Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Kulacs? Ne tessen engem lebecsülni! A tészcséből egy lajtoskocsi gégecsövén keresztül jött a frissités! Az utolsó kilométereken pedig egy locsolókocsi mikrocsippes vezérléssel lőtt utánam!
Átmentem a szomszéd falu autósboltjába bringával. Hazafelé egy voeckleri magasságú (kb. 8. kategóriás) vasúti átjáróhoz értem, no mondom most kipróbálom kiállva a nyeregből!
Nem vagyok a téma szakértője. Szerintem ebben az életkorban 16-től 26-ig még minden nő nagyon szép, bájos, csinos. Azt látom, hogy Frankie sokkal szebb, mint Beckham, de egyéb kérdésben nem tudok nyilatkozni:-)
Tény s való, de belőle előbb nézem ki a 16-ot, mint Szofiból. Tudom, hogy a szépségiparban megy lefelé a korhatár, de azért egy királynő ne legyen királylány. :-)
Most nem azé', hogy elnyomjam a szőkéket, de totál vakok ezek a franciák. Még, hogy Miss Tour de France... Bár lehet, hogy Miss Skoda nem indult, mert nem érezte fairnek. :-)
Imádom Tim de Waelet, de időnként elgurul a gyógyszere. Valahol láthatta Beckham Armani reklámját, lehet, hogy egy féhérnemű boltban, mikor gatyókát vett. Úgy gondolta, hogy ezt ő is megcsinálja, akár Beckham. Nekem személy szerint Tim de Waele kompozíciója, a kinyitott bőrönddel, dorkóval és rajtszámmal sokkal joban tetszik, csak nem tudom mennyivel dobná meg a fekete boxeralsók eladását ha ezt függesztenék ki a fehérnemű boltokban. :-)