Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A minap vásároltam egy éles kis kést. No mondom a szatyor külső zsebébe teszem, hogy nehogy elvágja a kezem. Hazaérek, keresem a kulcsom, hát persze, hogy elhasította a kezem a kés. Oda tettem a kést ahol a lakáskulcsomat szoktam tartani(szenilitás első jelei).
Ezek szegény riderek, mihelyt letérnek az erény útjáról, rögtön ráfáznak. Sylvian Chavanel örülve a téli szünetnek valami emberesebb ételre vágyott. Miközben egy bicskával megpróbált felnyitni egy osztrigát, a késsel sikerült a csontig elvágnia az ujját. Szegény. Bezzeg a tészta-müzli-zselé kombóval nincs ilyen gond. :-(
Sajnos mi nem kapunk állami támogatást, mint a pártok, és így nem is tudunk megyőzni, mint a mérleg nyelvét. Úgy gondoltam, hogy az objektív lehetőségeket inkább beírok még egy szavazatot a trekre.
Szubjektíve a Trekre szavaznék, de objektív szempontok alapján megvesztegethetőgyőzhető vagyok bármelyik jelölt érdekében. Csak egy mintadarabot kérnék a típus(ok)ból tüzetes tanulmányozás végett. :-))
Bár én az idei kerékpárokra gondoltam, természetesen elfogadom a jelölést, hiszen a bianchit jelenleg is használják az élmezőnyben, mégpedig a kissé zűrzavaros sorsú Barloworld.
Az teljesen min1 milyen indokból. Egyébként szerintem szép kerékpár a trek, nekem jobban tetszik, mint az idomtalanul traktorszerű scott, amit mi használtunk.
Nekem már nagyon hiányoznak a versenyek, pedig még csak egy hónapja ért véget a szezon.
Szeretnék egy kis versenyt hirdetni, ha van kedvetek szavazzatok ti is!
Melyik a legszebb a pro tour csapatok által használtak kerékpárok közül?
Én mindjárt le is szavazok!
Bár a csapatot -Bram Tankink kivételével nem kedvelem - az én jelöltem mégis a Rabobank Colnagoja.
Azért tetszik, mert olyan igazi "old shool" stílusú. A váz olyan karcsú és légies, mint a régi fémvázas versenybringáké, a geometriája szabályos, letisztult. Nagyon tetszik a sima fényes fekete szín. A krómozott dura- ace szettel kissé olyan hatást kelt, mint egy elegáns limuzin az ötvenes évekből.