Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Jó pár éve annak, hogy volt egy birkánk aki Gyuri névre hallgatott. Egyszer hallom ám, hogy valami kopog a kövön , hát Gyuri körmei voltak: a nyitott ajtón át bekocogott a szobába és el kezdet bámulni a tévét...
Erről Alf halhatatlan mondata jut eszembe: "Szeretem a macskákat. Leginkább sült krumplival." :-))
Nálunk se a kutya, se a macska nem járhatna be, de ez nem akadályozza meg őket a beszökésben/behízelgésben. Időnként, mikor már túl sok a szőr a házban, nagy nekibuzdulással kidobásra kerülnek, de a száműzetés valahogy sose sikerül tartósra. :-)
(közben elgondolkodtam kutyasorsodon... nagyszőrű "lakótársaid" is rendelkeznek a felsorolt képességeiddel? Avagy ők milyen alapon élik világukat a meleg lakásban?)
A macsekokat én is sajnálom. Nekünk is van két hatástalanított anya macskánk, de már hét évesek. Az egyik még jól tartja magát, de a másik sajnos hirtelen igen megöregedett. Nálunk a fijjug ( mármint a férjem és afiam) nem engedik, hogy a macskák bejöjjenek a lakásba, úgyhogy a macskák laknak kint, a két hatalmas, ronda szőrös kutya pedig bent. De szerencsére nem fáznak, mert a kazánházba bejáratosak, és télen ott szoktak aludni.
Hűű, tévedtem. Ezt a tej dolgot nem Miss A. és Ida mondta, hanem két másik kedves topictársnőnk. De arra határozottan emlékszem, hogy szegény Aitor Galdosra vetült a gyanú árnyéka a tejivás, meg ruhavásárlás miatt :-)
Hogy őszinte legyek, én csak a Dolce és Gabanán láttam, hogy mi újság. De az egyik topic találkozón Osi azt mondta egy híres focistára, hogy biztos meleg, mert mindkét fülében gyémánt fülbevaló van. Miss A. és Ida pedig állították, hogy rossz jel, ha egy fiú túlzottan szereti a tejet, és szeret ruhákat venni.
Ha csak az egyik füledben van ékszer, és nem nem szeretsz ruhát venni, akkor még van remény:-)
A cyclingnews munkatársainak kissé megártott a szilveszter, mert bulvárnak képzelik magukat.
Főcím: Armstrong és Basso az otthonától távol töltötte a szilvesztert.
A cikkből kiderül, hogy Armstrong tényleg jól elmenekült a mindennapk elöl, mert Hawaii-ra utazott. Basso azonban Lombardiából csak Pisaig jutott. Azt azért olyan nagy utazásnak nem nevezném:-)