Keresés

Részletes keresés

bluefan Creative Commons License 2001.05.03 0 0 793
Hali Mindenkinek!

Ha van igazság, akkor vasárnap legyőzzük a Fradit!
Én biztos vagyok benne, hogy Bognár Gyuri felrázza a társaságot! Ezek jó képességű focisták, akik tudnak támadófutballt is játszani!

HAJRÁ MTK!!!!!!

bluefan

u.i.: aki politkáról, shsaronról,arabokról beszél, az keressen másik topicot, jó lenne egy hely, ahol úgy leget fociról beszélni, hogy politika nem kerül szóba. Vagy ez csak egy álom...

r.tonyo Creative Commons License 2001.05.03 0 0 792
Sziasztok!

Természetesen én nem az összesre gondoltam, hanem Golovicsra és Jezdimirovicsra, ez utóbbi nagyon jól indult de támadásépítésben nem nagyon tud segíteni a csapaton.
Szmiljanics egész jó szerintem is
Bunjacról azt hittem elköszöntek a vezetők még a tél végén, még itt van?

Ennyi

Előzmény: biancoblu (791)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.02 0 0 791
Egyrészt 4 van, másrészt megnézhetnénk magunkat nélkülük. A középpályánk semmit sem érne nélkülük. A mostani csapatunknak mind nagyon hasznos tagjai, Bunjac pedig rám nagyon jó benyomást tett, amikor edzőmeccsen láttam.

A Fradi ellen én a következő csapatot küldeném pályára:
Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szmiljanics, Szamosi - Erős/Madar, Illés, Golovics, Füzi - Balaskó, Kincses/Bükszegi

Bár én nagyon nem bírom Ádit, de szerelni nagyon tud, ilyen meccseken van rá szükség. Goran asszem begyűjtötte a harmadik sárgáját, úgyhogy őt kihagytam.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (789)
cdc01 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 790
Egyetértek veled, de a hétvégén legyőzzük a fradit.
Hajrá MTK!!!
Előzmény: r.tonyo (789)
r.tonyo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 789
Szerintem nyugodtan ki lehetne rugni az összes jugoszláv vendégmunkást is, mármint a kettőt.
Semmi értelme annak , hogy itt vannak, elveszik a helyet Balaskótól, Buzsákytól

Ennyi

r.tonyo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 788
Legalább nem az államét öntötték, mint tették azt Fradinál
Előzmény: szaki2 (787)
szaki2 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 787
Szomoru, hogy egy ilyen csapatba ontenek csomo penzt.
Előzmény: r.tonyo (786)
r.tonyo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 786
Rohadt sok új dolgot mondtál, köszi
Előzmény: szaki2 (785)
szaki2 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 785
Par szo roviden az mtkrol:

A leggazdagabb magyar csapat az mtk, epp ezert meg is vasarolta a fel nb 1-et. Ennek ellenere nincsen csatara.

A leigazolt jatekosok kb. 80%at kolcsonadjak rivalisaiknak. Nezzunk erre nehany peldat:
Keneseit az etonak,
Petot az ujpestnek, ugy, hogy egy percet se jaccott az mtkban,
vagy peldaul az elozo 1-2 evet nezve:
Kuttort a diosgyornek,
Egressyt a diosgyornek es a kispestnek,
Zimmermannt, Csillagot ujpestnek majd kesobb a videotonnak.

Aztan ugy adtak el az egressyt, hogy a varszegi adott lovet a ztenek, es a zte azt fizette vissza.
Varszegibol ezt kinezem.

Igazan jotekony csapat az mtk, szepen megerositi a rivalis csapatainak a jatekosallomanyat.

