Keresés

Részletes keresés

punasok Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2590

Igen ez az Orban Viktor gimis tablokepe, jol ismerem lattam parszor, a szekesfehervari Teleki gimi falan log.......na es akkor mi van, mit akarsz ezzel, vagy csak en vagyok hulye, hogy nem ertem?

Előzmény: Törölt nick (2589)
bébihami Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2586

szia piela!köszönöm hogy írtál nekem,nagyon jól esik még így ismeretlenül is.szeretek itt lenni,csak még nagyon kevés ismerősünk van.voltunk már pár helyen a férjemmel,csak nagyon kevés a szabad ideje,sokat dolgozik.te régóta laksz itt kint?

Előzmény: piela (2577)
tessloff Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2585

Ha mar a csirkenel jarunk, alapveto gond egy jo tanyasi csirke beszerzese.... Eppen ezert fogok St-Jacques kagylot safranyos martassal gyartani ma ebedre.

Tenyleg tudja valaki, hogy a ST-Jacques kagylonak van-e magyar neve? A Szent Jakab kagylo nekem nagyon magyartalan....

Előzmény: MmeErrant (2583)
MmeErrant Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2584

Szerintem a modi volt, mert az összes szépen megszerkesztett, nagy tudást igénylő hozzászólása is eltünt.

Előzmény: tessloff (2582)
MmeErrant Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2583

OK csirke, jó ötlet. :) De ha már válogatunk ne az itteni grill csirkének csúfolt valamit. Kívül sült, de nem ropogós, belül nyers és semmi íze, sótlan vacak.

És ismét eljutottunk oda hogy, magad ura, ha szolgád nincs!

Előzmény: tessloff (2582)
tessloff Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2582

Majd megint tart egy kirohanast, aztan a nickje ismet rovid uton elhalalozik mint az elozo valamikor nyar elejen... Galamb helyett csirket lehet kerni? Abbol talan marad valami holnapra, a mai gazdasagi helyzetben sosem lehet tudni.....

Előzmény: MmeErrant (2580)
GrG Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2581

Szia

Írtál másfél hónap alatt 30 hozzászólást a topicba, nagyban ugyanazt a 3 mondatot ismételve, viszont gyakran magadnak is ellentmondva (nyilvá, ahol épp nem ismételted magad):

Ezt írtad legtöbbször

Pénzjutalmat  kínálok annak aki segít!

Valamilyen munkát keresek, mindenképpen Franciaországban.

Elsősorban építésvezeteői, vagy művezetői  munka, avagy építésziroda érdekelne, tolmácsolás építkezésen, magyar vagy Francia közegben,

de minden megoldás érdekel.

Középfokú francia nyelvtudás és felsőfokú végzettség  megvan.

tibstart@freemail.hu

Majd amikor írtam ilyen állást, akkor ezt, rájöttél, hoppá:

A francia lehetőségeknél pedig olyan kell ahol magyarokkal lehet dolgozni, de azok közül is kiesik jónéhány, egyéb jogi okok miatt.

A francia cégeknél szükséges az építésvezetői kiegészítő képzés elvégzése ami 1300 órás tanfolyamot takar és az nekem nincs meg.

Most próbálom elintézni, de hogy sikerül vagy nem azt nem tudom.

ezért kéne a magyar cég mert ott nem számít.

Szóval:

Teljesen feleslegesen fárasztasz minket a francia építési állásokkal, mert nincs hozzá végzettséged ráadásul egy normális francia cég nem fog feketén alkalmazni. Gondolom hasonlóan kell komolyan (nem) venni, hogy bármilyen munka érdekel (megintcsak nem reagáltál a Pizza hut-os állásra, amit küldtem). Figyelj, ne fárassz minket. Senki nem fogja hagyni, hogy papíron hozzá bejelentkezz, vagy hasonló (mondjuk itt be sem kell jelentkezni, de mindegy).  Szóval próbáld meg egy utolsó hozzászólásban, ÉRTELMESEN és MINDEN KITERJEDŐEN leírni, hogy mi a francot akarsz, aztán várj, és ne ismételd meg. Ja és főleg mielőtt írnál, találd már ki mi a francot akarsz

Előzmény: Törölt nick (2571)
MmeErrant Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2580

Sajnálom, hogy itt nincs "like" gomb, amit amúgy utálok. :) Kíváncsi vagyok, hogy ebből ért-e. Gyanítom, hogy nem. :(     Ha valaki tudja hol repülnek a sültgalambok, szóljon nekem is!!!

Előzmény: Törölt nick (2578)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.11 0 0 2579

"Mindenki aki Franciaorszagban él, vagy szandékozik élni! Tanacsok, hasznos tudnivalok, allasok, lehetöségek, egyszoval minden ami francia!"

