Keresés

Részletes keresés

biancoblu Creative Commons License 2001.04.17 0 0 763
Idézet a holnapi Sportból:

„Mi a véleménye Illés Béla teljesítményérõl?" - kérdezte egy újságíró az Újpest-MTK találkozó után, mire Pölöskei Gábor így reagált: „Most provokál?"

Ez tényleg ekkora barom? Hogy lehet egy ekkora ökör az edzőnk?

CRESPO Creative Commons License 2001.04.17 0 0 762
Itt leszek holnap is neizgulj.Vagyok olyan önkritikus pali!HA KELL!HAJRÁ DUNAFERR!
Előzmény: jung (761)
jung Creative Commons License 2001.04.17 0 0 761
Jo, hogy a meccs elott ekkora az arcod, de jobb lenne, ha meccs utan dumalnal, akkor konnyen megkimelned magad egy nagy pofaraesestol... T.
Előzmény: CRESPO (759)
msrj Creative Commons License 2001.04.17 0 0 760
Mash, te abban bízol, hogy leszakadnak a többiek a Fraditól? Békés döntetlen, ami csak nektek jó?
CRESPO Creative Commons License 2001.04.17 0 0 759
Na mivan!Semmi cinkelés felénk?Ennyire készvagytok lelkileg?Hát még szerda estétől,hogy tönkre lesztek!HAJRÁ DUNAFERR!UI:üdv a BÉLUSNAK)))))))))))
COW Creative Commons License 2001.04.17 0 0 758
Biancoblu!

Remélem megkaptad az E-mailt!

Boci

ath Creative Commons License 2001.04.17 0 0 757
miért? ha "csak" zsidóznak azt talán filoszemitizmusból teszik? ne hülyitsük már eygmást!
Előzmény: mash (755)
COW Creative Commons License 2001.04.17 0 0 756
Holnap a Vasmű úton várjuk a bátor MTK-sokat!

Boci

mash Creative Commons License 2001.04.17 0 0 755
ha csak zsidóznak, akkor nem
de ha mocskos zsidóznak akkor már igen
Előzmény: ath (754)
ath Creative Commons License 2001.04.17 0 0 754
:) ezt ugye nem kérdezed komolyan? ha ti egy emberként zsidóztok, akkor nem elég megalapozott titeket nácinak hívni? ne nevettesd ki magad!
Előzmény: predicator (730)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.15 0 0 753
SIA FÜTJIK!!!!DUNAÚJVÁROS-mötökábélus 5:0
mash Creative Commons License 2001.04.15 0 0 752
én bizom egy békés döntetlenben!
0-0
vagy
1-1
Előzmény: CRESPO (751)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.15 0 0 751
SZÁLEM MACCABI! Meg lesz a 2. szerdán ugy hivják,hogy:DUNAFERR!!
mash Creative Commons License 2001.04.15 0 0 750
CSALÁS!!!
Előzmény: extasee (749)
extasee Creative Commons License 2001.04.15 0 0 749
700
szul Creative Commons License 2001.04.15 0 0 748
OFF
Azoktol en is irtozom...
Most mennem kell majd valahol valamikor folytatjuk...
ON
HAJRA UJPEST!
Előzmény: h3o (747)
h3o Creative Commons License 2001.04.15 0 0 747
Off Folytassuk máshol, de ne mondd, hogy menjek vmi náci topicba!
Bocs
szul Creative Commons License 2001.04.15 0 0 746
OFF
Egyszeruen nem igaz hogy minden katonai mult becstelen.Ez igy eleg nagy csusztatas!!!Saron multja biztos hogy az egyebkent az 56-os izraeli-egyiptomi haboruban csapatparancsnokkent a frontvonalban sokkal csunyabb dolgokat muvelt...
A lemondas biztos nem ezert volt.Ezt te sem hiheted el...
Ketsegtelen teny a haborut az arabok kezdtek.De doreseg azt hinni hogy ez feljogositja izraelt arra hogy megakadalyozon egy nepet abban hogy letrehozza a maga szabad,fuggetlen allamat.
Az ehenhalasrol meg annyit hogy nem tudom tudod-e mekkora reszet adja az amerikai,hivatalos hozzajarulas izrael koltsegvetesenek.Megmondom az egyhetedet(!!!).Ennek tukreben nem fair a szoveged...
Irigykedes!!!!!!????????Ne haragudj az utolso orszagok kozt lesz izrael amire irigy leszek.Koltsenek csak vagyonokat fegyverre , militarizaljak a tarsadalmat, neveljek termeszetes ellenesen a gyerekeiket, addig Magyaroraszag csak gyarapodik.
Bocs nekem salloi nem tartozik a kedvenceim koze.O egyebkent egy jomodu zsido eletet elte kint akinek gondolom a palesztin felkeles csak rontotta az "uzletet".Nem hinnem hogy nem lenne elfogult kenyer(de meg mekkoera kenyer)adoival szemben.Az mh arabbarat cikket meg nem hozott le es nem is fog:(((((
ON
Bocsi
HAJRA UJPEST!
Előzmény: h3o (745)
h3o Creative Commons License 2001.04.15 0 0 745
Sziasztok!
OFF bocs tényleg húzok el, ha beírtam.