Julius elejen olvastam a nep nemzeti sportban, hogy az mtk leigazolta Ferencit, par nappal kesobb pedig azt, hogy mtknak nem kell Kenesei, mivel at akarnak terni az egycsataros jatekra, es nem akarjak, hogy a bombaformaban levo Kenesei a kispadot koptassa.
Azt persze nem ertem, hogy miert reszesitettek elonyben Ferencit Keneseivel szemben ?
A zalaegerszeg, meg a gyor masfel evig cirkuszoltak egy olyan csatarert, aki nemigen tudja, hogy hol a kapu.
Azzal persze az mtk nem szamolt, hogy mi van, ha Ferenci megserul.
Ezt nevezem igazi magyar profi klubnak, amelyik nem rendelkezik csatarral. A szerencsetlen illes belabol pedig bohocot csinalnak. Nem csoda, hogy hetek ota szarul jatszik, ha nem a megszokott posztjan jatszatjak.
A kocsog nepnemzeti sport pedig ezt a csapatot tartja az egyetlen igazi proficsapatnak.

Az mtknak semmi eselye a bajnoki cimre szerintem. De szerintem meg a dobogon se vegez.
En nem felek ettol a csapattol, 7vegen siman legyozzuk oket.

HAJRA FRADI

r.tonyo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 784
Sziasztok!

Remélem felrázza Bognár a csapatot, főleg támadójátékban, bár a helyzeteink a Kispest ellen is megvoltak, csak hát...elb@sztuk őket

Ennyi

biancoblu Creative Commons License 2001.05.01 0 0 783
Bognár György lett az MTK vezetőedzője
--------------------------------------------------------------------------------

Budapest, 2001. május 1. (MTI) - Az MTK Hungária vezetősége Pölöskei Gábor vezetőedzőt szakmai igazgatónak nevezte ki. Fülöp Ferenc, a labdarúgóklub igazgatója ugyanakkor bejelentette, hogy a tréneri teendőket a jövőben Bognár György látja el.
Az új szakvezető az MTI-nek azt mondta, hogy ugyanazt várják tőle, mint elődjétől:
- Továbbra is az a cél, hogy európai kupaszereplésre jogosító helyen végezzünk a bajnokságban. A jelenlegi játékosállománnyal ez reális elképzelés. Ezután is közösen dolgozunk majd Pölöskei Gáborral, de én állítom össze a csapatot, míg ő az utánpótlással foglalkozik.

Ez igaz, tényleg fent van az MTI-n!

cdc!

Hogy tudsz a saját csapatod ellen szurkolni? Egyébként Pölőnek nemcsak jövője, hanem jelene sem volt:(.

HAJRÁ MTK!!!!!

cdc01 Creative Commons License 2001.05.01 0 0 782
Hát ez kész de bevallom hogy öt év után először szurkoltam az MTK ellen mert ez így értelmetrlen, amitől féltem bekövetkezett és Pölöskeivel megbukott az MTK.Remélem ezt a vezetők is belázják , hogy a jelenlegi felállásnak nincs jövője. Addig nem is szurkolok a csapatnak amíg Pölö az edző. Ide valami karizmatiku ember kéne aki életet vinne poshadt játékunkba(pl:Tornyi)
Hajrá mtk
Előzmény: biancoblu (781)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.29 0 0 781
Asszem végleg lemondhatunk a bajnoki címről :(. B@szhatjuk az egészet, meg sem érdemelnénk! Semmi, de igazán semmi elképzelés nincs a csapatban, nincsenek begyakorolt variációk, így semmit sem érhetünk el.

Paolo!

Ne szórakozzál már, tudod, hogy ma mit jelent, nem?!

HAJRÁ MTK!!!

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.24 0 0 780
Sziasztok!

Azt mondta Fülöp Ferenc, hogy ha nem sikerül a nemzetközi kupás helyet elérni, akkor nagy fiatalítás lesz a jövő évadra.

Lehet, hogy el kéne veszíteni az összes hátralévő meccsünket, hogy tényleg megtörténjen a fiatalítás?

Ennyi

vh_pimpa Creative Commons License 2001.04.20 0 0 779
Zac!

Ne b@szogasd őket, tudod hogy csak metróállomáson tudnak keménykedni, az meg nálunk nincs! :)))))
Beszari bluefront, sallalalala ... :)))
Pedig fair "randevú" lett volna, alig voltunk (25-30-an), ennyien talán ők is vannak? :)))
Nem baj, talán majd jövőre bepótoljuk?!

