Keresés

Részletes keresés

RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 653
Jogod van bárkiről bármit gondolni, sőt ugyanezt megítélni egy vagy két emberről. Nem várok dicséretet mivel ez csak az önkontrolon múlik. Nem tudom mit csinálnék ha valaki abbol a körből beszólna!

Előzmény: ath (652)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 652
rendes vagy, hogy nem váltod tettekre! ezért most dícséretet vársz? ha én azt mondom, hogy ismerek 2 dunaferr szurkolót és rajtuk keresztűl ítélem meg egész dunaújvárost, sőt az egész vidéket, akkor mit szólnál.
de azért nem vagy neonáci! :)
Előzmény: RW (651)
RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 651
Sajnos ismerek pár zsidó embert és az igazság az, hogy rajtuk keresztül ítélem meg az összes zsidót. Ez nem jelenti azt, hogy nincs közöttük normális, csak én nem találkoztam velük.

Részletezni nem szeretném, hogy miért nem szeretem őket, mert biztos sokan megsértődnének rajta.

Egyébként én életben is felválalom ezt, a cigány undorral együtt de azért nem vagyok neonáci. Őket sem kedvelem egyáltalán. Én a nemtetszésemet nem váltom tettekre.

HAJRÁ DUNAFERR!!!!

Előzmény: ath (650)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 650
már csak azt kellene megértenem, hogy itt a neten miért hemzsegnek a primitív antiszemiták? az életben miért nem találkozom velük? talán mert itt anonime fröcsöghetik szét az undorító eszméiket?
totelcamp Creative Commons License 2001.04.12 0 0 649
600
JOcika Creative Commons License 2001.04.12 0 0 648
Nekem is van egy privát véleményem, de inkább én is megtartom magamnak! Jobban járok, mert így legalább nem moderálnak ki! Különben sem szoktam fröcsögni, inkább maradok a normális vélemény nyilvánításnál. De ez ebben a témában nem megy.

Hajrá Fradi!

Előzmény: ath (647)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 647
azt azért kifejthetnéd, hogy mi bajod a zsidókkal. ismersz egyáltlán egyet is? egyébként ez alapján azt hiszem nekem is megvan a véleményem, de azt inkább megtartom magamnak.
Előzmény: RW (646)
RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 646
Na végre valami tényleg értelmes írás hagyta el a billentyűzetedet. A zsidó köznév , tudom de én merő tiszteletből írtam nagybetüvel. A történelmet azért még én is mint bunkó, tiszteletben tartom.

Személy szerint, bocs ha téged is érint a dolog nem szeretem a zsidókat. Az MTK-t pedig már kifejtettem, hogy miért. Az MTK szúrkolókkal semmi bajom, de tudod ez a fricskázás mindíg megvan az ellenfél szurkolóival. Ha ehhez még nem vagytok hozzászokva az a ti gondotok, úgy is az a csapat győz amelyik több gólt rúg és ebbe mi nem tudunk beleszólni.

HAJRÁ DUNAFERR!!!!!

Előzmény: ath (645)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 645
lehet, hogy amondatot nagybetűvel kell kezdeni, de spórolok az idővel. viszont azt, hogy zsidó, angol a magyar nyelvtan szabályai szerint kisbetűvel kell írni.
tudom mire használják, csak tájékoztatni akartalak, nehogy balul süljön el a drapid.
tőlem aztán nyugodtan kíirhatsz bármit, nekem semmi bajom nem volt eddig az újvárosiakkal, pedig lent voltam már párszor. most nem mehetek, mert dolgozom.
u.i.: én azt a következtetést vonnám le, hogy ti zsidó csapatnak tartjátok az mtk-t és jó házigazda módjára az ő köszönésükkel üdvözlitek őket. ha sértésnek szánod, akkor szerintem találj ki valami jobbat. nekem nem sértés ha héberül üdvözölsz, mivel nincs semmi szégyelnivaló azon, hogy a szurkolók jórésze zsidó származású.
Előzmény: RW (644)
RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 644
Én szegény bunkó! Sajnos nem vagyok járatos a Közel-Keleti nyelvekben, sajnos én csak Angolul beszélek remélem ezt megbocsátod nekem!

Lehet, hogy azt jelenti, béke de a Zsidók ezt használják köszöntésnél! Amennyiben ki lesz írva, mindenki azt von le belőle amit akar, tehát a média sem kiabálhatja, hogy Zsidó ellenesség tombol Dunaújvárosban.

Ugye eljössz?

HAjRÁ DUNAFERR!!!!!

Fiúka! A mondatokat azért még ilyen nagyfiúknak is nagybetüvel kell kezdeni!

Előzmény: ath (643)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 643
hogy nem vagy egy agytröszt az látszik, ugyanis olyan, hogy zsidó nyelv nem létezik. az, hogy shalom, pedig azt jelenti, hogy béke, úgyhogy nyugodtan kiírhatjátok.
látod, tényleg jó, hogy vagyunk! :)
Előzmény: RW (642)
RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 642
Szevasz te fő agytröszt! Tudod, egyikünk sem beszéli a Zsidó nyelvet, ezért megpróbáltunk valami hasonlót írni. Hála neked, mostmár helyesen tudjuk kiírni a drapira szerdán!

Még jó, hogy ilyen okos emberek is vannak!
Remélem eljössz Dunaújvárosba, hogy ellenőrizni tudjad a nyelvhelyességet.

HAJRÁ DUNAFERR!!!!!

