Mellesleg: tegnap felavattam az új gépet pentium4, 128 mega video. 1 G ram. Érdekes, ezzel a konfigurációval valahogy nem szaggat a mylord.
Fiammal meg is néztük egyhuzamban az 5-8 részeket.
Még mindig tudok röhögni az 1000 x látott poénokon.
Sziasztok! A Kvízparton elindítottam 04.22-én a Csengetett, mylord 3. részét. Poppytól elnézést kérek, tudom, hogy az első kettőt ő csinálta, remélem nem probléma, hogy én csináltam a harmadikat. Szóval kvízezzetek! Sok sikert. Szerintem az elsőnél nehezebb, de a másodiknál könnyebb lett.
Most találtam meg ezt a fórumot. Én nagy sorozat gyűjtő vagyok, megvan a teljes Mylord is (26 rész), ami 2 DVD-n el fér. Itt a teljes listám:
http://tv-sorozat.uw.hu Engem főleg ALF, Beavis & Butt-Head, és Mesék a kriptából epizódok érdekelnének, de jöhet más vígjáték is. Szal, ha van vkinek, írjon.
Segítség!!! Szeretném megszerezni a sorozat összes részét CD-n. Sajnos a Clansman nevezetű címről visszajönnek a levelek. Esetleg van valaki, aki meg tudta szerezni?
Meguntam, hogy nyekeregjek, mivel semmi letiltás a közleményekben nem volt, csak ápr. 6-án 1 hét bünti, beírtam, hogy az lejárt, kéretik visszakapcsolni. Úgy látszik működött. Csak rá ne jöjjön az, akinek a bögyébe gázoltam.
Köszönöm még1x mindenkinek a bíztatást.
Hajrá munkásosztály, hajrá ... !
Ha nem lenne oly komoly, azt írnám, Mr. Stokes biztos vinne szegény árvának a meggyeslepényből, de bár nem árva, szörnyű az ügy. Így poén kikapcs.
Herbnek: gondoltam valami ilyesmit megemlíteni, de letettem róla, még érzem törlőgombjuk izzó vasát, s ők nagyon érzékenyek, ha szóvá vannak téve. Amit ők csinéálnak másokkal, azon könnyebben átallépnek.
- Itt van hát, Dolby kapitány !!!
- Ki ez a vén nyanya ?
Üdv mindenkinek. Immár saját nevemmel, de még nem teljesen befejezve.
A moderátori túlkapások ellen hozzászólásaim önkéntes korlátozásával tiltakozom.
A moderátorokkal folytatandó szellemi párbaj kivételével egyelőre nincs mit mondanom.
Illetve lesz egy, de azzal később.
Köszönöm a támogatást. De egyelőre nem kérem. ha sztrájkot kell szervezni majd szólok.
Most megpróbálom nyugodt hanggal kicsikarni belőlük a korrekt választ.
Egyelőre még az ítélet sincs kihírdetve.
De bárhogyis, rá kell jöjjenek ők vesztenek többet. Hozzászólók nélkül a hajukra kenhetik a fórumaikat.
Ahogy Bástya elvtárs a szerénységet bírta önmagában és a fű alatt elkövetett, messziről, felülről belesz@ró mentalitásukkal nem tudtam (és nem is akartam) megbékélni sohasem.
Ahogy a mai hozzászólás termést láttam nem csak az én ügyemben ilyen lelketlenek. Másokon is keresztülgázolnak, s más okuk nincs rá, minthogy megtehetik. Jellemgyengeség és álnéven elkövethető hatalmi lehetőség szerencsétlen torzszüleménye a tevékenységük.
Egyik nyekergett, hogy en (an?) block becsmérlem a teljes gárdájukat. Ez így van, de maguknak köszönhetik. Mikor a moderálási kérdés évekkel ezelőtt téma volt, javasoltam, hogy ha nevüket nem is vállalják, de legalább alszámot kapjanak. Akkor modi_45-öt és polmod_122-t lehetne elküldeni melegebb éghajlatra.
Nem. csakis az összemosott, sunnyi nickeket használják, nehogy bármelyik is azonosítható legyen. Ha jó nekik, tegyék. Elimerésemre viszont ne számítsanak. Némelyikük alkalamtlansága miatt viszont egyetemlegesen viselik megvetésem.
Uff.
Most pedig, csengessetek Ivynak, hozzon fel abból a jó kis meggyeslepényből !
Az elején még képben voltam, olvasgattam a moderatopikot, az újabb eseményekről nem tudtam.
Nem időlegest kaptál csak?
Mikor jár le?
Indítsunk aláírásgyűjtést?
Ez utóbbi néha még hasznos is tud lenni, mikor engem akartak egy abszolút nemlétező dolog miatt kivágni, hatásos volt hogy sokan irkáltak a modiknak. (igaz, nem a polmodiknak..)