Bocsánat, erről is szól, de úgy gondolom, hogy van egy határ, amit te már át léptél!

Előzmény: Törölt nick (2578)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2578

Én ugyan megfogadtam, hogy nem írok számodra többet egy szót sem le, de ezt már megint csak nem hagyhatom szótlanul! :(((

Bocs, hogy tegezlek, de így egyszerűbb, közvetlenebb!

Te komolyan nem veszed a lapot, hogy ez a topik nem azért jött létre, hogy munkát és minden egyebet közvetítsenek egymásnak a kinn élő magyarok a még itthon élőknek???

Biztos előfordul, hogy betesznek egy-egy állás lehetőséget, és ha épp kedve van az embernek, akkor tanácsot is ad az érdeklődőnek,

de ez a topik, azért jött létre, hogy a kinn élő magyarokat össze hozza, nem másért, még ha időnként kivételes eseteket olvashattál is, akkor sem!
Ez nem ellened szól, hanem egyszerűen ennek a topiknak nem ez a célja, amire te óhajtod használni és már véleményem szerint mindenki baromira unja itt olvasgatni a kéréseidet, szerintem old meg egyedül a problémáidat, talpra esett embernek tűnsz, ne mástól várj - semmilyen szinten se - segítséget, főleg ne idegenektől, deha mindenképpen így akarsz tenni, azt ne itt tedd, nyiss magadnak egy topikot és tedd ott!

TARTSD MÁR TISZTELETBE A TOPIK FŐ CÉLJÁT, mint ahogy mindenki más is így tesz!
És én ezt nem, mint kinn élő magyar írom, ugyanis bp.-én élek, mielőtt "megköveznél", hogy "meggyötörnek" a franciák!!!

Előzmény: Törölt nick (2571)
piela Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2577

Szia Timi,

Sajnos én sem lakom túl közel Hozzád/Hozzátok! Hogy tetszik Franciaország? Felfedezted már a környéketeket?

Üdv Toulouse-ból! :)

Előzmény: bébihami (2573)
bébihami Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2576

szia RUFELLA!köszönöm hogy válaszoltál,már ez is nagyon jól esett,sajnálom hogy messze vagy,igen jól érzem magam itt,a városban is és magában az országban is.egy a problémám ,hogy nem igazán tudok össze ismerkedni otthoniakkal.bár ez lehet az én hibám is ,mert lehet rossz közegben forgok.te régóta élsz itt kint?

Rufella Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2575

Sajnos én messze lakom tôled (Saône-et-Loire) :-(

Jòl érzed magad Marseille-ben?

Előzmény: bébihami (2573)
Rufella Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2574

Nicsak! Egy egész màs szemszögbôl mutatkoztàl itt be.

Amit pròbàlunk megértetni veled (ki finoman, ki durvàbban) az az, hogy vagyunk itt tàn egy tucat magyar, akik Fr.o-ban szétszòrva élnek,  egyikünk sem lakik Boulogne-ban és egyikünk sem tud neked megfelelô munkàt ajànlani.

Ezen kivül lehet àm màsròl is tàrsalogni. En pl. személy szerint jobb szeretem a màst, mint csak az örökös munkakeresési hsz.-okat.

Előzmény: Törölt nick (2572)
bébihami Creative Commons License 2011.09.10 0 0 2573

sziasztok!pár hónapja lakunk a párommal marseilleben,szívesen ismerkednénk itt élő magyar fiatalokkal párokkal,családokkal.ha esetleg valakit érdekelne ,nagyon szivesen venném a jelentkezést.köszi sziasztok TIMI

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2570

En még mindig "like-olom" a stilust !!!!!

Nagyon emlékeztet a régi tisztjeimre...... :-) Méghozzà nem a magyar seregböl......

Billy

Előzmény: Törölt nick (2568)
piela Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2569

Tisztelt Mérnök Úr!

Ön elvárja a fórumozóktól, hogy segítsenek de "mindent azért nem ír be ide". Tekintettel az itteni "előéletére"

illetve a bemutatkozására, kétlem, hogy bárki komolyan veszi Önt, vagy szívesen felajánlja majd a segítségét, még

ha lakik is valaki a környéken, vagy -magamból kiindulva- lakik rokona a környéken...Azért ne adja fel, sok szerencsét!

További szép estét és jó hétvégét Mindenkinek! :)

Előzmény: Törölt nick (2568)
mr.ton Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2567

Párizsban vagy környékén keresek szállást októbertől december közepéig/végéig. Ha valakinek lenne kiadó szobája, vagy valami hasznosítható információja azt megköszönném.

üdv.

VM

GrG Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2566

Csak annyit tegyél meg a leendő munkaadód védelmében, hogy ha van végre fekete melód, akkor nem írod meg, hogy hol és hogyan. Mégse kéne rögötn lecsukatni szegényt.

