Keresés

Részletes keresés

SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1070
Izzy turnézik egyáltalán? Én úgy tudom, nem nagyon szeret kimozdulni. Gilby talán előzenekarként jöhet Európába, de nem hiszem, hogy eljutna hozzánk, talán még Bécsig sem. VR turné pedig nem tudom, hogy lesz-e, tekintve, hogy Scottnak felügyelet alatt kell lennie még hónapokig. Guns meg nem lesz a Szigeten. Azért remélem, a következő öt évben lesz Magyarországon valamilyen koncertjük.
Előzmény: stevebi (1069)
stevebi Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1069
Term. én is megnézném bármelyik 'Guns-utódzenekart', de sztem. manapság nem sok esély van arra, hogy a Szigeten lássuk őket. A sziget.hu-n található kis szavazógépnek pedig nem sok értelme van, mert úgyis azt hívják el, aki júl-aug. környékén Közép-Európában turnézik és megfizethető.
Az utóbbi években pedig folyamatosan csökkent a színvonal, a másod-harmadvonalból jönnek fellépők.
A Velvet Revolver lemez(ha megjelenik) kellemes fogadtatása esetén megnőne az ázsiójuk, amit a Sziget nem fizetne meg. Sztem egy bécsi koncertre lenne esély.
Izzy és Gilby pedig ha át is jön Európába, akkor is max. egy Nyugat-Európai turnét csinálnának.
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.11 0 0 1068
Izzy papára naná, de Gilby-t annyira nem szeretem. Az is igaz persze, hogy ha már BP-n lenne, nem biztos, hogy kihagynám. Sőt. :o)
SOUTHERN Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1067
S, ha Gilby,vagy Izzy jönne szólóban?
Én azért rájuk is nyomnék 1000-rel.!
Előzmény: ESZTIKE (1066)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1066
Ennek érdekében egyet tehetünk: amikor a 2004-es Sziget leendő fellépőire lehet szavazni, ezerrel kell nyomni a Velvet Revolvert!! :o))
stonedrop Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1065
Egy Velvet Revolver koncertre én is kiváncsi lennék. Tulajdonképpen több közük van az igazi Guns N Roses-hoz mint Axl csapatának. Csak az a baj, hogy ők valószinüleg nem nagyon játsznak régi Guns számokat.
Bitter Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1064
Ha nem, nem..
Persze, hogy az igazi a legjobb. De a nem cél jobbnak lenni, hanem felidézni kedvenceket együtt, jó hangulatban.
És nem feldolgozás, hanem ez egy az egyben!:-)
Előzmény: ESZTIKE (1063)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1063
Jó szórakozást, de én valahogy nem vagyok oda az ilyen feldolgozásosdiért. Habár... a Sympathy For The Devilt piszkosul jól megcsinálták Axl-ék. Ha ők is ott lennének, tuti mennék! :o) Tudom, hülye dolog, de én pl. Guns N' Roses feldolgozásestre sem mennék el, mert folyamatosan hasonlítgatnék, és amilyen állati elfogult vagyok, mindig azt hoznám ki, hogy a "Kis Vörös" hangja az igazi. :o)

A korábbi kérdésemhez pedig csak annyit, hogy én is nagyon bízom benne, hogy lesz még "nagy visszatérés" és szorítok Axl-nek, hogy legyen sikerüljön összekapnia magát mind pszichésen, mind pedig fizikailag, hogy mielőbb kijöjjön az a stúdióalbum, utána pedig legyen egy szép hosszú turné, érintve Magyarországot is. Talán nem kívánok lehetetlent!

Bitter Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1062
Sziasztok!

Talán megbocsátotok, ha kicsit off leszek...

Bár aki hallotta már a GNR-t Stones-t játszani, az nem csodálkozik:)

Szóval:

"The Final Lick"
ROLLING STONES EST A BLUES ALLEYBEN!

Házigazda a STONED.
Vendégek: NOVÁK PÉTER, PRIBIL GYÖRGY, FEKETE JENŐ (Muddy Shoes)

NOVEMBER 13. 19-22h (22-kor tényleg vége!)
BLUES ALLEY: Szent István krt. 13. (pont szemben a Vígszínházzal, a Henry J. Bean's grill and bar pincéjében)

2 óra vegytiszta Rolling Stones!
Várunk mindenkit!

stevebi Creative Commons License 2003.11.10 0 0 1061
Ebből mondjuk kialakulhatna egy kisebb EU turné is, pölö ez időszakban szokott lenni Németo.-ban a Rock Am Ring és azért mégiscsak közelebb lenne.
Persze nem egyszer mondtak már le komplett turnét, úgyhogy várjunk még ezzel a portugál fellépéssel is.....

