Keresés

Részletes keresés

ath Creative Commons License 2001.04.08 0 0 623
Ja, tehát, ha nyíltan vállalja amiért eddig is utáltátok, akkor már lehet jogosnak látod az ellenszenvet. Brilliáns logika. Most már csak az hiányzik, hogy kijelentsd, nem vagy antiszemita, csak.....
Előzmény: Lóci_fradi (621)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.08 0 0 622
Gratulálunk, Pölő!

Rúgtunk öt kapufát, csak az az átkozott balszerencse... Ugye csak ez a gond, más semmi?! Mikor rúgják már ki ezt a pancsert?! Elég volt!

HAJRÁ MTK!!!

Lóci_fradi Creative Commons License 2001.04.07 0 0 621
Azt hiszem, nem nagyon érdemes kommentálni azt a hírt, hogy Zoltai Guszti a mötöká elnöki tisztjére pályázik. Ezek után ne nyafogjanak a libások. hogy általános ellenszenv veszi körül őket.
Ha ő lesz az elnök, akkor végérvényesen leszögezhetjük, hogy megvan a magyar Ajax.
biancoblu Creative Commons License 2001.04.06 0 0 620
Babos- Molnár, Kutya, TANÁR ÚR, Szamosi - Madar, Halmai, Illés, Zsivóczky - Kenesei, Gusatu

Talapa Janit ne szidd! A legnagyobb:).

hirszerzo_d Creative Commons License 2001.04.06 0 0 619
Szerintetek az elmúlt 5 év legjobb MTK-ja milyen összeállításban lépne pályára?
Szerintem:

Babos - Lőrincz - Szekeres-Halmai-Molnár -Madar-Illés-Buzsáky-Erős -Kenesei-Orosz

És akikért nem kár: Egressy, Farkasházy, Preisinger, Talapa...

csabiman Creative Commons License 2001.04.06 0 0 618
Zoltai Gusztáv lehet az MTK elnöke
2001. április 6., péntek, 12.35

Elfogadta a felkérést az MTK elnöki tisztségére Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) ügyvezeto igazgatója.

Zoltai pénteken látogatást tett a klubnál és megbeszélést folytatott annak illetékeseivel. A Mazsihisz ügyvezeto igazgatója közölte: nagy megtiszteltetésnek tartja a felkérést. Az MTK elnökének személyérol az egyesület április végén, május elején sorra kerülo tisztújító közgyulése dönt.

(MTI)

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.06 0 0 617

Sziasztok!

Kötődés ide vagy oda, nekem Kenő marad mindíg az elsőszámú kedvenc az MTK-ban vagy bárhol máshol, és Pölöskeire is mindig neheztelni fogok amiatt , mert elküldte őt.
Most lenne rá nagy szükség igazán....

Ennyi
Hajrá MTK&Barcelona

biancoblu Creative Commons License 2001.04.05 0 0 616
Valszeg nem örült neki, hogy elküldték :(. Meg nálunk sohasem ő volt az elsőszámú sztár. Egyébként elgondolkodtató, hogy igazi kötődés nem alakult benne ki a klub iránt, pedig soha máshol nem játszott (eddig).

HAJRÁ MTK!!!

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.05 0 0 615
Sziasztok!
nagy a pangás..

Kenesei azt nyilatkozta, hogy szíve szerint SOHA nem jönne vissza az MTK-ba, vagy marad Győrben, vagy külföld.

Vajon mi lehet a gondja?

Hajrá MTK&Barcelona

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.03 0 0 614

Sziasztok!

A meccsnek szerintem az volt a két pozítívuma, hogy nyertünk és játszott Buzsáky is, ezenkívül nem sok

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona

biancoblu Creative Commons License 2001.04.01 0 0 613
1-0-ra győztünk! Megint nagyon szar meccset játszottunk, de Béla lőtt egy gyönyörű gólt (kihagyott még 50 ziccert), a Lombard még mindig nagyon rossz. Ez így kevés lesz a ZTE ellen, de azért:

HAJRÁ MTK!!!
U.i.( a zöld kollégák kedvéért):
TABELLA!!!

biancoblu Creative Commons License 2001.04.01 0 0 612
Ha ma nem nyerünk, akkor szinte biztos, hogy új edzőnk lesz :-/. De azért muszáj lenne győzzünk, mert megléphetnénk két ponttal a Fraditól, meg persze a többiektől is.

