Keresés

Részletes keresés

Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12646

Ebben nem lennék olyan biztos, főleg, hogy tegnap, amikor rápillantottam a BB1-re éppen egy 5-3-as csapat vezette a tabellát, szóval... :)

Amíg nincs pontos információ arról, hogy mi dönt az egymás elleni azonos mutatóban, addig csak a találgatás marad, bár nekünk kedvez.

Az Mte hosszabbítást játszott az EC-ben, Farkas sérüléssel küzd, Fearsszel pályán kívüli problémák vannak El-Amin érkezését emlegetik, szóval közel 50-50%-os esélyünk van ott Puljko nélkül is, benne lehet egy meglepetés, mint tavaly a nyitófordulóban.

A Nyír1-et itthon kötelező hozni, még Doyne érkeztével is, akár játszik Puljko, akár nem. Viszont a Falco nehéz dió lesz, az Arénában még nem nyertünk, valószínűleg új edzővel és esetleg új légióssal próbálnak zárkózni, mert nem hiszem, hogy Nyír1-en meg a Körmend ellen is nyerni fognak és akkor Benczének megköszönik..

Előzmény: Törölt nick (12641)
norris21 Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12645

Csoda, hogy Raiviovics még nem magyar állampolgár....

Előzmény: Törölt nick (12643)
norris21 Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12644

Én is így gondolom, Körmenden Puljkoval sem lennénk egyértelműen a mérkőzés esélyesei, de akár nélküle is győzhetünk. Én azt mondom, csak akkor lenne érdemes játszatni, ha biztosan felépült. Ha nem, akkor ráér majd két hét múlva a Falco ellen visszatérni, mert itthon a Nyír1 ellen nélküle is kötelező lesz a győzelem.

Előzmény: Törölt nick (12642)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12643

Hát igen, én sem gondoltam volna. Azért az is szép, hogy Szegeden nyertünk tükörsimán hússzal, most meg Berényben nyernek ők szintén elég simán.

Sebaj, majd honosítanak még valakit, aztán jöhet a 125. légiós is:)

Előzmény: Bruschi85 (12640)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12642

Kösz, Körmenden mindenképpen nehéz meccs lesz, ha játszhatna akkor is. Nyíregyet meg szerintem így is kellene majd hozni, bár Doyne-nal veszélyesebbek lettek.

Előzmény: vanekúr958 (12633)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 12641

azt nem hiszem, hogy a bb1-et veszi át az mkosz, max. fordítva:)

Előzmény: Bruschi85 (12636)
Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12640

Hehe :)

Azért erről nem ártana az ellenfeleknek is szólni az első kör előtt, mert több helyen néztem is mindenhol más a tabella állása :P

Ez a Berény hazai bukta erősen a meglepetés kategória, főleg a Szeged ellen, bár a legutóbbi EC meccs alapján a Berény sincs túl jó formában...

Előzmény: norris21 (12637)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12639

Yessssss

norris21 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12638

Mivel a Jászberény otthon tipszmikszelt a Szegeddel, igazából már dobogón vagyunk.

Előzmény: vanekúr958 (12634)
norris21 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12637

Mivel állítólag mi vagyunk a Nyerges csapat 2.0, nyilván úgy lesz majd a szabály, ahogy nekünk lesz kedvezőbb majd.

Előzmény: Bruschi85 (12636)
Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12636

De erről van valami konkrét leírás?

Mert átolvasva az idei bajnoki és kupa versenykiírást nem találtam pontos meghatározást egyenlő mérlegnél mi dönt pl. a Kupára vonatkozóan, az pedig kevés, hogy a BB1-en így számolják, amit átvesz az Mkosz, mert ők tavaly is össze-vissza számolták.

Az NS programja pedig a tavalyi év szerinti lebonyolítás szerint kalkulál.

Előzmény: Lecso11 (12631)
Barosspista Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12635

azok tudatlanok

Előzmény: vanekúr958 (12634)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12634

Az NSO programja nem így tudja...

Előzmény: Lecso11 (12631)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12633

Úgy tudom 1-2 hét, de ezt ne vedd kp-nek.

