Pitt combjait csak azért említettem meg viccnek szánva, mert egy Trója ismertetőben szóvá tették, miszerint ebben megmutatja, hogy combban is izmos:))
engem különben nemhogy a combjai, de ő maga sem érdekel:))
Teljesen egyet értek! Pitt combjai nem kellenek senkinek főleg amikor ott van Keanu...:)))) A Tróját meg vasárnap fogjuk megnézni, Harpokratesz, legalábbis úgy tudom...
Lórien, tőled nem félek, te nem vagy nagyobb nálam, mint KENU, viszont természetesen asszociáltam...:))))))))
Nézz be Rejtő a HALADÓKNAK-ba! KENU, neked is ajánlom, mer olyan témát feszegetek, amit most nagyon vágsz! :)) Sőt, jobban is, mint én. (Harry Potter - HALADÓKNAK! topic)
Harpokatesz IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!! Napokig el tudnám nézegetni őt, de sajnos feleség társammal és Rejtővel együtt én is távozom három teljes napra! Nagyon nagyon jók mindegyik, a korkülönbség kérdésben pedig már van gyakorlatom! A Tróját még nem mutatták be, de Pitt comjai egy percig sem fogalkoztatnak! Bocs...
Heh, harpokratész, látom alkotsz! :))))Fantasztikus! Igen, ugyanazt bírom mondani, mint Rejtő, de nekem abszolút mindegyik tetszik, engem egyébkéntse zavart soha semmiféle korkülönbség semmiféle kapcsolatban. Na jó. Ez elég nagy túlzás, de annyira nem, mint Rejtőt. :) Ehh, egyébkéntis Keanu nemcsak KENUé, az enyim is, hát nem emlékszel a listára? Tőlem is félhetnél, kölök! :))) És nem asszociálni, nem Kölyök.
Szomorúan jelentem be, hogy távoznom kell három napra. Gondolom, ez másoknak inkább örömteli, mindenesetre nekem nem. :*((
/me most pityereg.
Hűha, Harpokratesz, micsoda képek!!!! Teljesen ledöbbentem, annyira jók!!! Zseniális vagy!!!
Nekem a fiatalkoriak tetszenek a legjobban... lehet hogy tudat alatt zavar a korkülönbség...:)))))) Na jó, ezt abbahagyom, mert KENU mindjárt jön, és közli hogy hagyjam békén a pasijait...:)
Szóval, Harpokratesz, el vagyok ájulva, annyira jók!:)
DVD-n érdemes inkább megvenni (a jobb képminőség miatt), a Duna TV-n már kétszer is ment, talán láttad.
mindhárom Kar-wai film meghódította a nyugati világ művészfilmes rajongóit.
itt egy oldal Az akció mesterei sorozat eddig megjelent, ill. még megjelenésre váró filmjeiből, amit a Best Hollywood ad ki. vannak letölthető trailer-ek a filmekből:
Igen, éde kedve Súrnőm, de abban a mailben te csak nyomtatnivalót küldtél, méghozzá MAGADAT! :))
Haladok. Remélem, elég kicsi! :)))
Nem akar vki róla képet keresni? Vagy nincs?
fogok indítani egy TK topikot, abba minden ázsiai jöhet, itt nem kedvelik őket:))
a Daniel Wu?? - helyes srác, de nem tartozik a legismertebb színészek közé. majd keresek róla képet. szerintem inkább Keanu hasonlít minden kínaira egy kicsit, nem véletlenül.
ez a jó a hongkongi filmekben, ha szar is a film, attól még érdemes megnézni, mert biztos látsz benne egy-két jó pasast.
Odeont holnap megnézem, hogy hogyan működnek most ott dolgok, és akkor ajánlok még néhány jó filmet.
hát Frodó kifogott rajtam. betettem egy csomó fotót róla, hogy legyen egy szőke, kék szemű kedvenc, de nem hagyta magát, pedig jó képek lettek volna.
Igen igen. Éppen most néztem meg a Bíboresőt. Csudaklassz a pasas.
Beszerzem a filmeket. Mondtad hogy tudsz párat ajánlani, megköszönném. Nem figyeltem mi jelent meg.
Egyébként Daniel Wu nagyon hasonlít Keanura... hogy ne annyira offok.
Ja akartam már mondani hogy van egy ilyen topic hogy kedvenc képek pasikról... Nézz körül ott is.
Megtalálták azt a lányt, aki a legmegfelelőbb lenne Harry Potter barátnőjének megformálására. Egy kínai lányról, bizonyos Katie Leungról van szó, aki a Harry Potter és a Tűz Serlegében szerepel majd és akinek ez lesz az első filmszerepe.
Katie Leunget több mint 4000 keleti színésznő közül választották ki a Harry Potter-filmek negyedik részének egyik szerepére, mégpedig ő lesz a film főszereplőjének első barátnője. A skót születésű, 16 éves Leung alakítja majd Cho Changot, a kínai lányt, akiért majd megdobban a varázslófiú szíve.
Egy bennfentes elmondása szerint: „A film producere és az írónő, J. K. Rowling mindenképpen egy teljesen ismeretlen lányt szerettek volna találni Cho Chang szerepére és Katie tűnt a legmegfelelőbbnek. Csinos, tündököl és mindenki számára egyértelművé válik majd, hogy Harry miért lesz szerelmes a lányba első pillantásra. Csillogó karrier vár még a lányra a jövőben.”"
Bocsesz, ha ez valakit nem érdekel, nekem viszont muszály megkérdeznem Jenőt és Lórient, hogy szerintük elég kicsi-e. Elég kicsi???:)))
megnéztem a csodaszép pasit: Rodrigo Santoro-t, de életemben nem láttam még egy filmjét se.
hát igen, a spanyolok..., ott vannak gyönyörű pasik. nekem ez a típus fekszik a legjobban.
azért nincs olyan szép, mint TK, mert nem mandulaszemű, de kissé hasonlít rá:))
És még fogok képeket felrakni róla no meg másról is. Nézz be mert van egy új pasi szerzeményem aki nem rosszabb Keanunál!! Szerintem ő is szívdöglesztő!!