Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
1. Kicsavarozom ezt a düsnit aztán.... 2. Nekem is strandpapucsban kellene nyomni, mint Onkel Didinek. 3. Majd én jól beintek ezeknek! 4. Bátyám, mibe fájna nekem ez a pofás kis váz? 5. Esküszöm, tökön döföm magam, ha nem nyerek.
Ennek a Kun Agueronak, hogy felvitte az Isten a dolgát, mióta a csapatát összekevertem az Athletic Bilbaoval, és indián létére baszknak néztem. (Bár azért elég furcsának tűnt.) Azóta a gyerek - hogy finoman fejezzem ki magam - megajándékozta egy unokával a nagy Maradonát, most meg egyenesen olimpiai bajnok lett. :-)
A második pedig azért, mert a két győztes nem egymást ünnepli, hanem egyikük az árva németet, a másik a két síró magyart támogatja.
Köszönöm szépen ezt a mondatot ! Lásd, hogyan kell illetve lehet örülni az aranyéremnek úgy, hogy mások is részesüljenek az örömödből ( és most itt nem a széles vigyorra gondoltam ) !
Látod nekem az első azért tetszett, mert Vajda Attila teli torokból énekeli rajta a himnuszt.
A második pedig azért, mert a két győztes nem egymást ünnepli, hanem egyikük az árva németet, a másik a két síró magyart támogatja.
Elgondolkodtam rajta, eddig minden szövetségi kapitány, akinek az emberei kudarcot vallottak, tudott valamit mondani a riportereknek. Az első szövetségi kapitány, aki egyetlen szót se tudott szólni, Angyal Zoltán. Félelmetes volt, ahogy szegény csak nyelte a könnyeit, és hallgatott.
Köszönöm. Akkor ez afféle Discoverys megszűnés lesz, azzal a különbséggel, hogy nem meglévő csapathoz költöznek át, hanem új alakul.
Nem tudom mi lehet a háttérben, de a Galiciai politikusoknak el kéne gondolkozni azon, mit tett le Valerij Karpin az asztalra az elmúlt két év során...
Elképzelhető, hogy a Gerolsteiner maradék fahrereiből és Christian Hennből új csapat alakulhat, amelynek a kanadai kerékpárgyár a Cervelo zászlaja alatt. Henn azt mondja, hogy mindenképp megvárják a szeptember 1-et, hogy mit mond Holczer a Gerolsteiner jövőjéről. Henn nem sportigazgatóként akar tovább dolgozni.
Valerij Karpin összeveszett a galiciai önkormányzat vezető politikusaival, és az év végével megszünteti a csapat támogatását, helyette ezt a furcsa nevű céget vették be.
Jó képek, szép képek, de azért mégis szomorú képek ! Az elsőt sztem nem kell mondani, hogy miért. A második duplán szomorú, még akkor is, ha az egyik nem hozzánk köthető ; a mieinknek -meg persze nekünk is- az érmére egy mesebeli hasonlattal élnék: a Napra lehet nézni, de "rá" nem. a másik pedig, a dobogó bal oldalán "magányosan" álló német sportolóhoz köthető, aki csapattársa nélkül volt kénytelen felállni a dobogóra, aki rosszul lett, és kórházba kellett szállítani (az orvosi jelentések szerint kiszáradás miatt).
Ez egy olyan Olimpia, amire sokan fognak emlékezni, mert történtek váratlan dolgok, nagy meglepetések, csalódások és persze "várt" eredmények.
Ki gondolta volna-hogy csak pár dolgot emeljek ki-hogy a férfi kézi döntőt Izland játsza a franciákkal, az amcsik nem nyernek "sprintaranyat" sehol(nők elváltanak, férfiak elváltanak), ma a jamaikaiak(nőknél) is és ezzel az oroszok az olimpiai bajnokok, ffi vízilabdában az USA döntőbe jut, Manaudou nem nyer semmit úszásban, Tyson Gay döntőbe sem jut, brazil aranyérem női távolban, stb...
A magyarok betlijeiről nem írnék még, mert lehetnek még holnap is(remélem, nem lesznek).Viszont ebből az Olimpiából le kell vonni a tanulságokat, tanulni a hibákból, hogy utolérjük legalább a volt szovjet utódállamokat.....és aztán gyorsan elfelejteni a 2008-as játékokat.
Vanda, megnéznéd légyszi, hogy mit ír a RN a Gerolsteinerről / Cerveloról illetve a Karpinről? Utóbbit egyszerű névcserének értem, de a németeknél komolyabbnak tűnik.
Délben ért véget az értekezlet, rögtön rávetettem magam az autórádióra. Rettenetesen örültem! Én a lányokra is nagyon büszke vagyok. Nem arról van szó, hogy megijedtek volna a lehetőségtől, valaki jobb volt náluk.