Keresés

Részletes keresés

mash Creative Commons License 2001.03.18 0 0 531
csak azt mond meg, hol irtam én ide be azt, hogy LESZOPTATOK GYŐRBEN????
Előzmény: QQRYQ (528)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.18 0 0 530
Pupakok!

Ha a kocsmaban mashova is neznetek, akkor lathatnatok, hogy SEHOVA sem irtam/tuk le ezt a VIDIHENGER baromsagot. Tudjatok ez amolyan 'ironia' volt az mtk-radirra.

Wégé Creative Commons License 2001.03.18 0 0 529
Na ebben egyetértünk, mind a kettő nagy hülyeség! Tényleg nem értem, hogy ebben halovány magyar fociban miért kell ilyen jelzőket használni!
Előzmény: QQRYQ (528)
QQRYQ Creative Commons License 2001.03.17 0 0 528
mash!
Hát úgy tűnik... SZOPÁS VOLT ottan is...
ehem otthon... hehe
még mindíg egál, de ne legyetek büszkék arra a +2 gólra, ja meghát szűz Lajos (haha) szép kis potyeszt kapott... öröm volt nézni!

nah ha az MTK-radír erős akkor a VIDI-henger se semmi... Leradíroz(t/z)uk a hengert! hehe

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: mash (519)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.17 0 0 527
biancoblu!

Orulhettek, hogy Szarka megsajnalt titeket es nem kaptatok tolunk annyit mint az Ujpest!

Gyori huliganokrol meg annyit, hogy nincsenek. ;) Barmennyire is utalom oket, azert tobbre tartom azt a csoportosulast mint a BF-t.

Hajra VIDI!

ui.: Ha tovabbra is szeretnetek, hogy minden valtozatlan legyen, fizessetek le meg par birot, mert jon a VIDIHENGER! :)))

Előzmény: biancoblu (526)
biancoblu Creative Commons License 2001.03.17 0 0 526
Chip!

Állítsd már le magad, ne itt élvezkedj! Most már az ETO győzelmének is örülsz?

Győrben borzasztóan játszottunk, bár mezőnyfölényben voltunk, de ez semmit sem ért. A meccs végén pár győri izmozott egy kicsit, dobálták a buszunkat, majd két(!) rendőr elkergette a "huligánokat"! Hála az égnek kikapott a Fradi is, úgyhogy minden változatlan.

HAJRÁ MTK!!!

vvittore Creative Commons License 2001.03.17 0 0 525
Megköszönhetitek!1-2

Hajrááááááááá Kispest

ÜdV

extasee Creative Commons License 2001.03.17 0 0 524
Hááát...
"Szerintem itt csalásról szó nem lehet, a bíró nem olyan hülye, hogy elássa magát egy életre a magyar drukkertársadalom előtt. Egyszerűen csak rossz napja volt."

Nos ma a meccseteken rossz napja volt a partjelzönek...
Átlag 2 főnek van rossz napja a birói hármasból a mötöká meccseken...
Vajon ,hogy jöhet ez mindig össze nektek???...

Azért nem nyertetek ma ,mert az utólsó tiz percben senki nem tudott homoritani a 16 oson belül...

The Evil Creative Commons License 2001.03.16 0 0 523
"eltévedt a szarka"

Ez király volt! :))))

Előzmény: delpedro (520)
Architectural Student Creative Commons License 2001.03.16 0 0 522
azért Csongrádit ki lehet hagyni a szapulásból: azt még nektek is be kell látnotok, hogy még a béláét is magasan felülmúlta a játéktudása
meg aztán igaza is volt
Wégé Creative Commons License 2001.03.16 0 0 521
Tényleg nem szoktam más topicjába írogatni, de ez a kék radír kicsit erős! Főleg, hogy kikaptatok nálunk.
delpedro Creative Commons License 2001.03.16 0 0 520
Eltévedt a szarka!:))))
Ha-ha!
A szarkák most mi vagyunk, s mi leszünk a bajnokság végéig, mert addig fogjuk vezetni a TABELLÁT!
Ferencváros mindenek felett!

KI FOGTOK ESNI, LIBÁK!

mash Creative Commons License 2001.03.16 0 0 519
nem lesz ilyen szerencsétek!!!
Lealázzuk a Kispestet 3-0-ra!!!

Előzmény: QQRYQ (517)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.16 0 0 518
Na mi van libasok? Nem volt ott a Szarka, hogy segitsen rajtatok? Mocskos nepseg most azt kaptatok amit erdemeltek!

kis gombacsik!

Bela agyilag nem egeszseges. Antifutball meg az amit ti nyomtok. Ha neked az tetszik, hogy a fasszopo beluskatok a 16-oson belul feldobalja magat, akkor hokizz arra!

Ha Zombori barmit is mondott, JOL TETTE mert a biro MEGERDEMELTE!