Szul! Te milyen ,,becstelen,, katonai múltra gondoltál? Azon kívül, hogy minden katonai múlt becstelen? Ha a menekülttáborok lemészárlásának vádjára gondolsz, arra válaszoltam - S. az ügy idején hadügyminiszter volt és aztán le is mondott. Ez kb. olyan mintha Albright lemondott volna, amiért a K-ba visszatérő albánok ölték a szerbekkel korábban együttmúűködő cigányokat.
Iz. és Pal. külön részek voltak 48-ban, csak az egyik mintha megtámadta volna a másikat és mint gondolom tudod, gazdaságilag a pal. területek Iz. nélkül kb. éhen halnának a rengeteg arab segély ellenére. A katonaságnak nyilván nagyobb sikere van egy olyan országban, amelyben sikeres(finoman szólva), mint ahol nem az, és úgy éreztem, hogy némi titkos irígykedés van a hangodban, hiszen pl. az orsz. 50 százalékos alkalmatlanság miatt. Mo Nato nélkül elég nagy bajban lehetne, szerencsére nekünk nincs okunk militarizáltnak lenni, és csodálni a katonaságot, ami nagy szerencse. Olvasd el Sallóit, tényleg, ő nem elfogultan ment oda, és pár év alatt lett véleménye. MH-archív.

ON
nem vagyok MTK-s de voltak szép megmozdulások, szerintem.

Husky Creative Commons License 2001.04.15 0 0 744
Üdv !

A ma esti Gólban a számítógép bebizonyitja, hogy a Újpest második gólját nem előzte meg les helyzet !!! :)))

Az mtk lesgólja elött szintén nem volt les - legyünk tárgyilagosak, de a tegnapi meccsen az Újpest megérdemelten gyözött ! Rég láttam már ennyire unottan és bénan focizó mtk-t.

Bye

szul Creative Commons License 2001.04.15 0 0 743
OFF
h3o!
Jol sejtetted nem ertem.Mi koze saron becstelen katonai multjahoz annak hogy ilyen meg olyan arabok hogy oltek le egymast?
A budai keruletek szoveg meg abszolut erthetetlen...Mi koze ennek izraelhez?
Azt hiszem egyetlen kerdesemre se valaszoltal.De ha tudsz valamelyikre is ne habozz!
Szerintem az a gaz hogy izrael politikaja sajatos kettos latasban szenved.Egyreszt harcol az antiszemitizmus ellen ugyanakkor o maga is faji alapon politizal lasd az arabokat ero folyamatos, kollektiv!!! buntetes elemeit tartalmazo joglepesek, intezkedesek.(pl munkavallalas szabalyozasa, mozgas szabadsag korlatozasa stb)
Tudom mi a standard valasz erre meg kell vedeni izrael biztonsagat.A del-afrikai apartheid allam pontosan ezzel a jelszoval indokolta a szinesboruek jogfosztottsagat evtizedekig.Es mi lett a megoldas, ezeknek a tomegeknek teljes egyenloseget biztosito jogokat kellett adni.Izraelnek is ezt az utat kene bejarni (tudom hogy ez az arabokon is mulik )de addig amig ti itt Magyarorszagon ilyen elutasitok vagytok nem hiszek a helyzet javulasaban ami egyebkent izrael erdeke is lenne de ugy latszik sajnos nagyobb az indulat ereje mint a belatase.
ON Bocs
A harom pont a megyerin bar a biro most nekunk kedvezett azert az igazsaghoz hozzatartozik ez az utobbi evek leggyengebb mtk-ja volt amit lattam.
HAJRA UJPEST!
Előzmény: h3o (741)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.14 0 0 742
Hát, erről a meccsről nehéz bármit mondani... Lassan már igazán kirúghatnák ezt a Pölöskeit, mert így még a dobogó is csak is álom lehet! Az egy dolog, hogy nincs csatárunk, de akkor is!:(

OFF
Semmi bajom a Nagymagyarország zászlóval, mint ahogy a Che Guevarással sem, de ezeknek szerintem nem a meccsen van a helyük.

