Ha valakit érdekelnének ezek a kerekek, vagy tud valakit aki ilyesmit keres, szóljon legyen kedves, mert unom itt kerülgetni őket, meg az áruk is jól jönne...
Rá kell bökni a bal egér gombbal a linkre /a szövegre/ és előugrik egy másik ablakban majd a videó /jó esetben/! ;) Egyébként majd ott már látjátok a nevét is, Robbie Madison diadalíves leugrása látható, ill. inkább lesesése, de nagyon ügyes, bár szerintem van egy pici baja /agyilag/! ;)
Dakar téma: Hát késő estig fent maradtam, mert kíváncsi voltam az eredményekre, na meg úgy általában a versenyre, de megmondom őszintén nem vagyok elájulva, amiket mutogattak, háát, az egész a száguldozásról szólt, nem látom sok értelmét, persze attól csinálják, ha nekik ez tetszik, meg azért jó nézni azokat a gyönyörű és valószínű /még most egész jó/ jó motorokat! ;) Nem tudom volt e tájékozódási bajuk, mert a legkeskenyebb út is amit mutattak olyan 4-5m széles volt, vagy csak rossz helyekről közvetítettek! :O Bár ha minden út ilyen széles volt, akkor lehetett gondjuk! ;)
Telepítse még az ACDSee-t is, bár az Irfan..-nak tudnia kéne, sőt az XP-be alapból integrált képnézegetőnek is tudnia kellene, szal így messziről nehéz belőni hogy mi a baj! :( vagy hívjon egy haver szakembert és egy sör mellett már nem egyedül hanem ketten nézegessék meg azokat a képeket! :)