Előzmény: Törölt nick (12632)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12632

Puljkonak mennyit kell kihagynia végülis?

Lecso11 Creative Commons License 2013.11.19 0 0 12631

Na, most már szezon közben is úgy számolja az MKOSZ a tabellát, hogy nem a kosárkülönbség számít, hanem majd az egymás elleni. Így lesz meg majd az első 7 is a kupára, miután egy kör lement. Ez jelen pillanatban nekünk jó, mert a gólkülönbségünk gyenge, de az egymás ellenikben viszont mi vagyunk a legjobbak az 5-3-as csapatokból.

Előzmény: vanekúr958 (12627)
Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 12630

Szeretnék gratulálni a győzelemhez a csapatnak és a szakmai stábnak.

Újabb hét, újabb győzelem, zsinórban az 5.

Hol van már a gyenge kezdés, csak az a fránya Zete meccs ne lett volna közte, ugyebár itthon, de az még nagyon fog hiányozni a végelszámolásnál, ahogy továbbra is a földön kell maradni minden téren, hosszú még a szezon és nem lesz könnyű elérni a célkitűzést, azt látjuk egy-egy sérülés döntően befolyásolhatja a meccsek végkimenetelét.

Ráadásul igencsak tömör és kiegyenlített a mezőny a rájátszásért, szóval lépésről-lépésről kell haladnunk ezen az úton, ahogy a tavalyi sikernél.

Csapatjátékunknak köszönhetően Dávid Geri kiesése mellett most Puljko kiesését is sikerült megfelelően pótolni.

Nélküle ennél is szorosabb és keményebb meccset vártam hazai pályán, mikor nem láttam a bemelegítéskor, pláne, hogy egyre jobb formába lendült, úgy, hogy a túloldalon Barovics is hirtelen felépült.

Rosszul kezdtünk könnyen meglépett a Sopron, de sikerült újítanunk, elsősorban a zónavédekezésünknek köszönhetően, teljesen tanácstalanok voltak.

Kihasználtuk a hibáikat, és annak, hogy 3 irányítóval játszottunk a kezdőn kívül érkezett a padról Kiss Kornél meg is leptük őket. Ez a taktikai húzás is igencsak kifizetődött.

Végre jól szállt be, remélhetőleg ebből a meccsből sikerül önbizalmat merítenie, rá is férne, az eddigi halovány teljesítménye után.

A másik pozitív meglepetés számomra Horváth Marci agilis, lendületes játéka, ahogy pályára került látszott rajta, hogy bizonyítani akar és sikerült is neki.

Védekezésben szerzett labdákkal és fontos támadólepattanókkal, a zárásairól konkrétan lepattantak a soproni védők, öröm volt nézni a játékát. Jól tudta használni a testét a palánkok alatt, mind sebességben, mind helyezkedésben. Látszik, hogy van benne potenciál és töretlenül fejlődhet nálunk, ha lehetőséget kap. Remélhetőleg vele hosszabb távon is számolunk, nemcsak Geri visszatéréséig.

Mivel nem nagyon pattogtatnak szabadon tehetséges fiatal centerek a magyar bajnokságban, akik a jelenlegi helyzetünkben elérhetőek lennének.

A meccs embere nálam ismét Csizma lett, akinek ideigazolása, amellett, hogy telitalálat volt, hétről-hétre bizonyítja nemcsak a pontokkal és pattanókkal tud kitűnni a statisztikai lapon, hanem, védekezésben is, 5! kiosztott blokk és 7!! szerzett labda 32 Val. Azt hiszem, lassan kibérelheti a forduló legjobb centere kategóriát, mert kiválóan játszik KKK mezben.

Hinnant is talán legjobb meccsét tudta le az idei szezonban elvállalta a kritikus dobásokat, fontos duplákat, triplákat szerzett, nemegyszer bravúrral, védővel a nyakán és kezekkel az arcában. Szükségünk is van rá, hogy visszanyerje korábbi formáját, mert neki kell vállára venni a gárdát kényes szituációkban.