HAJRÁ MTK!!!

h3o Creative Commons License 2001.04.14 0 0 741
Sziasztok!
off bocs.
Szul! ,,Melyik állam miniszterelnöke bombáz menekülttáborokat,,
Figyelj! A libanoni menekülttáborban SLA-tag KERESZTÉNY ARABOK mészároltak le más arabokat afeletti méltatlankodásukban, hogy az arab szélsőségesek felrobbantották a megválasztott parlamentet, érted?
A katonaság misztifikálása kicsit érdekes kérdés, ott, ahol a budai úri kerületekben 90 százalék az alkalmatlanság...

Nagyon erősen javaslom, hogy olvasd el Sallói levelét archívban a Magyar H-ban Izraelből, érdekes lehet neked egy ember véleménye, aki ott élt!!

Elnézést, de nem tudtam megállni..
Cserébe súlyosan megpirongatom ábrahám attilát

belady Creative Commons License 2001.04.14 0 0 740
2-1 Illés.
Még 2 perc
belady Creative Commons License 2001.04.14 0 0 739
Vesztésre álltok...
Ute-Mtk
2-0
Még kb. 15 perc van.
szul Creative Commons License 2001.04.13 0 0 738
ON
En is igy gondolom de azert egy kis politikai velemenycsere belefert voln.Talan majd valamikor...De mi bajod a magyar zaszloval?
OFF
Vicc volt.:)
HAJRA UJPEST!!!
Előzmény: biancoblu (737)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 737
OFF
Vannak, de nem ide! Ez most halál komoly, én igyekszem a kettőt elkülöníteni, sem Che Guevara, sem a történelmi Magyarország zászlóját nem viszem ki a meccsre, Egy szurkolótábor szerintem ne politikai alapon vállaljon közösséget, hanem az adott klub szeretete vezérelje őket!

ON
Azért az nem olyan nagy szám, hogy te kimész! Na de mi:-)! Az e-mail címed azért érdekes!

HAJRÁ MTK!!!
Jó éccakát mindenkinek!

szul Creative Commons License 2001.04.13 0 0 736
De mi ez?
Előzmény: biancoblu (734)
szul Creative Commons License 2001.04.13 0 0 735
OFF
Igy olyan mintha nem lennenek erveid.Eleg cikis...
ON
En is ott leszek.:)
De a harom pont a Megyerin marad.
HAJRA UJPEST!
Előzmény: biancoblu (733)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.13 0 0 734
Idézet a Színes Sport még meglévő online kiadásából:
"Labdarúgás (szabó)
Küszöbön álló klubadásvételekről hallottunk. Persze, amolyan zuhanyhíradós pletykák ezek, de úgy gondoltuk, rákérdezünk. Állítólag Várszegi Gábor eladja az NB I-es MTK futballcsapatát, és az Újpesthez nyergel át.

A vérmesebb pletykálkodók szerint Várszegi már ki is vásárolta a lila-fehér klub két tulajdonosát. A másik híresztelés szerint Bíró Péter, a Lombard FC tulajdonosa ,egyesületet vált", Várszegi távozása után ő lenne az új Hungária körúti góré. Próbáltuk elérni Bíró és Várszegi urakat - sikertelenül. Ám, ha az ügyletből lenne valami, akkor föltehető, hogy az érintett futballcsapatok edzői valamit már hallhattak.

Kisteleki István, az Újpest trénere kizártnak tartja a tranzakciót.
- Igen udvariasan fogalmazok, amikor annyit mondok: blődség - nyilatkozza. Ebedli Ferenc, a Lombard vezetőedzője így nyilatkozik:
- Tatabányára is leszivárogtak a hírek, de alig hiszem, hogy lenne valóságalapjuk. Az elmúlt napokban többször találkoztam, és beszélgettem Bíró úrral, bizonyosan szót ejtett volna erről, ha valóban tervezne valamit.

Gyulay Zsolt, az újpesti futballműködtető kft. ügyvezető igazgatója úgy tudja, az újpesti tulajdonosok senkivel sem tárgyaltak, tudomása szerint Várszegi Gábor sem kopogtatott az ajtajukon.
- Nem hiszem, hogy tulajdonosváltás elé néznénk - nyilatkozza az egykori kajakos fenomén. "

Már megint kavarnak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!