Stadion: Savanyu a szolo, seggfejkem? Nektek boven eleg az a putri ahol vagytok! Annak a 10 embernek aki MTK meccsre jar, nem is kell nagyobb. A nemzetkozi szerepleseiteket meg a megvett biroknak kell koszonni, igy nemcsoda ha kijutas utan szoptok mint a torkosborzok! Latott valaha a ti 'stadionotok' 40.000 embert? Mert a mienk igen! Itt volna igeny focira, de nincs penzunk birokat megvenni es 'videki' klubboktol jatekosokat kicsalni.

Hajra VIDI!

ui.: Egyszeruen SENKIK VAGYTOK!

QQRYQ Creative Commons License 2001.03.16 0 0 517
Sajnos a "Kék-radír" járt ma Győrben...
Vesztettünk 1-0-ra.

Remélem holnap kikap a fradi.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

kis gombacsik Creative Commons License 2001.03.16 0 0 516
most meg miről vitatkozol? a bíró megadta, tehát érvényes gól volt, akárcsak a második. Aki anti futballt játszik, mint ez a harmatgyenge vidi, az ne csodálkozzon ha kikap. Szerencsére a focit nem szépsére játsszák, bár lehet hogy te csak a jóképű focisták miatt jársz ki..
A Béláról meg kattanj le, amennyit őt rúgdossák a meccseken, az a csoda hogy még egészséges. A Zombori meg egy bunkó, és ne mond hogy nem mondott semmit.

Inkább a következő meccsel foglalkozzál, hogy aztán legyen hova építeni a viktorkának a stadiont, ha már a főváros Budapest marad...
De sebaj, kell oda a nagy stadion, bár nemzetközi meccset a következő 20 évben legfeljebb a saját brazil játékosaitokból összeállított csapat ellen játszhattok, de azért hajrá.

Ui: Azt írtam a Zombori a bunkó, de a Csongrádi is az. Ma meg megy a Kék Radír Győrbe, ott is mutatunk egy kis focit.

Hajrá MTK!!!

Előzmény: The Evil (515)
The Evil Creative Commons License 2001.03.14 0 0 515
"Szerintem itt csalásról szó nem lehet, a bíró nem olyan hülye, hogy elássa magát egy életre a magyar drukkertársadalom előtt. Egyszerűen csak rossz napja volt."

Ahogy Chip mondta, ha valóban le volt fizetve, akkor valószínűleg neki ígyis megérte, ne aggódj. Azt persze nem merem tutira kijelenteni, hogy csalás volt, de nagyon úgy tűnt. Sok focimeccsen voltam már, és nem vagyok vak.

"Egyébként ha ZZalán háttal volt a bírónak, akkor hogyan mondhatta meg szemtől szembe a frankót? Sehogy. Akkor ő volt az aljas sunyi geci."

Éppen erről van szó, észlény, hogy Zalán NEM mondott semmit.

hirszerzo_d Creative Commons License 2001.03.14 0 0 514
Azt el kell ismerni, hogy a Kuttor, Pölöskei, Illés trió egyik tagja se fog fotómodellként befutni, de miért is kéne?
Az NB1 nem buziklub...

Előzmény: The Evil (510)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.14 0 0 513
"Konkluzio: Lattam amit lattam, innentol az mtk-t nem tekintem focicsapatnak csak egy nagy hazug-csalok penzmosodajanak. Mocskos nepseg es ti meg ezeknek szurkoltok. Undoritoak vagytok!"

Szerintem ez a zűrös gondolatmenet...

A Zalános rész olvasd már el létszives! (The Evil idevágo részét is:))

Ennyi

Chip-TFF Creative Commons License 2001.03.14 0 0 512
"Szerintem itt csalásról szó nem lehet, a bíró nem olyan hülye, hogy elássa magát egy életre a magyar drukkertársadalom előtt. "

Ha megfizetik akkor miert ne? :/

Zalanos eszmefuttatasod kicsit zuros...

Konkluzio: Lattam amit lattam, innentol az mtk-t nem tekintem focicsapatnak csak egy nagy hazug-csalok penzmosodajanak. Mocskos nepseg es ti meg ezeknek szurkoltok. Undoritoak vagytok!

Előzmény: r.tonyo (511)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.14 0 0 511

Szerintem itt csalásról szó nem lehet, a bíró nem olyan hülye, hogy elássa magát egy életre a magyar drukkertársadalom előtt. Egyszerűen csak rossz napja volt.

Egyébként ha ZZalán háttal volt a bírónak, akkor hogyan mondhatta meg szemtől szembe a frankót? Sehogy.
Akkor ő volt az aljas sunyi geci.

Hajrá MTK&Barcelona

Előzmény: The Evil (510)
The Evil Creative Commons License 2001.03.14 0 0 510
Pár MTK-son kívül úgy tűnik mindenki tudja, hogy ezt a meccset elcsalták...