Előzmény: ath (641)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 641
nna itt a másik uninteligens. lsd előző beírásom.
a mondandód többi részére reagálni sem érdemes. szánalmas.
Előzmény: RW (639)
ath Creative Commons License 2001.04.12 0 0 640
Shalom, te nagyon okos!
Előzmény: CRESPO (638)
RW Creative Commons License 2001.04.12 0 0 639
Sálem! (csak így fonetikusan) Mentek sonkát enni és locsolkodni húsvétkor? Szerdán szeretettel várunk titeket Dunaújvárosban! Vigyázzatok el ne csapjátok a pocitokat bőjt alatt!

HAJRÁ DUNAFERR!!!!

JOcika! Ki az a harmadik csapat? Ezt még nem árultad el nekem.

CRESPO Creative Commons License 2001.04.11 0 0 638
Szálem maccabi!Most szolok hogy jövö hét szerdán teljesen felesleges eljönnötök ÚJVÁROSBA ugyis itt marad 3 pont!!HAJRÁ DUNAFERR!!
biancoblu Creative Commons License 2001.04.10 0 0 637
Palkó!

Ezt rossz helyre címezted, nem mi küldtük el őket! Kenőről elég sokat írtuk, hogy mennyire kellene, Egressyvel meg csak az a baj, hogy nem korábban raktuk ki.

HAJRÁ MTK!!!
U.i.:Olyan szó, hogy pénzmágnás, nincsen.

pityim palko Creative Commons License 2001.04.10 0 0 636
Mi van veletek pénzmágnások? Ferenczy nincs, gól sincs. Talán nem kellett volna az Egressyt, Keneseit, Ileát elzavarni. CSak ugy mindig kereskedni, nyereséget kell termelni.
Pedig most lenne esélyetek a bajboki cimre ugyanis már régen volt az NB1-ben ennyi egyformán gyenge csapat.
Lehettek ti még a legkevésbé rosszak... Csak a Ried ne jöjjön!
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.09 0 0 635

A violás kérdés jogos!
A választ nem tudom

Ennyi

Előzmény: JOcika (634)
JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 634
Akkor miért nem Viola lettél? Én speciel nem szeretem az MTK sem, de a többség az Újpestet utálja legjobban. Szerény személyem utálati listáját egy harmadik csapat vezeti.

Hajrá Fradi!

Előzmény: r.tonyo (633)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.09 0 0 633

A válasz komplex:)))
Egy felmenőm ott sportolt, gyakran jártunk fel (vidéki vagyok) meccsekre.
A hangulat igazából soha nem érdekelt, bár tudom, hogy az a foci sava-borsa, számomra lényeg a mutatott játék, és ez 86-87-ben volt, amikor ugye a Verebessel.....
Persze az is fontos volt, hogy a Fradisták kit utálnak a legjobban:))

Ennyi

Előzmény: JOcika (632)
JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 632
Nem zárja ki egymást. Igaz én még nem ismertem olyan MTK szurkolót, aki ne lett volna zsidó, de biztos van ilyen. Csak érdekelne, hogy miért? A nagy számú közönség miatt? Az ebből adódó jó hangulat miatt? A szimpatikus játékosok miatt(Illés, Molnár, Orosz stb.)? Két dolgot tudok elképzelni, vagy azon a környéken laksz, és közel van a pálya, vagy az MTK-ban sportoltál. Bár sokat szurkolnak a Fradinak pedig a Felvidéken vagy Erdélyben élnek. Elárulod nekem, hogy miért szurkolsz az MTK-nak?

Hajrá Fradi!

Előzmény: r.tonyo (631)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.09 0 0 631

Szerinted a kettő kizárja egymást? vagy valamilyen feltételes kapcsolatban van, ha az akkor az, ha nem, akkor nem lehet az?

Ennyi

Előzmény: JOcika (630)
JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 630
Árulj el nekem valamit! Ha nem vagy zsidó, akkor hogy tudsz az MTK-nak szurkolni?

Hajrá Fradi!

Előzmény: r.tonyo (628)
JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 629
A zsidó gyökereket(származást még mielőtt valaki félreérti) nem tagadta senki! Csak a zsidó jelent!

Hajrá Fradi!

Előzmény: r.tonyo (628)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.09 0 0 628

Csak nehogy általánosítsunk!
Az nem igaz, hogy csak zsidók szurkolnak az MTK-nak: itt van pl. szerény személyem!

Még mindig nem tudom ki és mikor mondta, hogy az MTK nem zsido gyökerekkel rendelkezik?

Ennyi

Előzmény: JOcika (627)
JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 627
Mindenki tudta. Mégis hány helyen lehetett olvasni arról, hogy nem igaz. Mindegy. Vedd úgy, hogy nem szóltam. Még valaki félreérti, mint a múltkor. Nem akarok provokálni senkit!

Hajrá Fradi!

Előzmény: r.tonyo (626)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.09 0 0 626

Sziasztok.

Megint hoztuk a formánkat, ez szörnyű, botrány stb...

Pölöskei el, Kenő vissza, ha kell erőszakkal

Más.
JOcika!
A lényeg az, hogy már mindenki tudta azt ami a sporttörténet témájú könyvekben le van, volt írva.
Nem hiszem, hogy a leendő(?)elnök személye bármi újat bizonyítana, vagy legalizálna.

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona

JOcika Creative Commons License 2001.04.09 0 0 625
A lényeg az, hogy ezek után mondhattok, amit akartok! Ezzel nyíltan elismeritek azt, amit úgyis mindeki tud, csak Ti tiltakoztatok ellene állandóan!

Hajrá Fradi!

Előzmény: ath (623)
TYSON Creative Commons License 2001.04.09 0 0 624
Na mi van horgasorrúak!
Ahogy hétvégén otthol,jövő héten szerdán Újvárosban is szopni fogtok,"szép volt" mtk.
Gratula a Sopronnak,hajrá Nagy Tamás!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!