Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 679
hogy mi a magyarázat, nekem mindegy, de tény, hogy mélyről jövő a dolog. mindenesetre azt megfigyeltem, hogy egyes emberek milyen odaadással és érdeklődéssel vannak egy másik, idegen kultúra iránt, ami valami miatt, biztos nem véletlen. nem hiszek a véletlenekben...
a családfámat nem ismerem egyik oldalról sem, úgyhogy bármi lehet, keleties beütés van az apai oldalon (külsőleg).

négerek = fekák (nálam). nagyon birom őket, már csak azért is, mert nagy blues és jazz-rajongó vagyok, ott pedig vannak bőven, sőt tőlük ered mindkét műfaj, de a popzenében is szuperek. a fekák közt is vannak nagyon szépek, én már láttam nem is keveset. Blue zenekart nem ismerem, nyugodtan tedd be ide, kiváncsi vagyok rájuk.

nyugodj meg, Keanu mellett lesznek még más fiúk is, én megígérem, hogy gondoskodom erről.
a rajongás szerintem nem korfüggő, inkább alkati sajátosság, nem kell szégyelni és butaság elfojtani. gyereknek lenni meg jó, legalább lélekben. én imádom a gyerekeket, pont ezért, mert őszinték, nyitott lelkűek.

igaz, otthoni gépekhez ritkán van szerver, én munkahelyi gépen dolgozom. remélem az enyémek nem fognak eltűnni.

örülök, hogy ilyen szépen pörög a topik, pedig nem is én vagyok a topikgazda, ő már rég eltűnt.

Előzmény: wacsy (677)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 678
nem a te hibád volt :-)
Előzmény: harpokratesz (676)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 677
Hát lehet,hogy tényleg az egyik előző életed a magyarázat:-)Nincs tudomásod arról,hogy esetleg lennének keleti őseid? Ez még jobb magyarázat lehetne a rajongásodra és arra,hogy ilyen közel érzed magadhoz az egész ázsiai kultúrát.

Érdekes....előfordult már veled az,hogy pl. egy néger tetszett volna?
Nálam már előfordult.Egyszer.A Blue zenekar barna bőrű tagja pl.nekem kifejezetten tetszik:-)Nem tudom ismered-e? /látásból:-) /
Ha nem ismernéd,akkor majd megpróbálok felrakni képet róla,kíváncsi lennék a véleményedre!És persze a többiekére is!:-)

Tulajdonképpen ez nem is csak keanu-s topik lenne,hanem ugye itt lennének "...más pasik" is...És azért akadnak is :-)
Csak kifejezetten keanu-s topikról nem tudok én sem,de ha volna,akkor szólj nekem is légyszíves:-)
Az meg,hogy mi így rajongunk,azt sokak szerintem gyerekességnek ítélhetik....Biztosan sokan kedvelik olyanok is,akik emiatt nem írnak ide:-)Én is ismerek olyan nagy rajongókat,akik csak úgy magánalapon "háziköntösben" :-) rajonganak.

A képek felrakása:
A saját gépemen természetesen el vannak mentve a képeim amiket felraktam már.Szerverem viszont nincsen,nem volt és nem valószínű,hogy lesz valaha is.Most éppen új tárhelyet keresek,de a régi képberakások "elromlottságán" nem tudok segíteni:-(

Előzmény: harpokratesz (671)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 676
egyértelmű.
úgy látszik nem mindig veszem a lapot:)
Előzmény: wacsy (674)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 675
én se tudtam betenni a képeket, pedig nagyon jók. tényleg, hát linkként is be lehet tenni képet, ha másként nem megy.
most az ázsiaiknál a macro-media flash homepage-k jöttek divatba, na arról leszedni meg végképp nem lehet.
köszönöm, ha elküldöd..., begyűjtök minden képet és webcímet.
ugye láttad az odeonos ajánlataimat?
Előzmény: Sárkány (667)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 674
Azt hiszem megint félreérthető voltam....
"ööö...hát igen:-)" = tényleg el lehet ájulni tőle:-)
Na így már jobb?:-)
Előzmény: harpokratesz (673)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 673
ne mondd má', olyan cool!
Előzmény: wacsy (669)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 672
tényleg gyönyörű az a Santoro..., mivel spanyol, nem fogjuk sűrűn látni vásznon, bár azért a spanyol filmeket szépen hozzák be hozzánk, csak jegyet kéne venni a moziba.))
Előzmény: wacsy (668)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 671
Szia wacsy!

