háát az egész Helleri/Konrádi/Kertész Ákosi és társaik propagandája ezen alapszik! Te hol élsz? Itt mindig nácizmus, fasizmus van mikor polgári kormány kerül uralomra és mindig tombol olyankor a rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbizmus, miközben a ballib uralma alatt masirozott Szabó Albi, Diannácska vagy akár a gárda is. Nem érdekes?
Bizonyára te is tudod, hogy még V.I. Lenin is imperialista rabló békének nevezte a trianoni békét, de az én vélaményem lényegtelen, pusztán a Kedves Vezető köpönyegforgató kézi készülékét említettem meg.
Nem az ország csak az ostobaság tombolásáról volt szó.
Uz Bence mint remekíró...:O)
És ezt, pont a hazaffyvá átöltözött extrém liberális Orbán gépezete...akinek még az az egy perc is sokk volt amikor a trianoni békekötésről kellett volna megemlékezni 1990 jónius 4.-én. egy perces néma felállással.
bocsi, de leríí rólad, még ha nem is állitanád. 45 óta kormányon volt 3 polgári kormány (90-94, 98-2002 és 2010-jelenleg = 11 év), mig a többi a tiétek volt (57 év)! Mit nem lehet ezen érteni?
bocsi, megint csúsztatsz! Az EP baloldala politikai okból összefogott és állitásaik közel-távol sincsenek a valósághoz. A kormány és a parlament pedig törvényeket alkot és rendbeztestzi az roszágot a kedvenceid ámokfutása után, visszafizetve a felvett és elherdált hitelt is. Mi a franc köze van a két többségnek egymáshoz?
Az egyik *** jogi osztályának vezetője, a másika másik egy miniszteri tanácsos .
Az egyik elmondzta, hogy az a törvény mely alapján Petőfi 1848 c. verse alapján egy év szabható ki amennyiben célzatosann, rosszindulatúan idézik... hétfőn lépett életbe.
A másik elmagyarázta, hogy melyik minisztérium ötlete volt az Uz Bence kibnevezése magyar remekíróvá..
Remélem, látták azok is a közvetítést, akik eddig elhitték Orbánnak, hogy az országot támadják és a szuverenitásunk van veszélyben.
Ha látták, akkor most otthon maradnak. A hazafi magyarok is. A jobboldaliak is.
Orbán nem fogadja el ugyanaazt a hatalmat az EU-tól, amit itthon - a többség nevében - gyakorol. "A nagyobb visszaél az erejével, a többség visszaél a hatalmával."- mondja.
Mi nem akarunk ilyen Európát. És közben a kettősmércét kifogásolja, amit épp abban a pillanatban maga gyakorol. Ott a beszédében.
Csodálkoztam, hogy senki nem ugrott rá. :-)
Persze, miért is kellett volna, ha itthon is megkajáljuk. Ennyire birkák vagyunk, meg is érdemeljük! :-))
Nem az EU dolga bennünket megvédeni a jogtiprástól. Ha mi nem védjük meg magunkat, akkor úgy kell nekünk. Ha mi ezt megesszük, az Atyaisten sem óvhat meg bennünket a végzetünktől. :-DDD
Bájos volt az is,amikor a hölgyemény aggódik a nemzetbiztonsági törvénnyel kapcsolatban,hogy éves vizsgálaton kell átesni egyeseknek meg hogy le is hallgathatják őket.
Az nem zavarja, hogy a zusa meg őtet és a komplett uniós bagázst hallgatja le.
A minap két kormány alkalmazottal beszéltem, igazán kedves és őszinte embereknek tűntek, nem államtitokról informáltak, de a végén megkértek nehogy megemlítsem a nevüket...:O)