tegnap ismét bizonyságot nyert, hogy a játékosok választanak edzőt és nem fordítva. aki nem szimpatikus nekik, ne adj isten dolgozni kell az edzésen, azt simán megbuktatják. így járt most Pölöskei is.
ugyanez a csapat játszott nálunk is, akkor sehol nem voltak, most brillíroztak. hogy is van ez?
mindannyian tudjuk, hogy ez a tegnapi mérkőzés nem Bognáron múlt...
Sziasztok!
Vegulis bejutottam, s most van MTK-szurkoloi kartyam :)))
Gratula a csapatotoknak, nagyon jol jatszottatok, orulok, hogy mi mar egy forduloval elobb jatszottunk veletek :)))
A Fradinak eselye sem volt ... :)
OFF
Hucul!
Te huhogsz amikor az Aruda fradi mezben szaladgal...??
Es kikerem magamnak hogy megkerdojelezd hogy MAGYAR VAGYOK.
ON
Gratula Mtk!
Hajra Ujpest!!!
Azt hiszem, buszkek lehetunk arra, hogy ilye jo meccset jatszottunk. Egyszeruen nem hittem a szememnek. Biztam abban, hogy Bognar Gyuri felrazza a csapatot, nade hogy ennyire!!!! Es meg valami: ne feledkezzunk meg a fradi szurkolok viszonylag sportszeru, de legalabbis balhementes szurkolasarol. En egy kicsit feltem toluk, de teljesen kulturaltak voltak. udv. Jung
A tavasz legjobb meccsét játszották a Hungária körúton, ahol az MTK elsöpörte a Ferencvárost.
Óriási iramot diktált mindkét csapat, a magyar bajnokikhoz képest egészen furcsa dolgok történtek a pályán. Remek passzok, gyors támadások jellemezték az örökrangadót. A Ferencváros védelme néha hajmeresztő hibákat vétett és ezt Illésék kíméletlenül kihasználták. A negyedik MTK gól után Gera egy remek fejessel szépített, majd Horváth kettőre faragta a hátrányt, így ismét nyílt lett a meccs. A Fradi azonban képtelen volt további helyzeteket kialakítani, aztán a fiatal Juhász, aki élete első élvonalbeli bajnokiján szerepelt megadta a kegyelemdöfést.
Ez az! Szép volt fiúk! Annyira, de annyira rohadt jók voltunk! Mindenki kib@szott jól játszott, ha egy évben csak 10 ilyen meccs lenne, már nem itt tartanánk!
Sziasztok, alig sikerult sajnos megtalalni a topicotokat :-(
Afelol szeretnek erdeklodni, hogy az MTK-palyara hogy lehet bemenni nem MTK-s, s nem vendekszurkolokent?
En az MTK-Fradit akarom megnezni (s a hazaiakert szoritani), de en Kispest szurkolo vagyok, s ugy tudom, hogy csak vmi kartyaval lehet oda bejutni, van remenyem?
Nem vagyok ultras, hanem csak egy sima, bekes szurkolo...
Elore is koszi a valaszokat!
Figyeljetek már! Ezzel a Bunjaccal mi van hogy a francba nem játszott egy meccsen sem??? pedig amikor leigazoltuk azt hallottam hogy 21 éves tehát már kor alapján simán játszhatna, egyáltalán még a mi játékosunk
Hajrá MTK!!!!