minden nőnek más a férfi ideálja, ez egyéni, szubjektív dolog, és így van rendjén. az ázsiaik sokaknak nem tetszenek, ami végülis érthető, hiszen annyira mások. én gyanítom, hogy előző életeim valamelyikében ázsiai lehettem, talán többször is, mert nagyon értem/érzem őket, és most is nyugodtan elvegyülhetnék közéjük, nem tűnne nekik fel, hogy európai vagyok (csak a kék szem). talán innen ered a csodálatom irántuk, vagy ki tudja...

Keanu nekem is tetszik mint pasi, többször is említettem már, különben nem írkálnék ide. meg hát, ő is negyedrészt kínai, mint tudjuk, és ez látszik is rajta. nagyon megérdemelt egy topikot, csak azon csodálkozom, hogy ilyen kevesen rajongunk itt érte (pláne a Mátrix után). lehet, hogy van másik K topik is? - megnézem.

igen, jó lenne, ha minél többen tennénk fel képeket, én magam részéről igyekszem.

szerintem, ha elmented a te saját szerveredre a képeket, akkor megmaradnak. ha az eredeti helyükről eltávolítják őket, akkor nem. én minden képet elmentek a saját gépemre, mielőtt beteszem ide.

Előzmény: wacsy (666)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 670
nem is rossz :-)
Előzmény: Sárkány (662)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 669
öööö...hát igen...:-)
Előzmény: harpokratesz (660)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 668
Fructy megnéztem én is az "új szépséget" :-)Santoro-t.
Még mindig nem üti Keanu-t nálam,de tényleg nagyon szép!!

Amúgy wacsy = vacsi.
Bocs,ha félreérthető voltam a látogatásom során:-)Szórakozott voltam.

Előzmény: Fructy (631)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.13 0 0 667
Az a helyzet hogy nagyon nehezen ment. Találtam egy csomó oldalt, de ezek az ázsiai macskakaparások teljesen összezavartak. Találtam ahol állítólag egy csomó wallpaper van, de hiába nyomkodtam az összes linkre, sehol semmi. Ja meg ált. html formátumban vannak a képek is, nem lehet beilleszteni csak linkelni. Ha gondolod elküldöm a linkeket meg a képeket. A jövő héten ha kell.
Csoda klassz a pasi. Gyönyörű szemek, csókos száj...:-))
Előzmény: harpokratesz (664)
wacsy Creative Commons License 2004.05.13 0 0 666
Szia harpokratesz:-)

A Keanu-imádó kifejezés nagyon tetszett:-))És még helytálló is!
Úgy látszik alapvető ízlésbeli különbségek vannak köztünk,ami nem baj,csak ez van:-)Neked nagyon tudnak tetszeni az ázsiaiak nekem meg sehogyse akarnak.
Látom a képfelrakásba nagyon belejöttél!!
Nagyon jókat raksz fel:-) És kedves tőled,hogy Keanu-val is foglalkozol ennyit,pedig nem ő a kedvenced!
Sajnos a tárhelyem nem igazán működik újabban ezért nem tudok képet felrakni mostanában :-( Sőt a régebben felrakottak is "elromlottak" :-((
Tudnék örülni,ha nem maradna végleg így.

Előzmény: harpokratesz (627)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 665
nekem mondod??
Előzmény: Anus (663)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 664
ahhh, gyönyörű!!!
éljenek a ázsiaiak!!

én is néztem oldalakat róla, szinte szebb, mint filmen. San Francisco-ban született, 30 éves, harcművészeti suliba is járt, kitűnő wushu-harcos.
különben Aaron is nagy harcművész, a Káosz-ban fantasztikus, amit művelt, még Jackie Chan is megirigyelhetné. fantasztikusak ezek a fiúk.

jujj, honnan tudtál képeket leemelni?? - nekem nem ment.

