Én ebbe tegnap futottam bele. Mármint a 20 perces ládanyitásba. Ráadásul a tábla sokkal nagyobb volt, mint egyébként. Aztán időzáram is volt, meg útonállók is. Annyira lelassította a játékot, hogy egy nap alatt nem is tudtam befejezni. Ilyen még nem volt. Igaz, hogy még a további csapdakártyáim is olyanok voltak, amelyek tovább lassították a játékot., meg munkába is kellett mennem, szóval ez így sehogyse jó. Én még becsületből végigjátszom a bajnokságot, de aztán kiszállok, mert nekem erre nincs időm.
Az hogy mikor játszod le a mérközéseket, mindenkinek a saját döntése. Az időeltolódásban max. a szerencsének van szerepe. Gondolom Te is reggel is annyit tudsz mint este. Ha javasolhatok: ha éjfél körül még fenn vagy, néz be piactérre, mert szerintem éjfélkor árulnak pl. trónfoglaló kártyát. Én már egy napja lesem, de napközben nincs, éjjel meg alszom:) A kérdés tökéletes értelmezéséhez egyébként hasonlóan a honfoglalóhoz, itt is néha kevés a 10 másodperc. Sokszor vagyok én is úgy, hogy utána állok neki tüzetesebben értelmezni, mi is volt egyáltalán a kérdés. Persze néha még így is el lehet találni.
Sok sikert minden játékostársnak! (Gép ma dühöngő napot tart)
Riasztottam a táblahordozókat, máris hozzák Villám Zsunak és Időgépnek a táblát. (Ha ez ez így megy tovább, nagyon el fognak fáradni a cipelésében. :))
Amúgy Anikó, neked is kijár ez a kártya, hiszen jelenleg második vagy a csoportodban. Nem értem, hogy miért vagy elkeseredve. Annyi baj legyen, hogy a Kairó bajnokságon nem tudsz részt venni! Egyébként meg nem értem, hogy egy második helyezés a csoportodban miért nem elég arra, hogy a Kairóban játszhass?
Nekem nem jó a taktikám, de csak most jöttem rá. Reggel még félálomban játszom le a kiírt meccset, a kávé kortyolgatása közben. Ráadásul mindig éjfél után fekszem le. Van úgy, hogy még a kérdést is rosszul értelmezem, Ma is így jártam, ráadásul két kérdésnél. Ennek ellenére 1 ponttal nyertem, de ez nem jelent semmit. A partnerem még nem játszotta le. Az ellenfeleim sokkal fifikásabbak. A tegnapi ellenfelem is este 9 óra körül játszotta le a meccset.
De én vagyok a hüle, mert reggel mindig kíváncsiságból bemegyek a labirintusba, és ha már ott vagyok, nem tudom megállni, hogy ne játsszam le a csatát. Meg aztán Időgép és Villám Zsu is reggel szokta lejátszani a mérkőzést, és én is túl akarok lenni rajta. De eztán másképp lesz. :) Persze, lehet, hogy az ég világon nem fog jelenteni semmit.
Ez nem az éjszakai veresegekről, hanem ma délelőttről, és nem sima pontgyűjtő akció volt, hanem bajnoki mérkőzés, amivel így az esélyeim tovareppentek, mint tevefing a sivatagi szélben:-)
Biztos az ellenfél felhasználta a token lehetőséget, mert erősebbnek játékosnak ítélt ( a lehetőség adott 3 ellenfél ellen)vagy egyszerűen szerencsésebb volt.
Mindig a múltbéli lejátszott kvízválaszaidból sorsol a játékprogram.
Innentől kezdve vált számomra röhejessé az egész játék. Reggel mérkőztem a bajnokságban, győztem 5:3-ra. Most értem haza, látom megvolt a visszavágó (8:1-re kikaptam.) Az eddigi eredményeink egymás ellen 3-1-1 volt. Számomra ez az ott sem vagyok, és nem tudom mi ellen kell küzdeni továbbra is teljesen értelmetlenné vált, meg azt sem tudom honnan veszik a válaszaimat.
Általában 3-4 másodperc alatt válaszolok, az esetek többségében jól.. És ennyire még nagymenőktől sem szogtam kikapni.
Amúgy meg az egész lényegtelen, egy vereség a sok közül.