Előzmény: SpinyNorman (1054)
MarQczy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 1060
Ok szurkolunk neki:-)
Előzmény: SpinyNorman (1059)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.09 0 0 1059
Axlre épp ugyanannyira kiváncsi vagyok, mint Slashékra, tekintve, hogy a cilinderes legalább eljött közben egyszer a szigetre. Mondjuk az nem volt olyan jó koncert, de elhiszem, hogy mivel már kifelé tartott a Gunsból, a Snakepit '95 pedig megszűnt addigra, csak ilyen feldolgozásműsorral tudott fellépni. De még így is lehetett volna jobb, legalább a setlisten állítólag szereplő Neither can I-t elnyomhatta volna, ami az egyik kedvencem.
Bízom benne, hogy Axl vissza fog tudni térni. Ugyan más lett a hangja, de régebben több koncert károgásba fulladt, úgyhogy én nem ítélem meg olyan borúsan a helyzetet, főleg mivel nem hallottunk studióanyagot. Szerintem a visszatérés sikere Indiana Red pszichés állapotán múlik majd.
Előzmény: ESZTIKE (1057)
MarQczy Creative Commons License 2003.11.09 0 0 1058
Szerintem Axl már nem fog igazi GnRes dolgokat csinálni, hallgass inkább Slash Snekpit-et, az szerintem méltó a guns örökséghez. Az énekes más(dejó) és nagyon kellemes rock and roll muzsika dübörög.
Üdv
Előzmény: ESZTIKE (1057)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1057
Hát ne... :o) Én azért kíváncsi lettem volna Axl-re is (bár az utóbbi időben nagyon siralmas teljesítményt nyújtott). Szerinted képes még a "nagy visszatérésre"? Én nagyon kételkedem benne sajnos. :o( Pedig imádom azt a lökött, sipákoló rőt embert! :o)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1056
Az kizárt. Én a Velvet Revolvert vártam a szigetre, de szerintem Scott elintézte az egészet. Ne legyen igazam.
Előzmény: ESZTIKE (1055)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1055
Ha most elkezd az ember gyűjtögetni, akkor talán még nem is olyan gáz, hogy csak májusban lesz. :o) Annyira viszont nem hiszem, hogy szerencsések lennénk, hogy a Szigeten is feltűnnének... :o(
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1054
Jövőre, május 30-án a Rock in Rio-Lisbon-on játszik a GN'R, vagyis ők a lisszaboni fesztivál headlinerjei, szép magyar szóval. Portugália nincs olyan messze :) Csak vicceltem, sajnos nekem nagyon messze van. Meglátjuk, meddig tartja magát a hír.
Blue Silver Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1053
Köszi az infot stevebi.
Előzmény: stevebi (1038)
SOUTHERN Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1052
Bocs, SpinyNormann írta.
Előzmény: SOUTHERN (1051)
SOUTHERN Creative Commons License 2003.11.08 0 0 1051
Esztike jól megírta..., habár inkább a zenész pénztárcáját öli meg. Természetesen csak eredeti példány érdekel, nem TDK-n gyűjtöm a zenét, megtehetem anyagilag, azt hiszem ez nem szégyen... De azért köszi a segítséget!
Előzmény: Mike McCready (1045)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.06 0 0 1050
Na egy Axl vagy Slash-bábura esküszöm, lecserélém az "alvós" plüssmackómat"!!! :o))
stevebi Creative Commons License 2003.11.06 0 0 1049
Kb. nyár közepén a Jókai úti MCD-ben láttam pár Izzy lemezt, de az utsó 'természetesen' 5ezer fölött volt!!
Előzmény: SpinyNorman (1048)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1048
Ma a CD-Pincében láttam Live Era-cédét használtan, 4500-ért. Még engem is gondolkodóba ejtett. Volt Gilby Clarke Rubber is, szimbolikus 1700 Ft-ért. Én igazából Izzy-lemezt kerestem, hogy megnézzem, milyen egy teljes album nála mostanság, de az nem volt :( Mindenkit megnyugtatok, azért nem jöttem el üres kézzel, bár nem "GN'R-közeli" albumot vettem. Ja és egy érdekesség: a Szent István körúti használtcédé-boltban láttam "rocker akciófigurákat", remélem, tudjátok miről van szó. Volt Manson, Ozzy, Kiss-tagok, de Slash vagy Axl persze nem. Ugyan elég drága volt, de egy Guns-bábuért beküldtem volna a Jézuskát :)
Előzmény: Mike McCready (1047)
Mike McCready Creative Commons License 2003.11.05 0 0 1047
Ja, persze:)
Előzmény: SpinyNorman (1046)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.04 0 0 1046
Gondolom ez Southernnek szólt, ugye? Nekem már van - bár az egyiket véletlenül kölcsönadtam, s ennek már fél éve :(((( Kölcsönadás: nem, nem, soha!
Előzmény: Mike McCready (1045)
Mike McCready Creative Commons License 2003.11.04 0 0 1045
Szoval akkor irjam at..Mikorra kellene?
Előzmény: SpinyNorman (1041)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1044
Jaaa, így már értem. :o)) Alapszabály, hogy könyvet, CD-t kölcsön nem adunk! Sajnos nekem is jópár év kellett, mire rájöttem erre. De ezzel a szakajtónyi jogtiszta hanghordozóval tényleg fel vagy jogosítva (hú de randa ez a szenvedő szerkezet, ehh!) a másolásra! :o)))
Előzmény: SpinyNorman (1043)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1043
Kazettáról cd-re váltottam :) az UYI II pedig még kazettaként tönkrement (hogy adhattam kölcsön Guns-cd-t?!), úgyhogy pótolni kellett. Hasonló okok miatt az első Snakepitből is hármat tettem hozzá az eladási eredményhez.
Előzmény: ESZTIKE (1042)
ESZTIKE Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1042
Húha! Akkor Te nagyon bespájzoltál! :o)) Igaz, ami eddig megjelent, én is megvettem, de sok érdekességet szedtem le a Kazaa-ról is. Ronda dolog, de... azt viszont ünnepélyesen megígérem, hogy amint kijön az új album, elsőként veszem meg. Bár ott tartanánk már, baxxa meg egy szatyor majom ezt a lökött Axl-t!!! :o)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1041
Atiras nem jo?

A másolás megöli a zenét! :) Amúgy ez az egyetlen Guns-album, ami csak másolatban van meg. Appetite-ból, Liesból, UYI I-ből és Spaghettiből kettőt, UYI II-ből hármat is vettem, úgyhogy feljogosítva éreztem magam az időhúzó kiadványnál a másolásra.

Előzmény: Mike McCready (1040)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!