VH Pimpa

Előzmény: Zac (769)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.20 0 0 778
Biancoblu

Te tényleg nem hallottál a keltákról?
Hol volt akkor rasszizmus, és szélsőjobb???? Ne fárassz má'!!

Előzmény: biancoblu (774)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 777
Aha, szóval csúnya gólokat lőttünk, egyébként a Dunaferr lefocizott minket a pályáról, csak hát ugye a cionista világösszeesküvés? :)
Előzmény: msrj (776)
msrj Creative Commons License 2001.04.19 0 0 776
Na es persze nagyon okosan felvagtatok az Igort, mert tudtatok, hogy ugyse lesz bunteto, igy kell ezt.
biancoblu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 775
Egyébként tegnap időnként egész bíztatóan játszottunk, felvállaltunk a cseleket és két nagyon szép, okos gólt lőttünk. Így kell ezt!

HAJRÁ MTK!!!

biancoblu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 774
Bocs, ebben tévedtem, a keltakereszt nem náci, hanem szélsőjobboldali, rasszista szimbólum. A történelmi Magyarország ábrája viszont teljesen más kategória, azzal teljes mértékig egyetértek.

HAJRÁ MTK!!!

Előzmény: Paoloragazzo (771)
biancoblu Creative Commons License 2001.04.19 0 0 773
Zac!

Most is volt ott BF tag, csak mindenkinke mostanra lett elege, teljesen kilátástalannak tűnt ez a meccs is. Ha fosnék, akkor Újpestet hagytam volna ki, nem Dunaújvárost!

HAJRÁ MTK!!!

Előzmény: Zac (769)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 772
A keltakereszt szerintem sem náci szimbolum, meg a nagyMagyarország sem
Előzmény: Paoloragazzo (771)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 771
Biancoblu.

Áruld már el légyszi, hogy a keltakereszt mióta náci szimbólum??
Amióta Lasz-apád kitalálta?

Egyébként szul véleményével max. egyetértek, ami izrael politikáját illeti.

Előzmény: biancoblu (731)
r.tonyo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 770
Végigolvastam az elmúlt hét termését ebben a topicban.

Hát nem mondom , hogy lazsáltak egyesek:)

Ennyi

Zac Creative Commons License 2001.04.19 0 0 769
Biancoblu!

Nemrég azt ecsetelgetted, hogy a BF minden mtk meccsen ott van.
Ilyen messze van Dunaújváros vagy csak egyszerűen befostatok?!
Pedig vártunk benneteket!!! :))))
Z

r.tonyo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 768
Sziasztok!

Pölöskei nem ökör, ő alapból ilyen.

Tegnap is nagyon gyengék voltunk, de most jól sült el

Ennyi

Hajrá MTK&Barcelona

Előzmény: biancoblu (763)
ath Creative Commons License 2001.04.18 0 0 767
szalem! :) (ami még mindig shalom)
szóval, hogyan is volt ez? :)
CRESPO Creative Commons License 2001.04.18 0 0 766
Akkor jo lenne ha megnéznéd az össze foglalót.Azért csak sikerült megvenni a hanacseket!Egyébként szarok voltunk elismerem.HAJRÁ DUNAFERR!!!
Előzmény: jung (765)
jung Creative Commons License 2001.04.18 0 0 765
Na, en bevallom nem lattam a meccset :-(((
Azert szep volt fiuk! Es varom a csalasrol es cionista osszeeskuvesrol szolo magyarazatokat. Szep volt FIUK!!! Hajrá MTK! Jung
Előzmény: CRESPO (762)
Mickie Creative Commons License 2001.04.18 0 0 764
Helló Mindenki!

Kérdezek valami merészet. Nem tudná véletlenül
megadni valaki Buzsáky Ákos mobilszámát? Vagy legalább azt, hogy honnan tudnám megszerezni?
(Fontos lenne, mert szeretnénk vele egy interjúfélét összehozni.)
Amúgy nagyon együttérzek veletek, elég gáz mostanában, ahogy a csapatotok játszik. De ma este nyerni kell Újvárosban, úgyhogy HAJRÁ MTK!

Üdv, Mickie

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!