Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A csapatvezetés szándéka szerint a következő szezonban Lance Armstrongnak meg kell küzdenie a csapatkapitányságért Alberto Contadorral. "A napok végén a legerősebb versenyzőt fogjuk támogatni, tekintet nélkül a nevére, vagy múltbeli teljesítményére"- mondta Johan Bruyneel.
2.
Megfogtam egy szúnyogot Nagyobb volt a lónál Kisütöttem a zsírját Több volt egy akónál.
Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál.
Ezek aztán megadják a módját! A baszk tartományi önkormányzat hétfőn a bilbaói Guggenheim múzeumban fogja köszönteni Unai Elorriaga európa bajnok, Leire Olaberria olimpiai bronzérmes pályakerékpárosokat.
Én nem követem annyira a versenyzők mindennapjait mint ti, de a fiára is emlékszem régebbről Talán le is kattintottam őket családi kötelékben valamelyik touron... Nem bánnám, ha még láthatnám az apja nyomdokaiben valamelyik touron zöldtrikóért hajtani!