menni a pártja támogatottsága nagyon gyorsan. De a tegnap estében Rónainak elévülhetetlenebbek az " érdemei", ő csak rosszul reagált (nem az otthagyás, hanem a szituációkezelés vonatkozásában), de mindez a valóságbuborékkal függ össze, amiben most van és a személyiségével.
1 perce mondta be a Partizánon a Telex elismert választási szakértője, hogy szerinte a Vitézyre és Szentkirályira leadott dupla szavazat az nem érvénytelen, mivel Szentkirályi már visszalépett és a rá leadott szavazat olyan, mintha nem is lenne, és a gyengén áthúzott Szentkirályira adott ilyen dupla szavazatok azok nem dupla szavazatok, és hogy erre fognak rámenni Vitézyék.
Az is szép. :) Van is egy református lelkész rokonom, holland testvérrel, sok holland levetett cuccot hordtam én is emiatt, de ott a nagymama árulta az én nagymamámnak (a nászasszonyának) a cuccokat. Viszont a lelkész rokon azóta politikus lett, és LMP-s, szóval nem tagadom le, ő is, én is a család feketebárányai vagyunk. :)
Nem láttuk. Tudom, hogy zsigerből utálod, de nem gondolom, hogy elkövetne olyan hibát, hogy drogozna mostanában. A tompika ennél hülyébb. Teszt sem kell. Látni a tekintetén, hogy mikor van éppen egy párhuzamos univerzumban.