EZER ÉVIG JÁTSZUNK, AKKOR SE RÚGTOK SZABÁLYOS GÓLT, HELYZETETEK SEM VOLT! TUDOD EZT ÚGY HÍVJÁK, HOGY TAKTIKA! VÉDEKEZÉS, KONTRA, GYŐZELEM! ÉSZJÁTÉK, TUDOD? A MEDICINLABDA IDEJE A 6:3-MAL LEJÁRT. "AKI SZÓRAKOZNI AKAR, AZ MENJEN CIRKUSZBA. MI A GYŐZELEMRE JÁTSZUNK"
Azt meg honnan tudod, hogy mit csinált a Zombori? a jelenlegi állás szerint semmit. A Csongrádi meg ki merte nyitni a száját, még ha ez neked nem is tetszik. A Pölöskei meg nagyon okosan becsukta. Különben is, olyan ronda és pösze, hogy végig se bírnám hallgatni.
Aki gusztustalanul játszott, azaz Illés, és örülök, hogy tőletek is van olyan, aki képes ezt elismeri.
Minek örültök annak, hogy a Vidi ellen egy kamu tizenegyessel tudtatok csak nyerni, ha az nem lett volna max. döntetlent játszottatok volna.
Illést elkéne felejteni a válogatottnál, inkább Miriuta.
A bajnokságot úgyse nyeritek meg.
Fröcsi
Nekem qrvára nem jön be a stílusa, és ha valaki nem szereti ha emberfogással követik akkor az még a magyar nb1-ben is égés, pláne akiről azt mondják itthon Ő a legjobb.
Hajrá MTK&Barcelona
Ja, és hogy jön ide a viktor, meg a vidék-fidesz fellegvár? Videotonországban maszopos p.mester van
lehet hogy nem mindenkinek jön be a stílusa, de akkor is ő jelenleg a legjobb magyar focista, de sajna nem nagyon szereti ha emberfogással követik.
ami a videoton meccset illeti:
a fehérváriak szánalmas produkciót nyujtottak, 11 emberrel védekeztek, majd rúgtak egy szerencses gólt - az összefoglalóban is látszott hogy a Vlaszák elcsúszott elötte - aztán mindenkibe belerúgtak aki/ami mozgott.
A foci megcsúfolása lett volna, ha ilyen defenzív taktikával pontot lehetne szerezni.
A Csongrádi meg a Zombori viselkedése gusztustalan volt. Hiába szeretné a mi kis viktorunk, de debrecen után, helyett fehérvárból sem lesz vidék-fidesz fellegvár.
enyhe paranoia, hogy egy befújt tizenegyesről a Dohány utca jut eszedbe, de nem baj, erre már vannak gyógyszerek. Illés pedig valószínüleg a kedvenc játékosod lenne ha a Vivben játszana. Vagy van nála jobb Fehérváron? Ha igen akkor miért Bélát tartják mégis évek óta a legjobbnak itthon? A rohadt zsidók, ugye?
Most hivatalból meg kellene védenem Illés Bélát, ám teljes mértékben nem tudom ezt tenni. Amit a Vidi ellen a pályán művelt szombaton az sajna már nem először teszi, ezt csinálja már 1-2 éve, persze ettől még idényenként belövi a min 10 gólját. Szerény meglátásom szerint Béla már terhére van mind a válogatottnak, mind a MTK-nak, főleg úgy, hogy Pölő keze alatt csatárt játszik, ahol mást sem csinál csak beleseggel a védő ölébe.
Hol van Buzsáky?!
Hogy mondjak valamit a védelmében is : a 11-es után a meccs végén mindenki ugyanazt csinálta volna mint Ő:))
mötökások!
kedvenc illésszarbélátoknak vegyetek legközeleb egy dobbantót mert arról nagyobbakat lehet homorítani a 16-on belül. Az amit az egyenlítő gól után művelt a fehérvári kapuban, bizonyítja, hogy vannak egyes magyar(???) játékosok akik mindent megtehetnek a pályán büntetlenül. Persze külföldön ez már nem menne, dehát a bélának jó itt, hisz ilyen háttere (Dohány-Dob utca) kint nem lenne. Ja és a válogatottban sem tudják ezt a külföldi síposok.
