sziasztok eladnám 4 könnyü felnit nyári gumival alesio márkáju. A gumik még egy nyarat elmennek 80ezer lenne. 8 üléses ülés huzat szürke 20 ezer tel:06205865930
Azt az autót én csak szállítottam, viszont úgy tudom, hogy a napokban lett eladva... gondolom az előéletéről kérdezősködtek. Becsületesen meg lett javítva, új motor, karosszéria elemek, stb. Saját szememmel láttam:)
Jajjj... remélem nem 2.0dci s nevő fórumtagunk, vagyis Lula László vette meg, mert neki fél milláért sem adtam volna oda. Mindenki másnak minden jót kívánok!
Valszín elekrtomos hiba, csupán a csatlakozók lazulása lehet a hiba nekem az volt. nézegesd át őket. Nyilván csak a motorblokkal és az üzemanyag ellátóval kapcsolatosakat! Ha nem jön be passz...
Az mitől lehet, hogy a üzemanyag szintjelzőm nem mindig stabil?
Néha kevesebbet mutat. Aztán pár leállás és indulás és minden rendben.
Mint ha a hidegre lehetne vissza vezetni.
Télen pl volt olyan, hogy hiába tankoltam tele, az utolsó jelző nem világított.
Napokban is volt olyan, hogy még 1 jelző világított (reális is volt, hogy van még tankolásig kb 70-80 km). Majd megálltam és délutáni indításkor jelezte, hogy tankolni kell. délután már azt jelezte, míg reggel a normál szintet, hogy mehetek még egy kicsit a tankolás jelzésig.
Persze ez mind egyenes úton. Azt már tapasztaltam, hogy a domboldal meg tudja viccelni a szintmérőt, de a fenti esetekben mindig vízszintes úton állt a gép.
Nekem hasonlo problémám volt csak azzal a kulönbséggel,hogy minden lampa kigyulladt a muszerfalon es a kilométer orám sem ment.Épp a héten csinálták meg a probláma azvolt.hogy az ABS vezérlő nem kapott rendesen tápfeszültéget és ez mindenre kihat.
Jártam ma Kc-tuningnál. Gyorsan meglett, hogy a légtömegmérő cserés, valamint az 1-es henger befecskendezője kezd fáradni.
Valaki tudja, hogy mi ennek a rendelési száma (part. no)? 2001es évj. neten keresgélek, hátha valahonnan olcsóé lehet rendelni, mert akkor kicserélném az összeset-
Szervusztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Eddig nem vettem észre, hogy csinálná, de ma ücsörögtem egy kicsit a Traficban (2,5dci 2005. évj.) és mintha alapjáraton, üresben ütemesen rázná a kasznit. Nem szétesősen. A hangja se csúnya. Ha kívülről hallgatom nem is hallani, és nem is látni. De a vezető ülésben ülve érezni. Finoman, teljesen szabályos ütemben.
Kb fél éve vásároltunk a párommal egy renault traficot használtan, és kezdenek elő jönni a problémák, ajelenlegi előtt sajnos az autó szerelő is értetlenül áll. Ugyanis Gyorsításnál a motor leáll, a műszerfalon kivillan a STOP és villog is egy másik STOP tábla, de nem rendszeres a leállás, van hogy 4-5 napig sem áll le.
Szeretnék segítséget kérni, hogy valakinek volt már ilyen problémája és mi volt rá a megoldás.
Nem, erősebb csapágyak is vannak benne, meg pár mm-el nagyobb tengely is. Ezzel küsöbölték ki az 1.9-es váltó gyengeségét, ezen soha nem megy ötönkre a nyelestengely mint az 1.9-en. De berakni nemtudod a belét