Keresés

Részletes keresés

hools Creative Commons License 2000.10.19 0 0 92
De nekem juszt se válaszolsz, mi? :)
Előzmény: PuPu (90)
PuPu Creative Commons License 2000.10.19 0 0 91
Dehogynem. Akkor is az volt a véleményem, hogy pont annyit engedhetek meg magamnak, mint amennyit velem szemben megengednek maguknak, - végtére is ezt nevezik jogos védelmi helyzetnek, - nemde?
Egyébként köszi a +6ó együttérzésed, - csak azért nem válaszoltam külön- külön, mert nem akartam azt a látszatot kelteni, hogy ünnepelném magam...
Remélem szép harcok jönnek!
Szia!
PuPu
:O)))
Előzmény: hools (87)
PuPu Creative Commons License 2000.10.19 0 0 90
Kedvenc nyilas szütyőm,
Tévedsz, - megérhették, - lehet, hogy a szomszédodban laktak, csak éppen nem tudtál róluk.
Abban igazad van, hogy együtt szégyenkezhetnének a Bauerral...
Egyébként igen könnyen osztogatod a kötelet, - kulturállamokban a büntetés és az elkövetett bűncselekmény között kell némi korrelációnak fennforogni.
Továbbá, - ha nem akarnál lesűllyedni az ÁVH szinvonalára, akkor sajnos el kell fogadnod azt a szomorú, ám hasznos szokást, hogy egy demokráciában Bauert is megilleti az ártatlanság vélelme, és nem neki kell bizonyítania az ártatlanságát, hanem az arra hivatott intézménynek az ő bűnösségét.És a bizonyítás nem abból kell, hogy álljon, hogy a degenerált speaker manikürszalonozik...
Én azért azt remélem, hogy te ezt előbb-utóbb megérted.
Előzmény: puzdra (78)
Erlkönig Creative Commons License 2000.10.19 0 0 89
Magyar Nemzeti Bizottmány (ha jól emlékszek), Kádár apánk az elsők közt végeztette ki még 56 decemberében, Szabó bácsival együtt.
Előzmény: Gurg (86)
Gurg Creative Commons License 2000.10.19 0 0 88
PuPu, ugyanez volna a hozzaallasod egy nyilas verolegeny eseteben is??
Előzmény: PuPu (76)
hools Creative Commons License 2000.10.19 0 0 87
PuPu drága, már nem emléxel, miért moderáltak ki? :)
(Amúgy nem válaszoltál üdvözlő soraimra a Moderátor, ki a hóra topicban, pedig ilyet nem sűrűn teszek..)
Üdv
hools
Előzmény: PuPu (85)
Gurg Creative Commons License 2000.10.19 0 0 86
nekem meg az ellenoldali Dudas Jozsef nem ismeros
Előzmény: Erlkönig (84)
PuPu Creative Commons License 2000.10.19 0 0 85
Hááát, - soha nem a sok eszedről voltál híres, - de hogy már olvasni sem tudsz, - ez azért arra utal, hogy át kőne kérned magad a gazditól a plakátfestő részlegetekhez, - ott talán még alkalmazni tudnak, mint festékhordót.
Mocskos gazember pedig valószínűleg a felmenőd lehetett, aki ahelyett, hogy megelégedett volna a pálinkával, egy ilyen kretént szabadított a világra, mint te vagy.
Előzmény: speaker (77)
Erlkönig Creative Commons License 2000.10.19 0 0 84
Bocsesz, nekem a Dudás József ugrott be, aki, ugye, ellenoldal.
Előzmény: Gurg (83)
Gurg Creative Commons License 2000.10.19 0 0 83
Erlkonig

ha jol emlekszem az 56-os mosonmagyarovari sortuz egyik felelose

Gurg

Előzmény: Erlkönig (81)
Gurg Creative Commons License 2000.10.19 0 0 82
pistuka, mondd meg apukadnak, hogy ne verje foloslegesen a gyereket, foleg ilyen gyava, beszari modon, biztos a munkahelyen egesznap cseszteti a fonoke, majd hazamegy, marhasagokat beszel (a poronyan tolti ki a duhet), es mellesleg arra keszteti a gyereket, hogy meg nagyobb marhasagokat irjon be az index forumaba, mindezek utan nyakonvagassal fenyegeti....hat milyen apa az ilyen??
pistuka nagyon sajnallak, nem lennek a helyedben
Előzmény: pistuka (74)
Erlkönig Creative Commons License 2000.10.19 0 0 81
Puzdra!

Bocs, de alultájékozott vagyok. Ki az a Dudás, akire gondoltál?

Előzmény: puzdra (78)
csicsolina Creative Commons License 2000.10.19 0 0 80
Hát mire lehet gondolni a mai világban?
Előzmény: polites (79)
polites Creative Commons License 2000.10.19 0 0 79
Kedves csicsolina!

"... vagy Fodor"

Én nem öngólokra gondoltam.
:)))

Előzmény: csicsolina (75)
puzdra Creative Commons License 2000.10.19 0 0 78
Milyen kár, hogy Szálasi verőlegényei nem élhették meg a saját jobb belátásukat. Most együtt szégyenkezhetnének Bauerral ugyanazokért.