Gyomrom forog, ha elképzelem, hogy esetleg megint ti képviselitek a magyar focit ősszel a nemzetközi színtéren.
Tényleg, baszki, ugyan nem a szurkolóknak kell emiatt szégyenkezni, de tudtok örülni egy ilyen meccs után? Nekem nem lenne pofám hozzá... Ez teljesen nyilvánvalóan elcsalt meccs volt. A 11-esig egyetlen igazi helyzetetek sem volt, sőt utána se. Igaz nekünk se nagyon, de azért lőttünk egy gólt.
Szégyen!!! És amíg az ilyen meccseket a bírók nyerik meg az MTK-nak, addig ne is álmodjatok az UEFA kupa harmadik fordulójáról...
Kurvaélet
Ciao!
Azzal hogy megtapsoltátok ma a levonulo (és vesztes) csapatunkat (A VIDIT) bebizonyitottátok hogy némi sportszerüség belétek is szorult (még ha legtöbbször ezt jol titkoljátok) másrészt elismertétek hogy a VIDI (aki a kötelezö gyözelem kategoriába tartozik) mélto ellenfele volt idegenben a magyar kupagyöztes és bajnok MTK-nak.
Sajnálom hogy ilyen körülmények között (jogtalan 11-es többekközt) dölt el a 3 pont sorsa...
Attól tartok Béla a válogatott meccseken iszonyatosakat fog bénázni és egy picit alibizni is.Persze ettől még a magyar bajnokságban egymaga megverheti még a Fradit is:))
Ami igaz az igaz: Illés Béla qrva szar volt a válogatott meccsen, nem csinált semmit. Lehet hogy neki ez volt az utolsó? Elvégre Ő az elmúlt évszázad embere volt/van......
obiendbilya:eltévesztettétek a ház-számot:ez nem
a vájtpáveres hitler fórumotok,most biztos jót kuncogtok otthon hogy zsidóztatok egy kicsit,
pondró-gyerekek.Nekem mind1,ki fizet,itt fociról van szó,meg arról hogy Béla a király,az MTK pedig
a jövő.Zig heil-ezzetek csak nyugiba a 4 fal között,olyan kis viccesek vagytok...
Ebben a csodálatos ORSZÁGBAN csak ti lóóógtok ki a sorbol!! Miért nem a maccabi haifa ellen játszatok bajnokit?? Mit fogtok csinálni a MI LEGSZEBB ÜNNEPÜNKKÖN?(MÁRCIUS 15.)
"A Hivatásos Labdarúgók Szakszervezete által kezdeményezett szavazáson Illés Bélát, az MTK válogatottját választották az elmúlt évezred utolsó évtizedének legjobb hazai futballistájává."
A pénteki egy pozitív győzelem volt, mert a biztos félidei vezetés tudatában sem álltunk le, hanem a fiúk megpróbálták a földbe döngölni a Lokit. Most már csak a végső koncentráció hiányzott, persze 0-4 -nél ez nem egyszerű.
Egyébként sajnálom a Lokit, mert szimpatikus csapat és ennél ők tudnak jobban is játszani. Na mindegy, a Fradi, és a Dferr ellen majd megmutatják.
Remélem Pölő végleg szakított az egycsatáros agyrémével,persze állítolag igazoltunk egy csatárt is....
4-0, de szerintem a Loki örülhet, mert volt még 4-5 százszázalékos helyzetünk. Nem játszottunk nagyon jól, "csak" közepesnél jobban, de tegnap ez erre volt elég.
Hori!
Tudod miért mentem korábban a zsidó iskolába? Azért, mert ott találkoztam egy Stormyssal, aki mellesleg oda jár.
fehér-ember !Te ritka nagy geci vagy!Érdekelne, hol jártál iskolába, ki volt tanítód?....
kicsit korábban írtál volna, most azt válaszolhatnám: SÖTÉTSÉG DÉLBEN!! nincs :)),ezt komolyan gondolom!
Én nem vagyok sem izraelita származású, sem felekezetű! Nincsenek zsidó barátaim sem(...bocs Firenzében vannak)egyébként FORZA VIOLA!!de a magadfajták valahogy folyton a perifériára szorulnak minden téren, és ez örömmel tölt el.