Fodor sokat melózott ismét, pontjai mellett gólpasszokkal tűnt ki. Nem hittem volna, hogy valaha is többen a nevét skandálják majd a kaposvári csarnokban egy-egy jó megmozdulás után. De változnak az idők.

A 2 remekül játszó légiósunk mellett Roncát kell külön is kiemelnem, Csizmával tarthatatlanok, uralták a festéket, a Barovics – Dénes párossal szemben.

Ez volt a kulcsa a győzelemnek, a nagy „futásunk” mellett. Onnantól hiába jött vissza az SKC a momentum nálunk és nem volt kérdés a győzelem.

Megnyertük a pattanózást, magunkhoz képest 10 eladott labda is megsüvegelendő teljesítmény meg persze ki ne hagyjam a védekezésünket. Sopronban a légiósok mellett a magas emberek kintről is veszélyesek, bár Tóth G alig játszott betegség miatt, de így tartottuk őket 70 pont alatt.

A leglátványosabb jelenetek a nem kis „sapkák” voltak, így december közeledtével a soproniak nem fognak fázni egy darabig, eleget kaptak a hazaútra is.

Akitől viszont több kell az Jancsikin, nem kell extra, mint az Alba ellen, de ennél több kell Puljko hiányában főleg, mert 2 triplájával nem tudta kompenzálni védekezésbeli hiányosságait..

Összességében roppant fontos meccset nyertünk egy felsőházi riválissal szemben, kemény melóval.

Jó kezdeményezésnek tűnt előzetesen, hogy a „főmeccs” után a kaposvári Tigrisek NBII-es meccsét is meg lehetett tekinteni a Sportcsarnokban a soproni Tigrisek ellen.

Kíváncsi voltam és maradtam, amit abszolút nem bántam meg. Szimpatikus volt, ahogy a srácok pályára léptek és bár saját bevallásuk szerint nem játszottak jól, a végén a harcosságukkal és lelkesedésükkel maguk javára fordították a meccset.

Látszik, hogy szükség van a versenyeztetésre „amatőr” szinten.

Pozitív az NBII-es szereplésük, vannak tehetségek az NB1/A csoport alatt is ez kiderült számomra a meccset látva. Szívesen olvasnék róluk a jövőben a honlapon is, és jó lenne, ha többször is összekötnénk a hazai meccseinket a Tigrisek meccsével, mert akkor még több néző lenne rájuk kíváncsi. Gratulálok a győzelemhez és sok sikert a továbbiakban a Tigris KK-nak!

Az egyetlen negatívum nem is a meccshez kötődik, hanem a lelátón lévő narancs székekhez.

Nem is a színnel van a legnagyobb gondom, bár lehetett volna pl. fehér is, inkább a funkciójával.

Azt nem tudom, hogy a pálya festésén kívül, melyik kaposvári Klubnak hivatalos színében van narancssárga.

Nem vagyok egy nyeszlett alkat, de ezek a székek nem a felnőttekre lettek méretezve. Folyamatos a lecsúszásveszély, kényelmetlen, egy idő után már a derekamon ültem és kicsi a háttámla, ráadásul jó lett volna, ha felhajtható megkönnyítve pl. az esetleges ki-be járkálást a szünetekben.

Sajnos a korábbi negatív vélemények beigazolódtak, ráadásul így, hogy már a lépcsőn sem lehet ülni, ami szintén kissé érthetetlen és túlszabályozásnak tűnik, ebből még lesznek bonyodalmak a szezon későbbi részében, ha ilyen mértékben fog nőni a nézőszám, amit ruhatár sem fog megoldani.

Örömmel láttam, hogy a Kapos.hu-n is fel lett töltve a meccs negyedekre bontva, kiegészítve az edzői nyilatkozatokkal, a teljes szintén megtalálható, így az ismétlésről nem kell lemaradnom az NFL miatt, a nézhetetlen vasárnapi kezdéssel.

A Kapos Tv-nél talán a sok kritikai észrevételt, amiket többen megfogalmaztunk, meghallgatták és elolvasták az illetékesek, mindenesetre ez egy jó irány lenne részükről, ha a meccsek elérhetőek lennének utólag online.

