Keresés

Részletes keresés

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 120

Pedig van benne valami. Janulusz meg kb pont ugyanilyen. Persze az nem bassza a csőröd.

Előzmény: hódember (111)
baculum Creative Commons License 2017.10.16 0 0 119

Mengyelejev legfontosabb tudományos tevékenysége az etil alkohol és a víz optimális keverékének kémiai kiszámítása :-) és szabványosítása.

:-)

Az forradalmasította a vodka gyártást a standar bevezetésével :-)))

Előzmény: baculum (114)
Traubi Creative Commons License 2017.10.16 0 0 118

Hol itt a visszaélés?

Előzmény: fák, juh, madár2 (110)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -1 0 117

Mint már mondtam, az "abban az országban" példálózás ballibek részéről még jó darabig nem játszik. Az a bizonyos lincselés volt a legalja, amit ebben az országban konkrét előzmények után az akkori passzátszelet fújó társulat által felbiztatva követtek el azok a férgek.

Előzmény: hódember (111)
Mesrine Creative Commons License 2017.10.16 0 2 116

Egyértelmű. Nekem sem szimpi ez az Indexes csávó az irományait tekintve, és függetlenül attól, hogy be volt e nyomva, igaz-e az előzmény sztorija, vagy akármi... összeverni nem kellett volna.

Ellenben ez a dumája amit facen nyomott:

"Semmi mást nem szeretnék, csak azt, hogy egyetlen pillanatra azt érezzem, hogy legalább a multinacionális nagyvállalatok nem úgy működnek ebben az országban, mint valami MGTSZ. Hogy hiába a rendszerszintű erőszakosság, meg hogy újból terjed, hogy hiába van igazad, kussolj, de legalábbis beszélj halkan, tisztelettel az elvtárssal,"

Ebbe politikát belevinni, fasság a köbön. Az ilyesmi nem magyar sajátosság, nyugaton is bőven előfordul ilyesmi. De még ebbe is belevitte a politikát.

"hiába a rendszerszintű erőszakosság" hát ez az. Ezt írtam már itt, hogy nem a rendőrség, a TEK, az orbánakárkik verték meg, hanem egy multicég bizt. őre.

A verést nem érdemelte meg, de a posztjával számomra csak igazolta újra azt, hogy egy alapvetően faszfej.

Előzmény: Hun az ősanyám? (82)
P.nabajusz Creative Commons License 2017.10.16 0 2 115

"Szabó követeli, hogy a felmerülő orvosi költségeken túl 500 ezer forintot fizetne kártérítésként az Amrest"

Milyen orvosi koltsegek? A kispocs nem fizet TB-t?

baculum Creative Commons License 2017.10.16 0 0 114

igen, kóser változatban is.

Sokan azért esküdnek fel a vodkára:-), mert pont azokat az illó olajokat, meg egyéb íz anyagokat nem tartalmazza, amik :-) tudat módosítást is végezhetnek :-).

Előzmény: WasLos? (107)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 0 0 113

A videóból is elég szépen legyütt.

Előzmény: Hun az ősanyám? (106)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 112

Ja, bocs azt hittem, hogy többször is visszamentél oda.

Előzmény: WasLos? (105)
hódember Creative Commons License 2017.10.16 0 0 111

Ezt a hülyeséget...

Téged nem szoktak lepisszenteni társaságban?

Előzmény: Törölt nick (98)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.10.16 -1 1 110

Újságírói származása: indexes. :)

És pont, hogy nem fontos. De nyilván ha engem vernek meg abból nem igazán lesz kivizsgálás. De ennek a fazonnak feltétlenül be kellett jelentenie és vissza kellett élnie az "újságírói" mivoltával.

Ez pont olyan, mint ha cigányt vernek akkor ki kell dobolni a származást, de ha cigány ver, akkor tilos.

Előzmény: WasLos? (99)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.10.16 0 0 109

Elöször is, csak egy kormánypárt van, a farka nem jácc

Másdszor is, lehet hogy stratégiai együttműködést kötött a kormánnyal

A mi multink jó multi

Előzmény: panthera negra (102)
baculum Creative Commons License 2017.10.16 0 0 108

Eztnem is gondolnám.

Pusztán számos helyen találtam külföldi eseteket, ahol volt cirkusz.

Előzmény: WasLos? (95)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 107

Szatmári szilva - ha eredeti :) 

Előzmény: baculum (103)
Hun az ősanyám? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 106

Persze!   A topikból már kiderült, hogy kicsoda-micsoda ez az indexes Szabó Zoltán...

