Még kell neki a tapasztalat és szoknia kell a nyomás kezelését.Lesz még rá ideje a tehetsége megvan hozzá,de nem hiába mondják a snooker-ra:fejben dől el a dolog.
Kurucz Laciban ez a legidegesítőbb, én már többször is említettem ezen a fórumon. Egyszerűen nem lát vonalban. Valaki elmagyarázhatná neki hogy tök mindegy milyen szögben van a kamera, csak össze kell kötni a pontokat.
Szívesen kezébe adnák egy hosszú vonalzót, és kimerevített képernyőn megnézetném vele a ráláthatóságot/belökhetőséget, minden egyes alkalommal, amíg meg nem tanulja.
Máskülönben számomra nyugtató a hangja, normális fickónak tartom, de sokkal sokkal több szakmaiságot várnék el. Annyi dologra ki lehetne térni, de ők csak a statisztikákkal foglalkoznak, és magukat ismételgetik.
Alapvetően eddig nekem sem volt, angolul szoktam követni az eseményeket, amikor néha TV-ben nézem, megállapítom, hogy azért nem olyan, mintha angolul lenne, de nem volt soha sem vészes vagy idegesítő.
De amit ebben a pár napban sikerült összehoznia, az most nagyon felbosszantott.
Nem a szakkifejezések zavarnak (még akkor sem, ha néha nem arra használja amire kellene), sokkal inkább amikor olyanokat lát az asztalon ami a közelében sincsen.
Szerintem semmi baj vele, Ő 1 SZAKEMBER ki tudja hány évtizede van a sportba, szerintem ahhoz képest, hogy nem képzett kommentátor jól csinálja, a szakszavai kimondottan tetszenek
Nem teszi tönkre mert már nagyon régen nem hallgatom ezeket a dilettáns magyar kommentátorokat. Ha teheted, kapcsolj át angolra. Még jobb, ha BBC-n nézed.