A Körmend behúzta a rangadót a Zete ellen, a katlanjukban sosem könnyű senkinek ellenfélként, de taktikusan, kontrollálva a játékot, csapatként, mellé párosuló jó védekezéssel, képesek lehetünk növelni idegenbeli győzelmeink számát. Mindesetre a Magyar Kupa miatt az első kör végéig mindenképp az első 7-ben kellene maradnunk, hogy az idén átalakított Kupában is bizonyíthassunk a korábbi évekkel ellentétben rögtön a nyolcas döntőben.

Puljkonak mielőbbi felépülést kívánok!

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 12629

Bár Lecsó biztosan tudja, de addig leírom, mert utánaolvastam pontosan, hogyan zajlik.

Az Mkosz MK Versenykiírása alapján az alapszakasz első!! köre után az első 7 csapat kiegészülve a Szolnokkal játszik egy 3 napos nyolcaddöntőt. Amolyan NCAA Márciusi Őrület mintájára a győztes továbbjut a vesztes hazamegy.

Köszönet ismét a teljes meccs felvételéért, főleg, hogy az ismétlés számomra nézhetetlen időpontban van az NFL miatt, bár örömmel láttam, hogy a Kapos.hu-n is fel lett töltve negyedekre bontva, kiegészítve az edzői nyilatkozatokkal, de mégis jobb egyben, mert így könnyen le is lehet tölteni mp4-ben és utólag megnézni.

A Kapos Tv-nél talán a sok kritikai észrevételt meghallgatták és elolvasták az illetékesek, mindenesetre ez egy jó irány lenne részükről, ha a meccsek elérhetőek lennének online.

Előzmény: vanekúr958 (12627)
Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 12628

Egyik sem ill mindkettő fog számítani :)

Előzmény: norris21 (12625)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12627

Sosem tudom, mit hogyan számolnak, a tabellát egy program dobja ki az eredmények ismeretében.

Mit ír a kiírás?

Lecsó biztosan jobban tudja.

Előzmény: norris21 (12625)
norris21 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12626

Egyébként Horváth Marciban én látom azt, amit pl. Bíró Bencében, Fónai Richárdban soha se, Kovács Somában pedig a többéves itt léte óta csak a Jászberény ellen a múltkor 5 percig kb. Bőven érdemes lenne itt marasztalni a kölcsönadás lejárta után is, vagy majd nyáron megszerezni, megérné beleinvesztálni egy kis képzést, van benne fantázia.

norris21 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12625

Az MK-hoz mi fog számítani? A kosár arány vagy a kosár különbség?

Előzmény: vanekúr958 (12624)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12624

vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 12623

Feltöltöttem a tegnapi KKK-Sopron meccs felvételét is, itt   lehet megnézni

Bruschi85 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12622

Megjelent a link kicsit késve, a 3. sikeres KTv-s próbálkozás után.

Még szerencse, hogy feltöltötted, mert így nem kellett választanom a Maccabi - Pana Euroliga rangadó és a KKK meccs között.

Előzmény: vanekúr958 (12621)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12621

Nem hiszem, hogy megjelenne a link...

Előzmény: Bruschi85 (12614)
vanekúr958 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12620

Nagyon sokat tévedett nevekben, szabályokban, történésekben is, nem az történt amit mondott, stb.

Előzmény: Törölt nick (12618)
reprocesszor Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12619

Köszi, hogy feltoltad a videót! Ha már a KaposTV képtelen volt arre a technikai bravúrra, hogy leadja... :)

A kommentátor szerintem vállalható volt. Nyilván hazi szívvel adta elő, meg néha kicsit bírózott is, de ennyi nálam simán belefér. (Ha valami sportcsatorna országos közvetítése lett volna, az már más tészta...)

Előzmény: vanekúr958 (12610)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12618

Szerintem nem volt gáz, vagy miért kérded?

Előzmény: vanekúr958 (12610)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.14 0 0 12617

Köszi, szerintem így sem tudom megoldani, de szombatra otthon leszek :)

Előzmény: Lecso11 (12605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!