Viszont a Judo megreformálása szerintem egyértelműen siker. A korábban majd mindig uncsi szar lökdösődés helyett most tényleg látni valódi akciókat is, nem is akármilyeneket...
A triatlonnak sikerült az, ami az öttusának nem: összetett sportágként eladhatóvá válnia. Az öttusa, bármilyen kedves is szívünknek a magyar sikerek miatt, nem alkalmad populáris sportágnak. Tömegsportnak túl eszközigényes ( egy jó versenybringa sem olcsó mulatság, na de öttusához mennyi minden más kell helyette), közönségsportnak meg nehezen követhető a "hosszabb, mint zöld" alapon történő eredményszámítás. A triatlonnál jóval egyszerűbb a helyzet azzal, hogy mindhárom tusa időre megy. Az öttusát próbálják ugyan médiabarátabbá tenni különféle újításokkal (hendikepfutás, egynapos verseny, a lövészet kombinálása a futással, a vívás rendszerének megváltoztatása), de úgy igazán ezekkel sem hódította meg a nagyközönséget, ellenben a konzervatívabb rajongók a sportág elfuserálásaként élik meg.
Elég beteg. Nyilván nem a sportolók találták ki, valami haladó szellemű erő rájuk erőltette, tőlem burkában és bezacskózva is játszhatnak. Alapvetően egy normális nő épp nem ilyen...
a franciák elleni mérkőzésen az egyik időkérésnél Elek Gábor elmagyarázta a figurát a lányoknak, akik szóltak neki, hogy egyébként emberelőnyben vagyunk, mire Elek a következőt reagálta: „Ja, akkor a kettes.
Ha már torna. Most olvasom a német női válogatott teljes testet fedő ruhával tiltakozok a szexizmus ellen.
Két napja néztem a nőui versenyt, ahol láttam a német lányokat ebben a ruhában. Az oké, hogy a combjuk takarva van, de egyébként sokkal többet mutat, mint egy sima dressz.