PuPu angyalkám, a bauereknek, dudásoknak ugyanaz a kötél dukál, mint tanítómestereiknek. De ezt te soha nem fogod megérteni.

speaker Creative Commons License 2000.10.19 0 0 77
Az aki a körömletépést, embertársa agyonverését, leköpdösését, egy több gyerekes családapa " megalazás célzatú" felpofozását, majd sajnálkozást, hogy "nem bírta a verést, -inkább meghalt" a nép szolgálatának nevezi, az csak egy PuPos boli lehet, magyarul egy mocskos gazember.
PuPu Creative Commons License 2000.10.18 0 0 76
Kedves Torres,
Az élet bonyolult dolog, és nem hinném, hogy ilyen sarkosan meg lehet ítélni, mint ahogy itt erre ma kísérletet teszünk.
Az akkor aktuális politikai és társadalmi térben és légkörben kell elhelyezni az embereket, - a háború után, a személy akkori életkorát és előéletét figyelembevéve.
Nem menti ez az elkövetett cselekményt, de talán megmagyarázza, hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. Nem gondolta sok ember azt, hogy rossz szolgálatot tesz a népének, ha az állambiztonsági szervezet tagja lesz, - horribile dictu, - még hazafinak is hihette magát.
Vagy a munkásosztály hű harcosának.
Lehet, később rájött, hogy tévedett, lehet, hogy korrigált. Lehet, hogy ma már szégyelli, - de akkor tovább kellett élni és dolgozni.
Sok ilyen személyiség van a történelemben, és még több, akiről nem tudsz, - pedig lehet, hogy ott él a környezetedben.
Ne ítélj meg sorsokat szélsőségesen, ha javasolhatom.
Előzmény: Törölt nick (71)
csicsolina Creative Commons License 2000.10.18 0 0 75
...vagy Fodor.
Előzmény: polites (63)
pistuka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 74
Mert ha nem egyenes emberrel találkozik, hanem olyannal, aki sunyi és csak célozgat, mert gyáva még névtelenül is, egy utolsó rongy ember és annak ez jár.

Én ezt se értem, de azt monta, nyakonvág, ha nem írom le, ellenörzi, elnézést.

Gurg Creative Commons License 2000.10.18 0 0 73
az ilyeneknek nincs lelke, ergo lelkiismerete sem, ebbol aztan egyenesen kovetkezik, hogy lekiismeretfurdalasa sincs!
ha ebben az eletben nem, majd utana megkapja melto bunteteset!
Előzmény: Törölt nick (71)
pistuka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 72
Hát nem is tudom, leirjam e
Előzmény: Gurg (67)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.18 0 0 71
Egyszerüen szégyen, hogy egy jogász ilyen mocskos dolgokvan részt vett. Bauer Miklós szereplöje volt egy vallatásnak. Hogy nézhet ez az ember mások szemébe. Van-e lelkiismerete egyáltalán ennek a féregnek.
AZ pedig egyszerüen gyenge érvelés, hogy több nyelven beszélö jogász kellett az ÁVHnak, Ez egy hülye kérdés, hisz itt nem nyelveket beszélö jogászra volt szükség hanem egy olyan emberröl aki ehhez alany volt. Akit kihallgatott az magyar volt, akinek a kihallgatásánál nincs szükség tolmácsra.
Azt hiszem, hogy Bauernek sokáig lesz lelkiismeret fordulása.
Szégyen és gyalázat, hogy még jogászként volt mersze dolgozni.
Gurg Creative Commons License 2000.10.18 0 0 70
remelem nem azert, mert veletlenul Bauer elvtars letepte a kormet es faj neki?!
Előzmény: Gurg (69)
Gurg Creative Commons License 2000.10.18 0 0 69
jo, varok
Előzmény: pistuka (68)
pistuka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 68
Tessék várni mindgyárt megkérdezem
Gurg Creative Commons License 2000.10.18 0 0 67
te pistuka, apukád miért káromkodik?
Előzmény: pistuka (66)
pistuka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 66
KITALÁLTAM!!!! JUjjjjjDEjÓ!!!! KITALÁLTAM!!!! De én se mondom meg beeee!!!! Elnézést, Apukám káromkodik aszt mondja a kurvaanyját, úgy hogy megyek leckét irni, a nácikról tanulunk, holnap felelek belőlük.
Előzmény: Gurg (64)
pistuka Creative Commons License 2000.10.18 0 0 65
Hát nagyon izének tetszik lenni! Káromkodás az a j...? Olyan amit kitörölnek az Indexes bácsik?
Előzmény: Gurg (64)
Gurg Creative Commons License 2000.10.18 0 0 64
pistuka, mondtam, hogy majd megtudod
ugy sem ertened, es csak osszezavarodnal
mindent a maga idejeben
majd ha nagy leszel es jól viselkedsz, elmesélem az egész történetet
Előzmény: pistuka (62)
polites Creative Commons License 2000.10.18 0 0 63
"Annyi, hogy számon lehet őket tartani, és nem másokkal összekavarni."

Erre a rövid időre már nem érdemes. :))
Még ha esetleg Demszky meg is rúgja a becsületgólt.

Előzmény: csicsolina (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!