Előzmény: panthera negra (96)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 105

Társaság és a csajok maradni akartak .... 

Előzmény: fák, juh, madár2 (101)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 104

Láttam mér ennél durvább kidobást is, meg  Londonban az Oxford street-en hajnali késelést. Simán el tudom képzelni az eredetit. Pesten meg empirikus élményem is volt róla. Igaz ott nőci volt a dologban, a pasija nem nézte jó szemmel a smacizást és ő volt az erősebb...

Előzmény: az isteni Higgs bozon (100)
baculum Creative Commons License 2017.10.16 0 0 103

Minek eszel, :-) , injább igyál az fertőtlenít és ugyanazt az energiát beviheted herpesz, meg fosás nélkül:-))))

Előzmény: WasLos? (93)
panthera negra Creative Commons License 2017.10.16 0 0 102

Nem biztos, csak akkor, ha ez a kormánypártoknak politikai érdeke.

Előzmény: King_of_Giants (97)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 101

Egy darabig? Én szóltam volna egyből és ha nem intézkednek akkor nem megyek oda többet.

Ennyire eccerű.

Előzmény: WasLos? (93)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.10.16 0 0 100

Meg se verték tán. Megrendezett reklámfilm is lehet. Nagy illuzionisták a gazdájukkal együtt.

Előzmény: WasLos? (95)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 99

Szabó Z származását  hol hozták nyilvánosságra és miért fontos?

Előzmény: fák, juh, madár2 (94)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.16 -1 3 98

Abban az országban, ahol kigyúrt kopaszok szabályozzák az állampolgári beadványok mikéntjét, és a miniszterelnök megdicséri a panziós kocsijának kerekeit kiszurkálót, igazolva a nemzeti gyülölet rendszert, ott az ilyesmi csak egy epizód.

Konkretice ebben az országban addig nyomattátok a nácizós dumákat, és adtátok a lovat a cigányok alá, hogy agyonvertek egy tanárt a gyerekei szeme láttára, ti meg magyaráztátok, hogy ez miért nem az, aminek látszik, merthogy akkor ti fújtátok a passzátot. Szóval nektek még egy darabig az "abban az országban" szöveg terén coki van.

De qrva mélyen.

Előzmény: Janulusz (3)
King_of_Giants Creative Commons License 2017.10.16 -1 0 97

A KFC már vizsgálja az ügyet"

Majd Pol Pot leállítja. Fidesztempó

Előzmény: Törölt nick (4)
panthera negra Creative Commons License 2017.10.16 0 1 96

Jo hogy odatetted ennek alapján, mert nem vagyok benn biztos hogy a felvétel hiteles.

Előzmény: Hun az ősanyám? (82)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 0 95

Kétlem, hogy Szabó Z megverette volna magát egy reklám kedvéért. 

Előzmény: baculum (91)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.10.16 0 0 94

Egyébként meg tiltakozom, mert milyen jogon hozták nyilvánosságra ennek az újságíróembernek a származását?

Miért volt ez fontos?

Előzmény: WasLos? (90)
WasLos? Creative Commons License 2017.10.16 0 1 93

Ha a belvárosi kocsmák és étkezdék egy részében megfelelő lesz a kiszolgálás már megérte. A budai oldalon, a Móricz Zsigmond téren lévő Wikinger-ben pl. darabig válogatni kellett a kanalak, kések és villák között, mert csomón rajta maradt az előző tulaj által fogyasztott étel. Furcsálták is, hogy szóvá mertem tenni...

Előzmény: WasLos? (90)
szenny-lény vagyok Creative Commons License 2017.10.16 -1 0 92

azon gondolkodtam mennyi kattintást hozott ez az indexnek, konkrétan pénzben vajon mennyit? :D

mert ügye az nyilvánvaló, hogy az újságíró nem azért ment újra be, hogy az igazságért harcoljon, hiszen akár maradandóan is megsérülhetett volna. normális ember ilyet nem tesz. tehát vagy nem normális szegény, vagy ilyen sokat ér a kattintás XD

Előzmény: fák, juh, madár2 (89)
baculum Creative Commons License 2017.10.16 0 0 91

...hát ahogy így olvasgatom a netet, elég érdekes marketing stratégia is lehet a KFC cirkuszai körül.

Érdemes rákeresni...;-)

Van ahol ingyen kaját hirdetett, de ugye készlet erejéig, amikor elfogyott kitört a cirkusz, ami rendőrségi beavatkozást igényelt, a hírekbe bekerült...stb

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!