Egyébként miért kell BB-i lakcím ahhoz, hogy itt dolgozz mondjuk egy pizzériában, vagy egy irodában???

Miért nem mész el a francia nyelvtudásoddal egy építőcéghez iroda munkára (asszisztens, stb) megismernek, te meg csinálod a sulit és könnyebben kapsz normál melót.

Perzse ha csak annyi a lényeg, hogy minket ezekkel az ismétlődő üzenetekkel bombázz akkor megértelek.

G

Előzmény: Törölt nick (2564)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.09 0 0 2565

Főleg szedd be a gyógyszereket, amiket a psychiatre előírt ! LOL

Előzmény: Törölt nick (2564)
GrG Creative Commons License 2011.09.08 0 0 2563

Hello mindent lehet ma már.

Én francia cégnél dolgoztam magyar munkaszerződéssel, miközben ugyanekkor egy magyar cégnél franciával. Ez nem gond, lehet a szerződés a munkavégézé helye szerint illetékes országnak megfelelően és lehet a cég székhelye szerint. Viszont minden más ettől függ (pl magyar cég, magyar szerződés esetén kiküldetésnek minősül, ha a magyar ég párizsi irodája köt szerződést akkor nem kiküldetés, de a francia minimálbért kell fizetni és a francia munkajogi, szakmai szabályoknak kell megfelelni).

Előzmény: Törölt nick (2552)
GrG Creative Commons License 2011.09.08 0 0 2562

3 napja raktam fela pizzahut-os hirdetést. Még csak futárkodni sem kell (itt adnak borravalót a futárnak, úgyhogy annyira nem lehet buli).

Előzmény: Törölt nick (2559)
GrG Creative Commons License 2011.09.08 0 0 2561

Főleg mivel a magyar építőipar gyakorlatilag 3 éve minden éévben cirka feleződik, ergo minden tele munkanélküliekkel, és nálad sokkal oclsóbban megoldja ezt a gondot.

Előzmény: tessloff (2558)
tessloff Creative Commons License 2011.09.08 0 0 2560

Akkor mire varsz? Irany az elso munkakozvetito iroda es vallalj el barmilyen melot amit ajanlanak, a legtobb kerdezovel ellentetben beszelsz franciaul, konkret elkepzeleseid is vannak hozzajuk kepest sok eselyed van. A tanfolyammal mi a helyzet? Nem vesznek fel mert a francia munkanelkulieknek tartjak fenn a helyeket atkepzes cimen, vagy bejelentett francia lakcim kell?

Előzmény: Törölt nick (2559)
tessloff Creative Commons License 2011.09.08 0 0 2558

Akkor ezek szerint egy magyar epitoipari ceget keresel aki franciaorszagban dolgozik es epitesvezetore es/vagy tolmacsra van szuksege? Nagyon optimista ember lehetsz... Nem hiszem, hogy tolongananak az ilyen cegek. Ha ilyen cegem lenne, akkor alkalmazotakkal megfeloen felszerelkezve allnek neki dologozni, bar lehet, hogy az epitoipari helyzeterol tul hianyosak az ismereteim. Egy biztos ebbe a topikba meg senki nem tett fel ilyen jellegu hirdetest, igy ha lehet te se tegyel fel tobbet. Elegge zavaro a kb heti rendszeressegel megjeleno copy-paste allaskereso hirdetesed. Vagy ha megis ellenallhatatlan vagyat erzel, akkor legalabb variald, hogy ne legyen annyira unalmas olvasni.....

Amennyi idot es energiat belefektettel ebbe a lehetetlen kuldetesbe, azzal mar regen Pizzat fuvarozhatnal, komuveskedhetnel es penzt kereshetnel az 1300 oras tanfolyamod elvegzesehez.

Előzmény: Törölt nick (2551)
GrG Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2557
Dejo lenne, reggel-este arra jarok:-)
Előzmény: Dobri (2556)
Dobri Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2556

végéig

Előzmény: Dobri (2555)
Dobri Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2555

Lehet,hogy egy pouf!:))

Pouf:'80-as évek végéin a francia tengerentúli laktanyákban található kupleráj neve.:)

Előzmény: GrG (2553)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2554

?????

Most épp nem vagyok képben, mert itthon intézem a Réunion-i uj munkànk papirjait, embereit.... etc.

De a jôvö héten ott leszek !

Billy

Ps : Még mindig àll az a szendvics az egyik délben ????? :-)

Előzmény: GrG (2553)
GrG Creative Commons License 2011.09.07 0 0 2553
Monsieur latom, hogy epul valami az Ecole Militaire udvaran. Valami sator. Mi az? Nyilvanos lesz a rendezveny?
Előzmény: Törölt nick (2552)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!