HAJRÁ MTK!!!

r.tonyo Creative Commons License 2001.03.30 0 0 611

Sziasztok!

Szerintem Pölöskei követhetné Komjáti példáját, de ne Komjáti kövesse Pölőt a kispadon.

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona!

Előzmény: biancoblu (610)
biancoblu Creative Commons License 2001.03.29 0 0 610
Mike!

Háromszor ilyen szarul nem játszhatunk, ne reménykedj! Bár, én már mindent el tudok képzelni :(. Egyébként Pölő követhetné Mattthaus példáját Bélával. Elölről indult, aztán középhátvéd lett. Kutya-Béla belső védőpáros :). Játsszon Béla a helyén, és máris jobban jönnénk ki. Szerintetek milyen lenne, ha Bognár Gyuri ülne le a kispadra? Pillanatnyilag jobb ötletem nincs, bár Komjáti szabad:). Na jó, ez viccnek is rossz :( Csakazéris:

HAJRÁ MTK!!!

Mike_ Creative Commons License 2001.03.29 0 0 609
Szevasztok MTK-sok

Tegnap sehol sem voltatok... Remélem vasárnap is elrakunk titeket.Csak helyeselni tudom Kola írását,elől az MTK agy óriási nagy 0.Illés is elmehet...

Hajrá LOMBARD!!! Hajrá vidék!!!

r.tonyo Creative Commons License 2001.03.29 0 0 608

KVT!

Kenőt vissza, de rögvest!

Ennyi

r.tonyo Creative Commons License 2001.03.29 0 0 607

Sziasztok

Botrány kérem szépen, ami tegnap volt!

Szóval remélem nektek is kiderül lassan, hogy Pölöskei és az ő játékrendszere egy nagy 0.

Hol van Buzsáky?

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona

QQRYQ Creative Commons License 2001.03.28 0 0 606
Hát ez katasztrófa és borzalom!!!!

először el sem hittem...

A Tatabányát minimum 3 góllal kéne vernünk, még idegenben is... kész röhej.
(bocs a tataiaknak, de hát jelenleg kéne ennyi különbségnek lennie a két klubb között a mutatott formák alapján, de ugytűnik, hogy még sincs.)

Szombaton vissza kell vágni vagy a kupa után a bajnokságot is kezdhetjük sajnálni...

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

biancoblu Creative Commons License 2001.03.28 0 0 605
Most derült csak ki, ha Ferenczi nulla, akkor Bükszegi -ebben, és csak ebben a játékrendszerben- -2 :( Evvan...
Kola Creative Commons License 2001.03.28 0 0 604
Sajnallak benneteket.
Azert nem megy az egycsataros jatek, mert egy csatarotok sincs.
Ferenczi egy nagy 0
Hajra ETO!
Előzmény: biancoblu (603)
biancoblu Creative Commons License 2001.03.28 0 0 603
ELÉG VOLT!!!!

Ez nem játék, semmi elképzelés sincs a csapatban, a Bükszegi nem előretolt ék, Béla sem csatár, miért kell Komlósinak, Erősnek játszania, miért nem játszik Madar Csabi, Buzsáky?!?! Nem bítuk eltalálni a kaput, még Győrnél is szarabbak voltunk, egy harmatgyenge Lombard vert meg minket. EDZŐCSERÉT!!!!