Előzmény: Sárkány (662)
Anus Creative Commons License 2004.05.13 0 0 663
EZ egy jó pasi!
Előzmény: harpokratesz (660)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.13 0 0 662
hmmmm

Daniel Wu
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 661
Pitt combjait csak azért említettem meg viccnek szánva, mert egy Trója ismertetőben szóvá tették, miszerint ebben megmutatja, hogy combban is izmos:))
engem különben nemhogy a combjai, de ő maga sem érdekel:))
Előzmény: sztregova (658)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 660
újra:
akkor Pitt combjai helyett:))
ettől el fogtok ájulni (én is majdnem):

Előzmény: harpokratesz (659)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.13 0 0 659
akkor Pitt combjai helyett:))
ettől el fogtok ájulni (én is majdnem):

sztregova Creative Commons License 2004.05.13 0 0 658
Há ez az! Nem lesz ott... lehet, hogy mégis arra fogunk fanyalodni? :)) Na jó. Viccnek is rossz. De ez mért volt kérdés? Sztriptízelni fog?

Nem jöttél át! Vagy nem írtál be...

Nem, sztem nagyobb vagyok nálad. Jó, KENU egyértelmű.

Egyébként megalakítottam.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (657)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.12 0 0 657
Teljesen egyet értek! Pitt combjai nem kellenek senkinek főleg amikor ott van Keanu...:)))) A Tróját meg vasárnap fogjuk megnézni, Harpokratesz, legalábbis úgy tudom...
Lórien, tőled nem félek, te nem vagy nagyobb nálam, mint KENU, viszont természetesen asszociáltam...:))))))))
Előzmény: KENU (655)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.12 0 0 656
Nézz be Rejtő a HALADÓKNAK-ba! KENU, neked is ajánlom, mer olyan témát feszegetek, amit most nagyon vágsz! :)) Sőt, jobban is, mint én. (Harry Potter - HALADÓKNAK! topic)
KENU Creative Commons License 2004.05.12 0 0 655
Harpokatesz IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!! Napokig el tudnám nézegetni őt, de sajnos feleség társammal és Rejtővel együtt én is távozom három teljes napra! Nagyon nagyon jók mindegyik, a korkülönbség kérdésben pedig már van gyakorlatom! A Tróját még nem mutatták be, de Pitt comjai egy percig sem fogalkoztatnak! Bocs...
Előzmény: Lórien Úrnője (654)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.12 0 0 654
Heh, harpokratész, látom alkotsz! :))))Fantasztikus! Igen, ugyanazt bírom mondani, mint Rejtő, de nekem abszolút mindegyik tetszik, engem egyébkéntse zavart soha semmiféle korkülönbség semmiféle kapcsolatban. Na jó. Ez elég nagy túlzás, de annyira nem, mint Rejtőt. :) Ehh, egyébkéntis Keanu nemcsak KENUé, az enyim is, hát nem emlékszel a listára? Tőlem is félhetnél, kölök! :))) És nem asszociálni, nem Kölyök.
Szomorúan jelentem be, hogy távoznom kell három napra. Gondolom, ez másoknak inkább örömteli, mindenesetre nekem nem. :*((
/me most pityereg.
Előzmény: harpokratesz (653)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 653
ahhhh, mily bjútiful ezeken:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 652
na, végre sikerült örömet szereznem:)))

nekem is a fiatalkori képei tetszenek leginkább, majd keresek még. állati helyes gyerek volt:))
a korkülönbséget meg ki nem tojja le:))

kicsinyíteni nem tudom még a képeket, elnézést, hogy ilyen bazi nagyok, de majd azt is megtanulom.

más téma:
látta már valaki a Tróját?
milyen?
és Brad Pitt combjai?

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (651)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.12 0 0 651
Hűha, Harpokratesz, micsoda képek!!!! Teljesen ledöbbentem, annyira jók!!! Zseniális vagy!!!
Nekem a fiatalkoriak tetszenek a legjobban... lehet hogy tudat alatt zavar a korkülönbség...:)))))) Na jó, ezt abbahagyom, mert KENU mindjárt jön, és közli hogy hagyjam békén a pasijait...:)
Szóval, Harpokratesz, el vagyok ájulva, annyira jók!:)
Előzmény: harpokratesz (649)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.12 0 0 650
itt sem rossz:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!