Gombacsek, te vagy a Szarka? Ha nem, akkor honnan tudod mit mondott a Zombori a kiállítás előtt? Ilyen jó a füled? Nézd vissza az összefoglalód, Zalán baktat le, Szarka fut utána, villan a piros, Zalán döbbenten hátranéz majd el kezd üvölteni, hogy "mi van?! mi van?!" Ez sok mindent elárul. Különben sem hülye, mint mondta, hogy akkor állíttassa ki magát, mikor lecserélik.
De még ha meg is mondta a frankót (soha nem tudjuk meg biztosan), hogy dögölj meg te rohadt buzi csaló tolvaj szarka, akkor legalább nyíltan a szemébe mondta; nem olyan sunyi aljas geci volt, mint az illésbéla, aki dobálgatja magát a tizenhatoson belül, meg felöklel Vidi-játékosokat játékon kívül (tizenegyes után) stb. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurvára meggyűlöltem az illést, undorodom tőle!!!!
Füzi gólja szabályos volt, igaz, de ha nincs a 11-es, nincsen az a gól sem, ezt te is érezhetted, ha kint voltál. Ez az, amit Pölöskei is így látott. Védőink valóban nem játszottak nagy ésszel, de ti sem, tán ezért nem volt egyetlen gólhelyzetetek sem. Kétszer találtátok el a kapunkat, eszesek, plusz a tizenegyes. A "medicinlabdának" azt a focilabdát nevezem, amivel a hőskorban játszottak... De ha már a fejeknél tartunk, Pölöskeié a rémálmaimban se jöjjön elő! Rondább, mint az illés meg a Kuttor együttvéve!

Előzmény: kis gombacsik (508)
kis gombacsik Creative Commons License 2001.03.13 0 0 508
nem játszottunk ezer évig, és szerintem a füzi gólja teljesen szabályos volt, ha a játékosok arra rúgják a labdát amerre állnak, akkor az nem észjáték, kb. háromszor jöttetek át a félpályán, a medicinlabdát nem értem, hacsak nem a Csongrádi fejére gondoltál :))), hát én szórakozni szeretek a meccsen, ti meg játszatok továbbra is győzelemre, csak akkor nem a saját térfélen kéne állni az összes játékosotoknak. A Béla meg nem játszott gusztustalanul, összekevered a Zomborival, azzal az idiótával, aki még a csere elött beszólt a Szarkának.

El kell ismerni hogy küzdöttetek, szenvedtetek, de ez a Hungária körúton kevés.

Ellenünk is itéltek már számtalanszor jogtalan tizenegyeseket, mégse sír emiatt senki. Ez benne van a fociban, és nincs benne semmi tendencia.

Előzmény: The Evil (500)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.13 0 0 507

VDTN!

Légyszives magyarázd már el, hogy ez a paranoia, ami nem a 11-estől fejlődött ki mégis hogy jött létre?
Beszélsz te it valamilyen közegről ami körülvesz minket, meg az országot, talán az egész világot is, meg a média... ez lehet.
Magyarázd már el nekem,hogy a foci hogy jön ide!

A másik: szegény bélát meg hagyjátok már békén, hiszen úgyis gusztus dolga, úgyhogy ne foglalkozzatok vele, megvan neki a maga baja(33 éves)
A vidiben asszem volt egy vancsamiki. őt bírtad nem?

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona

Előzmény: VDTN (506)
VDTN Creative Commons License 2001.03.13 0 0 506
ath!
1. Nézd már végig az mötöká utóbbi pár éves krónikáját és akkor meglátod nem ez volt az egyetlen kamu tizenegyes, amit befújtak nektek. Ehhez egy kis szakirodalmat találsz az Antibéla és a Miért ilyen szarok a magyar bírók? topikban.
2. Az, hogy itthon kit választanak legjobbnak, az csak attól függ kit kérdeznek meg. Eleve kizáró tényező pl., ha valaki vidéken focizik. Tököli egy kupasorozatban többet tett le az asztalra, mint a Bélátok eddig összesen. Mi mindig egy középszerű gerinctelen valakinek tartottuk őt, bár ettől ti még szerethetitek, gusztus dolga.
3. A paranoia nem a tizenegyestől fejlődött ki, hanem attól ami körülvesz benneteket (meg az országot), de ez nem ennek a topicnak a témája. Sajnos a gyógyszert is kapom rá minden nap a "megfelelően felügyelt" médiákból.
Előzmény: ath (496)
The Evil Creative Commons License 2001.03.12 0 0 505
Neeeeee, Talapa a Vidi történetének mélypontja... Röhögjek? Sírjak? Sose tudtam eldönteni.
Előzmény: hirszerzo_d (504)
hirszerzo_d Creative Commons License 2001.03.12 0 0 504
Nem, ezt tényleg nem mondtad.

Viszont annak kimondottan örültem, hogy annak idején elvittétek a Talapa Jani nevű bohócot a Hungária-körúti Nagycirkuszból.
Helyet csinálva olyan artistáknak mint az Egressy-Preisinger-Ferenczi testvérek...

Előzmény: The Evil (503)
The Evil Creative Commons License 2001.03.12 0 0 503
Ezt nem mondtam, vagy igen?
Előzmény: hirszerzo_d (502)
hirszerzo_d Creative Commons License 2001.03.12 0 0 502
Csak Ti játszhattok győzelemre?
Előzmény: The Evil (500)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.12 0 0 501

Valami újat kitalálhattál volna:))

Ennyi

Előzmény: fröcsi (499)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!