Hajrá MTK!!!

kis gombacsik Creative Commons License 2001.03.28 0 0 602
a tatabánya meccs után szerintem lassan a pölöskei is elgondolkozhat arról, milyért nem megy a csapatnak az egy csatáros játék egy csatár nélkül. a javaslatom: edzőcsere!!!!
minthama azt nyilatkozta volna, hogy kompromisszum nélkül támadunk, na ez most nem jött be.
vissza kenőt, és a három csatáros játékot, meg egy normális edzőt.

más:
a fasznak kell itt ebben a topicban vonatozni, arra ott van a beteg srácok politikai fóruma. meg a bocsánatkérés topic. ott jól el lehet szórakozni a hasonszőrűekkel, lehe zsidózni, meg cigányozni, meg hasonlókat. bár semmi köze nincs a sporthoz, meg a focihoz, de hát olyan jó kiabálni a többiekkel. Ennyit tudtok, bravó.

ath Creative Commons License 2001.03.28 0 0 601
csatlakozom.
Előzmény: r.tonyo (597)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.28 0 0 600

Persze, hogy én írtam, de nem tudom olvastad-e Salamon azon hozzászólásait, amiket már kimoderáltak, azok aztán tényleg fájhatnak egy palesztin számára

Most ennyi

Előzmény: VDTN (598)
JOcika Creative Commons License 2001.03.28 0 0 599
Sajnálom, én ilyen vagyok! Ha mocskolnak, felkapom a vizet! És ezzel asszem sokan vagyunk még így! Neki címeztem a választ, olyan stílusban, amilyen az övé! Biztos lenne olyan szitu is, amikor Te sem lennél ilyen visszafogott. Egyébként VDTN írását ajánlom még szíves figyelmedbe! Én innentől kezdve befejeztem ezt a témát!

Hajrá Fradi!

Előzmény: ath (595)
VDTN Creative Commons License 2001.03.28 0 0 598
Azt hiszem az idézetet nem a Salamon írta, hanem Te. Persze értem, hogy Te ezzel csak a provokátor mivoltát akartad kicikizni, de ez éppolyan fájó lehet egy palesztin számára, mint amiről az ath írt.
Részemről is ennyi.
Előzmény: r.tonyo (597)
r.tonyo Creative Commons License 2001.03.28 0 0 597

Nem látjátok, hogy ez volt Salamon célja.

Ennyi

VDTN Creative Commons License 2001.03.28 0 0 596
ath!
Tökéletesen igazad van.
De! Amikor ezt olvasod:

"Hány Palesztint öltél meg, te fasiszta?

Hajrá MTK&Barcelona"

akkor miért nem lázad az önérzeted? Ez sem vicces...

Előzmény: ath (593)
ath Creative Commons License 2001.03.28 0 0 595
1. nem hinném, hogy salamon mtk-s, szvsz egy sima provokátor, akinek jól bedőltél.
2. ha ő hülye és primitív, attól még neked nem kell annak lenned. ha a vonattal viccelsz olyanokat is megbántasz aki semmit nem tett elened.
3. rtonyó elhatárolódott tőle, ugyanabban a hozzászólásban ahol neked is megmondta a frankót a vonatért. szvsz igaza volt.
4. mit kellene csinálnunk? lelőni? mert ha nem tesszük, akkor zsidózol nyugodtan? attól mert van pár fasz, nekem nem kötelességem elviselni a zsidózást. nagyon egyszerű a logikád, már megbocsáss.
Előzmény: JOcika (594)
JOcika Creative Commons License 2001.03.28 0 0 594
Nem tartom viccesnek. Mint ahogy Salamon beírásain sem tudok röhögni! Te pedig kurvára elfogult vagy ezen a téren, és nekem pedig ez az "ingem"! Szóval nem érdekel, hogy bunkónak tartasz emiatt a beírásom miatt! Mert amíg egy ilyen Salamon mocskolhatja a szülőhazámat, és kedvenc csapatomat(ezáltal engem is), addig én is hasonlóképpen fogok reagálni! És nem érdekel, hogy ezzel másokat is megbántok, mert azokat sem érdekli, hogy Salamon pedig engem bántott meg!
Amíg hagyjátok, hogy ilyen alakok legyenek köztetek, addig viseljétek ezt el!

Hajrá Fradi!

Előzmény: ath (593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!